Informanka.
– pratim dosta toga.
– na ATPL su bila dva velika naloga, jedan na kupnji drugi na prodaji.
– oni su tjerali svu trgovinu između ta dva naloga, i kupnju i prodaju.
– u zadnjoj minuti su skinuta oba naloga.
– to isto s velikim nalozima sam primjetila na više dionica.
– najinteresantnije je bilo na LEDU gdje ga je gospodin governon skinuo u jednom lizu.
– I love this game.
Pozdrav !
ha ha ha ha
u jednom lizu
ha ha ha ha
pofuk
Ja na kladionici još nisam nikad izgubio…………….. [smiley]
nemojte onda ni pokusati se kladiti ako ste izdrzali do sad
pofuk
Ja na kladionici još nisam nikad izgubio…………….. [smiley]
– isko kao i investicijski fondovi vaše banke.
– oni još kune nisu izgubili svim svojim investitorima u investicijskim fondovima.
– ma nema što najbolji ste, ako ćemo se zahebavati.
– I love this game.
Pozdrav !
molim Vas ako nije tesko da mi na p.m.dostavite Vasa razmisljanja sta bi sutra kupili
unaprijed hvala
– zašto tajno kada to isto može i javno.
– uopće ne razmišljam što sutra kupiti, nemam novaca.
– stvarno nikako ne mogu kužiti zašto ne želite kupovati dionice kada su jeftine ??????
– sada bi svi kupili, a meni je puno toga skupo.
– zbog toga više razmišljam što bih mogla prodati.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. ako nije tesko na p.m. da mi dostavite Vase razmisljanje o onoj dionici u koju sam juce uletio
– ma i ovo isto može javno.
– ja i pofuk smo prije neki dan kao dvije slijepe kokoši uletjeli u dionicu KABA.
– nikako nam nije jasno zbog čega joj investitori dižu cijenu ????
– također nam nije jasno zašto se tu naglo povećala kupnja ??????
– ja i pofuk smo sada tu zaradili neku lovicu i nemamo pojma što bi dalje radili s tom dionicom ????
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. ako nije tesko na p.m. da mi dostavite Vase razmisljanje o onoj dionici u koju sam juce uletio
– ma i ovo isto može javno.
– ja i pofuk smo prije neki dan kao dvije slijepe kokoši uletjeli u dionicu KABA.
– nikako nam nije jasno zbog čega joj investitori dižu cijenu ????
– također nam nije jasno zašto se tu naglo povećala kupnja ??????
– ja i pofuk smo sada tu zaradili neku lovicu i nemamo pojma što bi dalje radili s tom dionicom ????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
makar sam mislio da Vama nikada necu moci nesto zamjeriti moram reci da sam ocekivao ipak malo vise intime na toj dionici jer smo rekli da necemo sa njiom na jednu noc
pofuk
Ja se ipak na vašem mjestu ne bih hvalio pump&dump investiranjem………….to znaju čak i ovi moji iz inv. fondova…………..pogotovo sa nelikvidušama [rolleyes]
Ja se ipak na vašem mjestu ne bih hvalio pump&dump investiranjem………….to znaju čak i ovi moji iz inv. fondova…………..pogotovo sa nelikvidušama [rolleyes]
….ah tu ste u pravu jer mislim da se nemamo sa cime hvaliti,ali kao sto rekoh to nije ljubav za jednu noc……….kao da konacno nesto nakon dugo vremena magicno osecam kod dionice da me tako privukla………..nesto nadasve privlacno………..
nadam se da ne gresim
pofuk
makar sam mislio da Vama nikada necu moci nesto zamjeriti moram reci da sam ocekivao ipak malo vise intime na toj dionici jer smo rekli da necemo sa njiom na jednu noc
pofuk
– joj izvinjavam vam se.
– ja sam stvarno mislila najbolje, kako jedan mali druk mojoj i vašoj investiciji neće štetiti.
– pogriješila sam, žao mi je, pričinila sam veliku štetu našoj investiciji ali što je tu je.
– I love this game.
Pozdrav !
pofuk
– joj izvinjavam vam se.
– ja sam stvarno mislila najbolje, kako jedan mali druk mojoj i vašoj investiciji neće štetiti.
– pogriješila sam, žao mi je, pričinila sam veliku štetu našoj investiciji ali što je tu je.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ma ne …..nema stete ali mislim zbog onog gospona nije ok
a konacno i nekak ni ok kao drugi forumasi biti
svojedobno je jedan uletio u ledo i non stop prico kak je proso pored ledo skrinja i vidio kak svi lizu sladolede…………….a ja ni za sladoled nisam imo
to je kao da ja sad npr. uspijem se jos natuci odredjene dionice i meni se posreci i zaradim lovu pocnem govoriti kak sam bas slucajno u centru zgb prolatio pored te odredjene firme i vidio mercedes od glavnog iz te firme i zglancao mu ga…………………….ili mislite da mu ga odma pocnem glancati…….lepi je crne boje
pofuk
Informanka.
– koliko sam danas zaradila ????
– znam kako vas to nervira, ali neki i žele znati.
– danas katastrofalno mala zarada, ni 1.000 eura ili točno 6.942kn.
– danas sam puno gora od crobexa.
– gdje sam pogriješila nemam pojma.
– ali sada mi ni ta matematika nije jasna, danas mi je samo HT u sitnom minusu, većina toga u plusu a prinosa takoreći nema, očito je neka greška.
– ali nema to veze, moram se pohvaliti, danas mi je portfelj na ATH visinama.
– i samo nebo mi je granica.
– I love this game.
Pozdrav !
…ili mislite da mu ga odma pocnem glancati…….lepi je crne boje
pofuk
– tu se nema što čekati, odmah glancati.
– jer dobra inf. vrijedi te cijene.
– I love this game.
Pozdrav !