Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo jedno zapažanje. Od 16.7.09. do danas ulaganje u dionicu ATPL mi djeluje kao otići u kladionicu i kladiti se na neki susret finske 3. hokej lige.Sada mi djeluje kao nekakva neukrotiva zvjer. Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.
Moram izraziti svoje iskreno divljenje ljudima koji se usuđuju trgovati sa njom zadnjih dana. Možda je moj strah neopravdan.

Gospon dragi, da niste vi možda nekaj pomješali,ha?
Pa ATPL je eutanizirana i klinički mrtva dionica, ne miče se više od 0,43% dnevno gore ili dolje.
To je vama opasno i djeluje kao neukrotiva zvijer?!
Pa HT je za nju sibirski tigar,bik mamicu

za danas preporučam kao best buy igh
kroz koji dan ćete vidjeti zašto, hehe

pozdrav svima koji su na vrijeme reagirali [thumbsup]

http://www.kucilooro.webs.com/

Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.

Odličan si, predlažem ti zbog straha da zgibaš što dalje, ovisno gdje živiš.
Danas pobjegni na granicu sa Slovenijom da budeš blizu EU da te ATPL ne ulovi, kada dođe blizu tebe, pređi granicu i bježi prema Italiji, kasnije se čujemo s detaljnom mapom tvoga bijega od ATPL. [thumbsup]
[/quote]
Malo ću pojasniti. Budući da je ATPL u zadnje vrijeme "sterilna" dionica, potrebno je igrati sa puno većom količinom novca nego kod nekih drugih dionica. Npr. kad sam već uzeo 16.7.09 kao primjer, VDKT je tad bio na 320 a sada je na 404, rast cca 25%. ATPL je tada bila 1077 a sada je 1116, rast od 3,6%.

Da bi se nešto zaradilo na ATPL, potrebno je imati puno veću polugu nego na nekim drugim dionicama, tj. ići sa puno većom lovom. Zato kažem da me je strah. Mislim da dosta ljudi kratkoročno ulazi i izlazi iz Atlantske, a to mi se čini kao lutrija. Uđem pa što bude. Zato mislim da je potrebno biti znalac da bi se zaradilo na Atlantskoj. Držat ću se ja i dalje Viadukta.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Danas sam opet brutalno zaradio na HT………………..gotovo 1 kunu…………..sutra očekujem najmanje još jednu [wink]

[/quote]
Bla, bla, a predviđanja, a bez ikakva pojašnjenja…

[/quote]

Da, stvarno brutalan rast… [rolleyes] [lol]

Danas sam opet brutalno zaradio na HT………………..gotovo 1 kunu…………..sutra očekujem najmanje još jednu [wink]

– danas sam brutalno zaradila na ovoj petardi, pa zar nisam pisala o tome.
– dajte i vi koju preporuku umjesto što me stalno kritizirate.

– nije nimalo lako pogađati u velikom nizu bez pogreške, ali mene to ide.

– a danas sam na burzi pobijedila crobex, crobex u minusu a ja u plusu, nije velik ali me veseli 1.227kn, na kladioni punooo više.

– I love this game.
Pozdrav !

– danas sam brutalno zaradila na ovoj petardi, pa zar nisam pisala o tome.
– dajte i vi koju preporuku umjesto što me stalno kritizirate.

već sam bio napiso hendikep na englesku, pa zgužvo papirić je rnisma htio bit baksuz.
al boli nas đon, imamo jak klupski nogomet, a kaj će englezi?!

Malo ću pojasniti. Budući da je ATPL u zadnje vrijeme "sterilna" dionica,

Informanka.

– gospodine beeblbrox.
– preporuka za vas i vama slićne, ostavite se tih sterilnih dionica, jer vi možete biti znalac samo za oročenu štednju.

– a moja prognoza za sutra je rast brodara, tu moram naglasiti osim LPLH zbog meni dragog gospodina Lopine, ali ni on više nema tu dionicu, prodao sve i ušao u biser zvan PRFC.

– znaći kratko i jasno, sutra ATPL ide gore, ali neće puno, netko to opasno kontrolira.
– uživajte mi u sutrašnjem rastu brodara.

– I love this game.
Pozdrav !

Moram izraziti svoje iskreno divljenje ljudima koji se usuđuju trgovati sa njom zadnjih dana. Možda je moj strah neopravdan. Namjerno ovo ne pišem na temi Atlantska da im ne troll-am topic. Dijeli li još netko moje mišljenje ili su svi stručnjaci za ATPL?

– ja s njom intenzivno trgujem.
– vaš strah je potpuno opravdan, zbog toga sam tu dionicu i nazvala vlakom smrti.
– sama dionica je fenomenalna zbog same likvidnosti.
– meni je kod nje dosta toga predvidivo, ali ja sam jedna od najboljih za FA i psihologiju tržišta plus toga imam najbolji tim u RH za TA.
– eto ja sam svoj strah svladala velikim znanjem.
– a svi vi kojima nedostaje to znanje ste u velikom strahu, ne od same dionice, strah vas je gubitka novca koji vam se često događa.
– taj strah vas tjera da već kod jako malih dobitaka prodajete dionicu kako bi kapitalizirali dobit.
– ulazite u trejdanje a nemate pojma o toj disciplini.
– kod pada cijene dionice vi tu dionicu ne možete prodati jer vas je strah gubitka koji ste ostvarili, ne želite prodati dionicu s gubitkom i vaš gubitak se samo povećava, taj fenomen se najbolje može uočiti kod gospodina Lopine.

– kad se jednog dana oslobodite tog straha sigurno će te uspijeti punooo zarađivati.
– najbolji lijek za taj strah je brutalni dobitak, samo treba znati doći do toga.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo jedno zapažanje. Od 16.7.09. do danas ulaganje u dionicu ATPL mi djeluje kao otići u kladionicu i kladiti se na neki susret finske 3. hokej lige.Sada mi djeluje kao nekakva neukrotiva zvjer. Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.
Moram izraziti svoje iskreno divljenje ljudima koji se usuđuju trgovati sa njom zadnjih dana. Možda je moj strah neopravdan.

Gospon dragi, da niste vi možda nekaj pomješali,ha?
Pa ATPL je eutanizirana i klinički mrtva dionica, ne miče se više od 0,43% dnevno gore ili dolje.
To je vama opasno i djeluje kao neukrotiva zvijer?!
Pa HT je za nju sibirski tigar,bik mamicu

[/quote]
ima takvu oscilaciju cijene da je se više prostim okom nemože pratiti [lol]

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

[/quote]
Bla, bla, a predviđanja, a bez ikakva pojašnjenja…
[/quote]

Imaš pojašnjenje na temi, pa prosurfaj.
Samo ću reći, najbolji pick od svih građevinara.
Sve piše na temi [yawn]

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close