Ma nije to samo prošlih par dana, pogledaj graf, mrtvilo sa cijenom je na snazi već mjesec i po, ako ne računamo D day i ovaj pad prije par dana, većinu dana je dnevni raspon svega par %… A igrom slučaja je mrtvilo počelo taman otkad su market makeri mogli početi raditi.
Sad mene zanima da li je to njihova zasluga ili se jednostavno slučajno tako poklopilo?
Ova dionica rapidno gubi na daytrading atraktivnosti.
Kad će informanka…………….. [cool]
Informanka.
– znam treba vam informaka kako bi mogli lijećiti svoje psihopataske sklonosti dijeljenjem kolčeva.
– danas namjerno nisam ništa željela pisati, iako mi samo pisanje nije problem zbog velike brzine pisanja.
– nešto se tu i piše, ali kada vidim te bolesnike kao vi kako ste svoj ekipi podjelili jedinice !!!!!!
– sve to sam i ispravila, jedino ne ide ispravak kod gospodina Plavog, jer je dobio puno više jedinica od ostale ekipe, a kako i neće, kako ga samo nije sram zarađivati na burzi pogotovo na onom blesavom i nelikvidnom ATPL, što vam je ljubomora.
– a lijepo vam je pisao, što većina vas to ne može kužiti to je pak druga stvar.
– I love this game.
Pozdrav !
Ma nije to samo prošlih par dana, pogledaj graf, mrtvilo sa cijenom je na snazi već mjesec i po, ako ne računamo D day i ovaj pad prije par dana, većinu dana je dnevni raspon svega par %… A igrom slučaja je mrtvilo počelo taman otkad su market makeri mogli početi raditi.
Sad mene zanima da li je to njihova zasluga ili se jednostavno slučajno tako poklopilo?
Ova dionica rapidno gubi na daytrading atraktivnosti.
– ne bih sada ulazila u prićice kupiti ili prodati, je li jeftina ili skupa.
– u ovaj zadnji mjesec i po dana ja sam tri puta ulazila i izlazila.
– stvarno nije problem ući ili izići s većom lovom, kod ostalih dionica toga jednostavno nema.
– najprije je rasla zbog dividendnih dionica, tada sam najviše zaradila.
– a sada pada zbog amera, ili raste zbog brodarskog indexa.
– ne zanima me sada je li podcijenjena ili precijenjena, gledam kanal indexa već danima, i nikako da ide jedan veći odbijenac.
– ali tu se takoreći svaki dan može nešto zaraditi, dosta je predvidiva.
– I love this game.
Pozdrav !
Znači dvije stotice je dobila…………..to je već karijera
dao sam i ja stotku
Ivana7 koji je best buy bio zadnjih dana?
Tilt, Tilt ?????
– zar će opet u blokadu.
– VJSN-r-a
– danas u plusu +55,21%, pa može li to bolje.
– a za sutra kupnjom za samo 50.000kn dižemo cijenu dionice 100%.
– prodaje takoreći nema.
– Tilt, Tilt ?????, može li to bolje.
– I love this game.
Pozdrav !
– p.s. ovej tekst je pisan izključivo zbog drukanja.
– i autorica teksta ne posjeduje tu glupu dionicu koja je ostvarila iznadprosijećni rast.
Ja sam mislio da ćete napisati ADPL ( isto TILT TILT ).
Ona je ipak rasla ne respektabilnim prometima.
A ja bih tada pitao a što možemo tada reći onima koji su pričali da to ne valja i sl.?
Mislio sam da ćete im napisati što ih ide, vašim dragim kolegama Volksbanku i par ostalih [wink]