Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Best buy – Dalekovod

Kada će bankrot. Molim kolege koji su pisali o bankrotu da se jave i sada obrazlože svoje prijašnje pisanje. Isto tako ih molim da priznaju koliko su dionica INGRE kupili za vrijeme pisanja o bankrotu.
Neka se pohvale, pa zaradili su nešto sitno ako su do sada već prodali.

Po meni best buy idući tjedan ADPL.

Prosjek ulaza mi je oko 40 i nešto sitno, ali sam na mukama za ponedjeljak. Još bih kupio.
Zašto ako imam jako puno??
Valjda sam pohlepan.

Zašto mislim da je ADPL best buy trenutno?
Pogledati na temi ADPL…. [rolleyes]

Kolega sjetite se kako je završila vaša pohlepa za INGROM kad ste kupovali po 60 000 i dokapitalizirali po 35 000 pa sve to morali prodati za 10 000.

Pohlepa je loša ljudska osobina i nikada ne završi dobro po onoga tko je pohlepan zato pamet u glavu a pohlepa neka ostane sa strane.

Best buy – Dalekovod

Je, kako da ne. Pogotovo kad im USKOK strpa upravu iza rešetaka [rolleyes]
DLKV je trenutno "best sell"

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Grismunde baš zato i postaje best buy kad ga izrokaju a ostatak tržišta nastavi rast.Kako bi ono bilo kupuj na loše vijesti prodaji na dobre [wink]

Grismunde baš zato i postaje best buy kad ga izrokaju a ostatak tržišta nastavi rast.Kako bi ono bilo kupuj na loše vijesti prodaji na dobre [wink]

Slažem se, ali DLKV tek treba odraditi žešći pad zbog istrage USKOK-a i velike afere koja izbija. Vani bi na ovakvu vijest dionica pala 20%, kod nas za sada ništa što je nenormalno. Morat će se DLKV zbog ovog jače iskorigirati jer bi cijela kompanija moga biti gadno uzdrmana, pogotovo ako se istraga proširi i na ostale poslove koje su dobili.
Kad cijena jače rokne treba kupovati, ali sad s USKOK-ovim mačem iznad glave je vrloooo opasno.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Best buy – Dalekovod

Je, kako da ne. Pogotovo kad im USKOK strpa upravu iza rešetaka [rolleyes]
DLKV je trenutno "best sell"
[/quote]
moze oklada? do kud ce cjena za mjecec dana? 500 ili 300?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gismunde, misliš da će uprava iza rešetaka? Kada će iza rešetaka? Sutra ili prekosutra? Zaboravljaš da nismo u USA nego u RH pa će iza rešetaka možda nekoliko studenata ili sitnih riba. Možda oni penzioneri koji služe kao paravan? Kakva je to "tajna" akcija Uskoka u tijeku koja se objavljuje javno u novinama?

A čak i ako se to dogodi, što će biti sa silnim tekućim i budućim poslovima? Što će biti s legalno stečenim prihodima i dobiti? Stat će? Nestat će s lica Zemlje? Ako propadnu možebitne lopovske karijere ne znači da će propasti i poslovi. Trebaju doći novi, bolji, pošteniji, mlađi manageri i to je to!

Inverter s obzirom na naše tržište mogli bi obojica biti u pravu početni smjer sasvim nebitan [lol]

Best buy za mene JANAF-R-A
Zašto,zato što sam do grla u njemu,meni dovoljan razlog….a Vi,šta ćete Vi nemam pojma [cool]

Inverter s obzirom na naše tržište mogli bi obojica biti u pravu početni smjer sasvim nebitan [lol]

Točno tako.

Uz opasku, da će bolje proći onaj tko bude (hipotetski) prvi u pravu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kada će bankrot. Molim kolege koji su pisali o bankrotu da se jave i sada obrazlože svoje prijašnje pisanje. Isto tako ih molim da priznaju koliko su dionica INGRE kupili za vrijeme pisanja o bankrotu.
Neka se pohvale, pa zaradili su nešto sitno ako su do sada već prodali.

Ja i dalje tvrdim da je dionica vrlo opasna i nisam kupio ništa (osim sitnog trade-anja).

Dao Bog da vam ode na 120, jer će tada i moje uzdanice barem za 30% up.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close