Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Znanac dijelim vaše mišljenje glede Vira.
Što se tiče Erika i braće mu tu nema sumnje da je jedna od najsigurnijih ako ne i najsigurnija. Jedino što možda zarada može biti manja nego kod drugih rizičnijih.
Pozdrav!

To je uobičajeni trade-off.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kolega Znanac kako god okreneš nešto novca će sigurno i u PBZ.

Kolega Znanac kako god okreneš nešto novca će sigurno i u PBZ.

U svakom slučaju PBZ i ZABA su neopravdano potcijenjeni naspram drugih malih banaka, ali doći će i njihovo vrijeme. Kako god okreneš.
[smiley2]

Ipak ovo je prvi put da se sa tržišta povlači najlikvidnija dionica i veliko je pitanje kako će se novac koji dolazi prelijevati. Prije se događalo ( do 2004 godina da kad Pliva raste, raste cijele tržište ). Sad kad nam ode Pliva moglo bi se dogoditi da se novac prelije u dvadesetak dionica skoro pa ravnomjerno ( naravno s većim prometima u prvoj kotaciji ) jer mislim da će vrlo rijetki čekati na INU i HT.

Dakle sve u svemu svijetla su vremena ispred nas.

Ipak ovo je prvi put da se sa tržišta povlači najlikvidnija dionica…

A ja sam mislio da je prodaja ZABE bila prvi puta da se povlaći najlikvidnija dionica.[smiley9]

Po meni brodari bi mogli nakon izvještaja dobro potegnuti, a do kraja tjedna i PTKM.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Po meni brodari bi mogli nakon izvještaja dobro potegnuti, a do kraja tjedna i PTKM.

[smiley2][smiley2][smiley2]

Odličan početak jutros. Promet na ZSE cca 10 mil kuna u nepun sat sa povećanjem indexa +0.60 %. Na VSE također povećanje indexa +0.54 % uz cca 2.5 mil kuna prometa. Dobitnik dana naravno Petrica prema očekivanju.

Izgleda da je Plivuša samo kočila tržište.

A tek kad dođu novci…………..

Kolega Znanac kako god okreneš , Plivuša se rimuje sa Divuša. Pozdrav !

a recite vi meni, ako se lova iz plive prelije u dionice iz prve kotacije, onda gdje ce se preliti lova koja se tada oslobodi?

kolo srece se okrece, lova se preljeva….

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

U Zitnjak i Jelen, hi,hi,hi[smiley2]
Oprosti bljedoliki ali nisam mogao odoljeti.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

bolje i to nego homs i pounje…

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

A Zdenka???

New Report

Close