Kolega Sakai u čemu je vaš problem? Ne vjerujete mi da se u King i Grandissimo stavljaju _najbolji_ sastojci? Pa nazovite u Ledo i pitajte… ili svratite. U brandove poput Twice, Njofre i Snjeguljice se stavljaju sastojci nižeg razreda kvalitete i cijene, a King i Grandissimo su Ledovi premium brandovi. zato su toliko skuplji od palete ostalih brandova/proizvoda Leda. Otrovni sastojci? Kakvi otrovni sastojci kolega? da niste VI ti koji farbate ljude? Opet vam ponavljam, ako mi ne vjerujete raspitajte se, ali molim vas ne lupetajte..
Moj problem nije u nicemu, ne jednom sam ti rekao odkuda dolaze lubenice "iz neretvanske doline", i koliko su kancerogene. Naravno, s tim tvojim djecjim pristupom, nazovite u Ledo i pitajte ih… to je kao da sudac pita ubojicu, jelda da niste ubili tog covjeka [lol]
Problem je u tome da krupni kapital kontrolira ovu drzavu i da se propisa i zakona ne drzi gotovo nitko – osim sirotinje jer moraju. I opcenito nas truju gdje stignu i kako. Raspitaj se malo, kako djeluje i jel djeluje xy agencija pri drzavi koja kontrolira GMO, za pocetak…Zar te nisu ucili da nije lijepo lagati.
A ti sad tu "sirotinju" ides uvjeravati i drukati kako je to sve divno i krasno. Lijepo kupi tonu ledovog sladoleda i trpaj u sebe, a ostavi se pljuvanja drugih i drugoga.
Koliko ti placaju za to?
[/quote]
Kolega Sakai ne razumijem se u lubenice. Moguće da ste u pravu po tom pitanju. zaista ne znam… ali ovo sa sladoledima… dajte kolega… znači ja nagovaram ovdje ljude da kupuju i ližu Ledo sladoled koji je zapravo zatrovan? Znači više od 4,5 mil ljudi liže sladolede Leda zato jer ih Guverner nagovara da jedu "zatrovani" sladoled i da me za to plačaju? Bojim se kolega da ste pogubili kompas… zaista, ne znam što bih vam još rekao više na to.
A što se tiče pljuvanja po drugima, po kome ja to pljujem? Štoviše, ne da ne pljujem nego i hvalim također konkurentne brandove poputa Magnuma od Algide, Dove-a etc.. to su također vrhunski sladoledi… ali zato i koštaju… Rekao sam da mi sladoled iz Lidla ne valja. Sorry al fakat mi ne valja. Možda je vama dobar. OK. Jest jeftiniji, al meni ne valja ništa. Možda on nema "zatrovane" sastojke pa zato ništa ne valja[rolleyes] , ne znam…
Daj ne budi plavi. Tu svaki post lajes o ledu kao vrhunskom sladoledu dosadio si vec i Bogu i vragu.
I probaj citati s razumijevanjem. Meni se neda vise objasnjavati, evo vam malo literature pa nakon sto procitate to, mozda shvatis sto ja pricam. Iako ti kao vrsan demagog (pa to ti je i zanimanje) znas dobro o cemu pricam:
http://knjizara.pontes.hr/index.asp?link=pop&idi=19884
Sjeme unistenja W. Engdahla
umjesto da se prepucavate idite radije trgovati da ovaj jad dignemo barem do 15 milja prometa danas, pored takvih poput vas dvojice, hrvatska financijska industrija bi umrla od gladi
Daj ne budi plavi. Tu svaki post lajes o ledu kao vrhunskom sladoledu dosadio si vec i Bogu i vragu.
vau …vau… vau… King King King… Vuf Vuf Vuf…
hahahahaha [lol] [lol]
umjesto da se prepucavate idite radije trgovati da ovaj jad dignemo barem do 15 milja prometa danas, pored takvih poput vas dvojice, hrvatska financijska industrija bi umrla od gladi
pa kupio sam JNAF-a još. kaj bi još trebo? Pa nemam love čovječe, kupio sam vagon sladoleda [lol] [lol]
pa kupio sam JNAF-a još. kaj bi još trebo? Pa nemam love čovječe, kupio sam vagon sladoleda [lol] [lol]
[/quote]
Pazi da se ne otopi.
Pročitao. Moram priznat da me se "Stoljeće rata" puno više dojmilo.
Stvar ukusa. Meni je sjeme unistenja jako izgledna istina [sad]
Pročitao. Moram priznat da me se "Stoljeće rata" puno više dojmilo.
[/quote]
To je Šaka sa Srednjaka pročitao i poludio. Sad bi sa mačetom jurišal na kuruzu i Mossantos.
Ne treba to baš tako doslovce shvaćati jer da bi se stvar razumjela treba pratiti razvoj sjemena kroz povjest. Praktički sva sjemena su modificirana i poboljšana na ovaj ili onaj način. Ni sam ni za GMO ali ni sam ni protiv jer nemam dovoljno dobre informacije da bi donio pametan zaključak. Protivnički argumenti su mi slabi dok je Miroslav Radman za. Ja mislim da on o tome zna više nego pola Hrvatske.
Ne treba raditi znanstvenu fantastiku. Naravno da su sva sjemena modificirana kroz povijest ali na prirodni nacin. Znaci, odabirom najzdravijih, najkrupnijih plodova birala se buducnost. Eto ti jedan primjer: originalni klip kukuruza sa Mexicke visoravni tamo prije 6000 godina + – bio je velicine kaziprsta odrasle osobe….
sve su jestive biljke domesticirane, sto ce reci da su ih "pripitomili". Evo, divlji badem je otrovan. Pa kako je onda nas jestiv? Prirodna genetska promjena vjerojatno je malo promijenila gen kod (da ne idem sad u detalje) na nekom drvetu, ljudi su to primijetili (da zivine zderu bademe samo s toga) i voila:)
Dakle, PRIRODNE promjene. Medjutim, kad covjek ubrizga u rajcicu gen ribe i slicne vratolomije to je sasvim nesto drugo.
Kad su ti protivnicki argumenti slabi, procitaj Sjeme unistenja i pogledaj koji intervju s g. Joštom koji je svaki put oprao s argumentima (da ne kazem ponizio) tog Radmana i rekao mu je u facu da je strani placenik. Radman je odsutio.
Čitao sam članak od Radmana gdje on objašnjava da se gen ribe i gen rajčice u želudcu spajaju na tamo neki načina a ovim potezom bi se to napravilo prije. Članak je objavljen u Playboyu prije neki 4,5g i jako je interesantan te spušten na svakom razumljivu razinu. Dalje navodi da bi tim izmjenama mogli npr. duhanu oduzeti nikotin, heroinskom maku gen ovisnosti itd, itd. Sve u svemu to je teška tema za koju treba veliko predznanje i ne može sa banalizirati i davati boksačima da vode raspravu o tome.