Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– to je već vrijeđanje mojih ovčica.
– ja nikada, ama baš nikada nisam dijelila investitore po veličini portfelja s kojim rade.
– dijelim ih po uspiješnosti.

– pa ja mogu lijepo živjeti samo od dividendi, možete li i vi ????????
– a hebe se meni je li se vi s tim slažete ili ne slažete.

– evo jedan post iz koga se puno toga može naučiti.
– stvarno me je zadivio gospodin Beeblbrok, jer nisam mislila da je toliko pametan.

– gospodine beeblbrox.
– preporuka za vas i vama slićne, ostavite se tih sterilnih dionica, jer vi možete biti znalac samo za oročenu štednju.

– kad se jednog dana oslobodite tog straha sigurno će te uspijeti punooo zarađivati.
– najbolji lijek za taj strah je brutalni dobitak, samo treba znati doći do toga.

Poštovana Ivana, jako cijenim vaše postove, pažljivim čitanjem može se zaista puno naučiti iz njih, ali sada me zbunjujete. Ne znam što mi zapravo savjetujete, da rasprodam portfelj i sve oročim ili da se ipak pokušam osloboditi straha. Možda nije zgoreg i napomena da sam spominjao strah samo na ATPL i to zadnja dva mjeseca, jer onda moram ići sa većom lovom nego kod drugih dionica da bi nešto zaradio. Nemam takav strah kod VDKT, ADPL, i još nekih.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Kolega Beeblbrox, moj savjet vam je da prodate ATPL i kupite Frontline. Oni su vam odlični protiv krpelja.
Imho

http://www.kucilooro.webs.com/

– a moja prognoza za sutra je rast brodara, tu moram naglasiti osim LPLH…

– znaći kratko i jasno, sutra ATPL ide gore, ali neće puno, netko to opasno kontrolira.
– uživajte mi u sutrašnjem rastu brodara.

– evo još jedne u nizu uspiješnih prognoza.
– ali pogodila sam kako i LPLH neće rasti.

– e sada dokle će to rasti,
– moramo čekati otvaranje amera i njihovih brodara,
– nešto je i gospodin Miško pisao na temi ATPL, ali tekst je na engleskom, u tu stručnu tematiku se ne kužim te zbilja ne znam je li to što je napisao dobro ili loše za dionicu ATPL, a mogao je odmah za nas slabije inteligencije napisati hoće li zbog toga rasti ili pasti dionica ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. zašto mi dajete tako loše ocijene za fenomenalne prognoze koje vam tu i pišem, a pogađam sve živo i mrtvo od dionica do kladione.

– znaći kratko i jasno, sutra ATPL ide gore, ali neće puno, netko to opasno kontrolira.

– nešto je i gospodin Miško pisao na temi ATPL, ali tekst je na engleskom, u tu stručnu tematiku se ne kužim te zbilja ne znam je li to što je napisao dobro ili loše za dionicu ATPL, a mogao je odmah za nas slabije inteligencije napisati hoće li zbog toga rasti ili pasti dionica ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. zašto mi dajete tako loše ocijene za fenomenalne prognoze koje vam tu i pišem, a pogađam sve živo i mrtvo od dionica do kladione.

[/quote]
evo stotka

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Blago tebi i tvojim maštanjima..uvijek netko ima tko misli da si normalna osoba..ali brutalno si glupa.. [angry]

Evo jedno zapažanje. Od 16.7.09. do danas ulaganje u dionicu ATPL mi djeluje kao otići u kladionicu i kladiti se na neki susret finske 3. hokej lige.Sada mi djeluje kao nekakva neukrotiva zvjer. Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.
Moram izraziti svoje iskreno divljenje ljudima koji se usuđuju trgovati sa njom zadnjih dana. Možda je moj strah neopravdan.

Gospon dragi, da niste vi možda nekaj pomješali,ha?
Pa ATPL je eutanizirana i klinički mrtva dionica, ne miče se više od 0,43% dnevno gore ili dolje.
To je vama opasno i djeluje kao neukrotiva zvijer?!
Pa HT je za nju sibirski tigar,bik mamicu

[/quote]
Poštovana Brankice, nisam ništa pomiješao. Pa upravo zato što je eutanazirana, da bi na njoj zaradili kao što trenutno možete na nekim drugim dionicama, morate igrati sa većom lovom. Right?

A ATPL nije kao HT, ona može gadno roknuti. I tu vidim opasnost.

A evo, Ivana nam je dala jučer prognozu i pogodila, danas je manje eutanazirana. I treba znati kad ući, i koristiti te stop-loss-ove, što još moram naučiti.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Blago tebi i tvojim maštanjima..uvijek netko ima tko misli da si normalna osoba..ali brutalno si glupa.. [angry]
[/quote]
Nemojte tako, pa činjenica je da je sve pogodila. Činjenice su činjenice. Meni se isto dogodilo da pročitam preneseni tekst npr. od gosp. Techmana pa da ništa ne razumijem. A mogao je samo dolje napisati u jednoj rečenici je li to dobro ili loše za dionicu (kod njega je to uglavnom loše).

– gospodine Simao.

– točno ste to primijetili kako sam dosta glupa, ali dokle ću to pisati, zar nemamo pravo i mi koji spadamo u tu kategoriju pisati barem na ovoj temi, imajte bar malo razumijevanja za demokraciju.

– meni je stvarno žao što su naši vatreni izgubili, ali to je nama malo glupljim ipak bio 100% predvidiv događaj, i zbilja je bilo šteta tu ne uzeti veliku lovu, a kladionice su zbilja darivale novce za taj događaj.
– a i za dionice, pa kada sam pogriješila.

– samo gospodine Simao, i svi vi koje vrijeđa moje pisanje.

– stavite tu svoju prognozu za bilo što, jedino će se tada moći uočiti tko je gluplji ja ili vi.

– I love this game.
Pozdrav !

ja bih sa slavljem u slučaju atpl malo pričekao da vidimo kako će zatvoriti danas.
ipak se tu radi o par kuna plusa

pozdrav

http://www.kucilooro.webs.com/

– gospodine Simao.

– točno ste to primijetili kako sam dosta glupa, ali dokle ću to pisati, zar nemamo pravo i mi koji spadamo u tu kategoriju pisati barem na ovoj temi, imajte bar malo razumijevanja za demokraciju.

– meni je stvarno žao što su naši vatreni izgubili, ali to je nama malo glupljim ipak bio 100% predvidiv događaj, i zbilja je bilo šteta tu ne uzeti veliku lovu, a kladionice su zbilja darivale novce za taj događaj.

– stavite tu svoju prognozu za bilo što, jedino će se tada moći uočiti tko je gluplji ja ili vi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Šta si ti stavila dosad kao svoju preporuku..samo pitaš okolo šta bi mogla kupit i Brutalno zaradit..tebio je moj savjet da ideš pisat na forum gdje će srednjoškolci možda popušit tvoju glupu spiku o dioničarstvu i brutalnoj zaradi..smješna si sa svojim milionima i kockarnicama makaru životu nisi makla dalje iz stana..ali voliš maštat.. [angry]

– gospodine Simao.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Šta si ti stavila dosad kao svoju preporuku..samo pitaš okolo šta bi mogla kupit i Brutalno zaradit..tebio je moj savjet da ideš pisat na forum gdje će srednjoškolci možda popušit tvoju glupu spiku o dioničarstvu i brutalnoj zaradi..smješna si sa svojim milionima i kockarnicama makaru životu nisi makla dalje iz stana..ali voliš maštat.. [angry]
[/quote]
Pa imate toliko kvalitetnih postova od Ivane na ovom forumu. Čak i ako je "virtualni lik" [lol] u pitanju, nije važno, bitan je sadržaj. Evo, meni je pomogla kad je pisala dok je VIRO bio ispod 400 da to još ne treba prodavati, da će ići još gore. A i neke stvari treba čitati između redova.

Pogledaj si povijest Vira pa ćeš shvatiti da su mnogi sa cijenom od 1000 u minusu.

who dares, wins

New Report

Close