Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HVALA KOLEGA, MALO SAM POBRKAO LONČIĆE

– stvarno su mi zgodni ovi kratki postovi,
– pogotovo kada ih je puno.
– nemate više municije za nove jedinice.

– a evo sada jedan best buy za sutra koji stvarno zaslužuje čistu jedinicu.
– ja sutra sigurno dionice neću kupovati, ali ću se kladiti.
– a igrati ću da naši neće dobiti engleze.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. to vam je zbilja zgodna oklada, pa i ja bih voljela da vatreni pobijede, ali ako ne pobijede sigurno će me razveseliti dobijena oklada.

HVALA KOLEGA, MALO SAM POBRKAO LONČIĆE

– e da su u pitanju samo lončići bilo bi super.

– I love this game.
Pozdrav !

best lay – najbolje lijeganje????

[lol]
Usput rečeno, Ivana se voli kititi tuđim perijem, primijetih večeras. [smiley]

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. to vam je zbilja zgodna oklada, pa i ja bih voljela da vatreni pobijede, ali ako ne pobijede sigurno će me razveseliti dobijena oklada.

To je kvota 1,15 , kad odbiju MT jos 5 % manje.
I nije neka lova a ni mudrost..

– I love this game.
Pozdrav !

Samo jednom sam se kladio protiv naše repke i to na tadašnje svjetske prvake Francuze, tekma je završila 2:2 s tim što su im poklonili penal, tada i više nikada, nije to vrjedno love. Osim toga to definitivno nije zicer i kao što kaže kolega to je koef, 1,15 ili maksimalno 1,20. Ubodi 10 000 kuna, recimo naši povedu, a ti zbog uloženih 10 000 cijelu tekmu navijaš za onu bahatu gamad, fuj [angry]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pofuk. dijele jedinice , jer ste od zene , kojoj dijelite komplimente, na kraju balade, zatrazili
informacije, na kojima zelite zaraditi………. vidite, kako ipak zenu trebate za novac…
ah…… uloga muskaraca……….kaj je to ………..? …… romantika je porazena…………..!

p.s. jel bilo vrijedno taj sitnis tak zaraditi ? Pardon, gospodin – je naslov koji vas iritira….

gledajte dragi moj Gospodine miami
ja sam vec javno rekao da mi dobre duše forumaške nisu pogodile neke dionice da bi ja bio u bankrotu
njihovom skrblju za moje financijsko prezivljavanje u bespucima zse-a oni znaju da dobivaju za uzvrat moje neograniceno poverenje i prijateljstvo(i to ne samo virtualno),a moj odnos sa ivanom7 nece izgubiti ni trunke romantike u to budite uvjereni
iako sam u minusu na burzi kakav si ni ja nemogu zamisliti i dalje me drzi vjera da cu barem na nulu doci
vejrojatno ste primjetili da nisam niti za jednu dionicu koju sam kupio rekao da ide cijena gore
eto sad mi je bas jedan forumas rekao kaj da si sutra kupim i to cu opet sa zadovoljstvom uciniti
za tu dionicu isto nemogu reci da ce cijena porasti imajuci na umu da 90 posto dionice u koje sam uletio je odma na burzi po kretanju cijene pokazalo da me ne prihvacaju kao minimini dionicara u njihovom drustvu tako da razmisljam da sutra malko jacu uletim u tu jednu odredjenu dionicu pa kom novci kom opanci
pofuk
p.s. prijatna vece i laku noc
p.p.s. glede Vase sumnje u vlastite postove moram reci da u njima ne vidim nista iritantno,stovise sa radoscu ih citam i mislim da ste nadasve kvalitetan i iskran forumas

portugal ,svedska,grcka
plus dionica …-r-a
pofuk
p.s. nemojte igrati vezano nego na jedan listic nogomet a na drugi tiket dionicu

pofuk……… idemo dalje… sve ce biti o.k. !

p.s. mozda bi mala segregacija na spolove , zadrzavajuci anonimnost, pomogla u nesporazumima. … ne znam da li pojmovi ..novac i zene …. iritiraju zajedno….. hm, valjda.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

………hm…….pa kaj su danas otisli svi u London????
pofuk

Evo jedno zapažanje. Od 16.7.09. do danas ulaganje u dionicu ATPL mi djeluje kao otići u kladionicu i kladiti se na neki susret finske 3. hokej lige. Priznajem da sam nestručan po pitanju te dionice. Nemam ništa protiv nje, visoko je likvidna, "kvalitetna", pobrao sam obje dividende i izašao van. Sada mi djeluje kao nekakva neukrotiva zvjer. Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.

Moram izraziti svoje iskreno divljenje ljudima koji se usuđuju trgovati sa njom zadnjih dana. Možda je moj strah neopravdan. Namjerno ovo ne pišem na temi Atlantska da im ne troll-am topic. Dijeli li još netko moje mišljenje ili su svi stručnjaci za ATPL?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Vidim da je jako popularna, ali meni ulijeva strah i ja je se klonim.

Odličan si, predlažem ti zbog straha da zgibaš što dalje, ovisno gdje živiš.
Danas pobjegni na granicu sa Slovenijom da budeš blizu EU da te ATPL ne ulovi, kada dođe blizu tebe, pređi granicu i bježi prema Italiji, kasnije se čujemo s detaljnom mapom tvoga bijega od ATPL. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close