Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može:

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PIKR-R-A
Stanje na dan: 22.09.2006

Naziv vlasnika računa Mjesto
PIK – ESOP D.O.O. RIJEKA, HRVATSKA
PIK D.D. RIJEKA, HRVATSKA
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
ISTRACOMMERCE D.D. PAZIN, HRVATSKA
INTELUS D.O.O. RIJEKA, HRVATSKA
KVARNER BANKA D.D. RIJEKA RIJEKA, HRVATSKA
PAPUK D.D. NAŠICE NAŠICE, HRVATSKA
ISTARSKA CIGLANA D.D. CEROVLJE, HRVATSKA
RAVNIĆ DORA OPATIJA, HRVATSKA
DOŠEN MARIJA RIJEKA, HRVATSKA

NAV 671.

Sve u svemu nije loše za kupnju na ovim razinama.

Ode nam Vuk iz ARNT.

Sretan put.

Javimo ti se kad dođe na 450 kuna.

Potpis: Stado ovaca [smiley2]

Ima Vuk još dosta municije.
Tek je trećinu ispucao.

Tuku naši ali tuku i partizani.

Što bi jedan kolega rekao: Ne bojte se.

Ne bojim se ja kolega, tko se boji Vuka još… [smiley2]

A što reći na današnje promete. KOEI kupio dionice KODT. Sve ostale likvidnije dionice u plusu. Naravno predvode ih Čađara boysi. O odnosima kupnje i prodaje mislim da će draga nam Čađara krenuti prema all high time. Ogroman je pristisak na strani kupnje i vrlo lako već sutra Čađaru možemo očekivati preko 230 kuna.

U slatkom iščekivanju novca od Plive i izvještaja 3q kupuje se sve što se stigne. Jer kad dođe novac od Plive bit će prava hajka na likvidne dionice.Riječ je ipak o 6-7 miljardi kuna koje će ući u sustav. Ako samo 50% tog novca ode u dionice za očekivati je njihov rast od 5-10 %.

Mislim da i pravi bum možemo ubrzo očekivati u turističkom sektoru jer rezultati sezone su u najmanju ruku bolji nekoliko posto u odnosu na prošlu godinu iako je broj noćenja često manji.

Ostaje pitanje gdje će se najviše preliti novac iz Plive. Naravno po meni tu su PODR i ADRS i VIRO.
Ali biće tu još dosta dionica i mislim da možemo očekivati novi uzlet dionica između ostalog ( BLJE, ATPL, FNVC, KOEI, TNPL, PTKM, konditori i turisti )

Svi Vaši komentari su dobrodošli.

[smiley2]

A što reći na današnje promete. KOEI kupio dionice KODT. Sve ostale likvidnije dionice u plusu. Naravno predvode ih Čađara boysi. O odnosima kupnje i prodaje mislim da će draga nam Čađara krenuti prema all high time. Ogroman je pristisak na strani kupnje i vrlo lako već sutra Čađaru možemo očekivati preko 230 kuna.

U slatkom iščekivanju novca od Plive i izvještaja 3q kupuje se sve što se stigne. Jer kad dođe novac od Plive bit će prava hajka na likvidne dionice.Riječ je ipak o 6-7 miljardi kuna koje će ući u sustav. Ako samo 50% tog novca ode u dionice za očekivati je njihov rast od 5-10 %.

Mislim da i pravi bum možemo ubrzo očekivati u turističkom sektoru jer rezultati sezone su u najmanju ruku bolji nekoliko posto u odnosu na prošlu godinu iako je broj noćenja često manji.

Ostaje pitanje gdje će se najviše preliti novac iz Plive. Naravno po meni tu su PODR i ADRS i VIRO.
Ali biće tu još dosta dionica i mislim da možemo očekivati novi uzlet dionica između ostalog ( BLJE, ATPL, FNVC, KOEI, TNPL, PTKM, konditori i turisti )

Svi Vaši komentari su dobrodošli.

[smiley2]

Novac će po meni iči i u ADPL, KABA,DDJHR,DLKV…i

A da li su zaboravljeni ERNT i FRNK??

Za KABA sam vrlo skeptičan, moram priznati…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

I ja za KABU nisam siguran. Po meni da nije ulaska redovnih dionica ADRS na tržište bio bi siguran dobitak, ali ovako najvjerovatnije će se to preliti relativno ravnomjerno s tim da će VIRO vjerovatno dominirati.

Ali da će biti zanimljivo kad dođu novci od Plive sigurno da hoće.

ERNT je relativno najsigurniji ali mislim da ne može preko 2500 kuna.

Kolega Znanac dijelim vaše mišljenje glede Vira.
Što se tiče Erika i braće mu tu nema sumnje da je jedna od najsigurnijih ako ne i najsigurnija. Jedino što možda zarada može biti manja nego kod drugih rizičnijih.
Pozdrav!

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Moj izbor su DLKV, ERNT, ADRS, PTKM, PBZ, KOEI, ZABA, PODR, ISTT, VART, DDJH.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close