Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa bilo ti je ATPL po 500-600 koliko ti srce zeli… [cool] BILA VAM JE I TADA SKUPA ,jer je "guru" vlad govorio da ide to na 200 [lol] [lol] [lol] cekali vi cekali na 200 a ona ode na 1370 [lol] tako i sad cekaju na neznam vise koliko…a ATPL ode…opet ,,pa kad krenu dobre vjesti za brodare po novinama….krece se u kupnju….a ATPL VEC na novom ATH [lol] [lol] [lol] inace ,ajmo bacit odokativno kakvo ce izvjesce izbacit ATPL za 3q ????? po mojim izracunima oko nule,,a sto kaze tvoj izracun????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

NE KLADITI SE NA MALE KOEFICIJENTE!!!!!!
radje foldati parove i tjednima i onda lupiti jako

– potpuno krivo.
– nisu bitni koeficijeni, ali je jako bitno točno pogoditi.
– ovo ljeto takoreći ništa nisam igrala, ali sada ću tjednima šišati kladionice.
– jedino me je tu stvarno strah staviti neku veću lovu.
– ali stvarno me ide jer puno bolje šišam te kladionice nego vas na burzi.
– i jučer dobila cca 3.000kn, nije puno kao na dionicama, ali me veseli.

– a danas kako burza ne radi morati ću opet na kladionici zaraditi novce.

– možda je to Gana ???? ili Alžir, tu bi bilo dobro ako može s 1X ???? a možda i neki Brampton ?????

– I love this game.
Pozdrav !

Pao i ja na Šarapovoj istina samo za 100 kuna

– gospodine Mcinha.
– to vam je jednostavno tako jer drukčije ni ne može biti.
– jer i na burzi i na kladioni uvijek isti dobivaju.
– već sam dosta i o tom fenomenu pisala.

– I love this game.
Pozdrav !

Išo sam u Lidl probat onaj sladoled. nevalja to đubre ništa.

– imam i ja dionicu LEDO.
– ne vidim razloga zašto svoj proizvod ne bi prodavali po većim cijenama ako mogu.
– pa što će vam proizvod koji će te jeftino prodavati, gdje je tu zarada ????
– a LEDO će skupo prodavati svoje sladolede dokle god ima budala koje su speme platiti više.

– u Lidlu su sladoledi puno bolji i punoooo jeftiniji nego sladoledi LEDA.
– a Lidl je i punoooo jeftiniji od Konzuma.
– a sada postoji i stvar ukusa.
– ja trenutno u zamrzivaču imam 3 sladoleda iz Lidla, pakovanje na štapiću, onaj u keksu, nemam pojma kako se zovu, ali onaj od poka kg, bijeli s čokoladnim laticama je super, a cijena cca 11kn.
– stvarno jeftino i dobro.

– I love this game.
Pozdrav !

Kakve su to lopine.

– stvarno nikakve, ma oni su male bebe za vas.
– ipak ste vi gospodina lopina najveći od svih tih lopina.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– nitko nije komentirao.
– ali indexi kod amera u više nego dobrom plusu, brodari isto, index vozarina koji se odnosi za ATPL lijepo svakodnevno raste.

– onda što ćemo sutra raditi na burzi ????????
– gospodin Lopina je po svemu sudeći izišo iz LPLH.
– neki drukeri su izgleda izišli iz ADPL, ali to je našem gospodinu Plavom bila izuzetna prilika jeftinog dokupa.
– izgleda počinje i reklamna kampanja za JNAF.

– I love this game.
Pozdrav !

Sutra ameri ne rade, po čemu će se naši orjentirati sada kad nema futuresa? [cool]

Vaš link

Išo sam u Lidl probat onaj sladoled. nevalja to đubre ništa.

– u Lidlu su sladoledi puno bolji i punoooo jeftiniji nego sladoledi LEDA.
[/quote]

Taj sladoled u Lidlu ne valja ništa. Ko da jedem prezašećereni šlag bez okusa i mirisa. Boju dodouše ima. Stvar je osobnog ukusa. Mom bratu je, primjerice, ukusnija Sky Cola od Coca Cole, a ujedno je i trostruko jeftinija…

I'LL BE BACK

Governer pričaš gluposti. Uzmi si malo slobodno. Sladoled je odličan i ništa lošiji od ledovog.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Optimist, kaj ti ne čitaš kaj pišem? Probo sam ga, meni je smeće. a vama je vjerojatno bolji iz razloga što je jeftiniji tj. više vam odgovara po cost/benefit računici. Sladoled je smeće. Jest velik, ima ga količinski/kalorijski, sličnog je oblika ko King, al ko da jedem spužvu, čak nije ni druga liga, nego treća. Kao konkurenciju Ledu (po kvalieti) priznam jedino Dove od Algide (možete ga kupiti na Tifonovim benzinskim crpkama), al taj bute sigurni ne košta 5 kuna. Inače, bog te pita koje sve low end sastojke stavljaju u taj šrot u Lidlu.

I'LL BE BACK

Iskreno ne jedem sladoled iz lidla. Probo sam jednom. Nije loš. Poližem dnevno barem dva tri ledo sladoleda(na plaži). Ali kad sam u mogućnosti kupim kornete u metrou.i po 50kom. Neki njemački proizvođač. Meni su odlični.
Ne gledam koliko što košta i probrirljiv sam,glede hrane.
Al neću reći da je nešto smeće jer imam dionice leda.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ivana7, ako se ne ljutis , ja bih jos malo prokomentirala portfelj ….nisam ekonomista.
Vidis, ja sam prema dnu, prodala upravo sve stabilne dionice tipa HT, ERNT…jer mi se nije dalo cekati,
a i stalno su nesto spekulirali s njima. Dala sam prednost BRZORASTUCIM DIONICAMA… uz dvije
iznimke.
U svoj portfelj ne kupujem KONZUM niti IGH…
Dionice su podlozne skandalima i spekulacijama jakih brokerskih kuca..a zbog cestih naslova..omiljene su u portfeljima novinara..koji onda odmah reagiraju tako da probleme dojavljuju brokerima. Slijedi rast……. slijedeci dan je, uz skandalozne naslove sruse ko kulu od pijeska….dokupljuju i tako se igraju….nemam nikoga za insajdinfo…pa, pametnome par put
dosta!
Nemam turisticke dionice, jer ih ne poznajem. Dakle, uglavnom samo gradjevinu, brodari i jedna
uspjesna banka…
Trenutno mi smeta Jnaf.Ne svidja mi se nesto oko te dionice.

Pozdrav i samo polako, sve ce biti u redu. Nikakve minuse nemamo…dok ne prodamo u minus…!
Ipak, je nekima bitnije da su im dionice skuplje nego meni.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close