Informanka.
– evo stanja na burzamam, informacije radi našim drukerima, ali znaju to oni jako dobro.
– BDI raste.
– ATPL raste.
– DRYS raste.
– sada je sasvim očito kako ću vas ponovno ošišati unatoč jedinicama kojima me punite.
– I love this game.
Pozdrav !
Mislim da je više-manje besmisleno promatrati DRYS usko vezan uz trenutne promjene BDI.
Zašto?
Zato što im je 80% ako ne i više brodova na dugoročnim ugovorima i imaju dosta prihoda od nedavno stečenih platformi. To više nije isti brodar kao što je bio proje godinu dana.
Postavio sam pitanje na ATPL pa mi nitko nije odgovorio. Koliko trenutno brodova oni imaju na spotu i pod kakvim dugoročnim ugovorima plove ostali? Onda ćemo moći malo bolje predvidjeti buduće zarade.
Informanka.
– evo dragi investitori za danas su završile vaše muke po investiranju.
– opet su isti jeftino kupovali.
– opet će isti skupo kupovati.
– stvarno dosadna igrica.
– a danas nam još ostaje za pogledati kako će završiti ludi ameri, ipak su oni glavni u ovoj igrici.
– a onda slijede prognoze i što nam je sutra za raditi.
– samo ako mi ne ispravite ove puste jedinice kojima ste me okitili prognoze za sutra sigurno neće biti,
– ali će zato biti redovnog šišanja mojih ovćica.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– evo dragi investitori za danas su završile vaše muke po investiranju.
– opet su isti jeftino kupovali.
– opet će isti skupo kupovati.
– stvarno dosadna igrica.
– a danas nam još ostaje za pogledati kako će završiti ludi ameri, ipak su oni glavni u ovoj igrici.
– a onda slijede prognoze i što nam je sutra za raditi.
– samo ako mi ne ispravite ove puste jedinice kojima ste me okitili prognoze za sutra sigurno neće biti,
– ali će zato biti redovnog šišanja mojih ovćica.
– I love this game.
Pozdrav !
Tako lijepo sad se ostavi svog kompjutera i prihvati se onog što ti najbolje ide ,uzmi štap, frulicu i svoje stado ovčica i uživaj u prirodi i šišanju istih, hebeš burzu i gradski stres. Kad prodaš vunu onda opet brutalno zarađuj.
nego aj sad kad si vec spomenuo te tvoje svoje. Moze li neka analiza firme koju tvoj Vodja kopira?
Mislim da i tu slijedi potop:
Wal mart je car. jednom sam tamo kupio televizor. gledao ga 3 mjeseca doma, vratio im ga i dobio pare nazad. nisu me ni pitali zakaj vraćam. iznimno su srdačni.
[/quote]
Pa si mislio da ćeš tako moći i sa Tiskom………………….. [wink]
@ Ivana
Što se ovo događa u Americi?
Hoćemo li mi biti sutra brutalno ošišani.
Srećom postavio sam naloge tako nisko da su mi samo dva prošla, a jednog sam utopio u 15:50 s zaradom čevapi s kajmakom i 3 deca točene pive. Zbog drugog ću sutra [cry].
Informanka.
– evo stanja na burzamam, informacije radi našim drukerima, ali znaju to oni jako dobro.
– BDI raste.
– ATPL raste.
– DRYS raste.
– sada je sasvim očito kako ću vas ponovno ošišati unatoč jedinicama kojima me punite.
– I love this game.
Pozdrav !
prvo skoci,pa reci hop
@ Ivana
Što se ovo događa u Americi?
Hoćemo li mi biti sutra brutalno ošišani.
Srećom postavio sam naloge tako nisko da su mi samo dva prošla, a jednog sam utopio u 15:50 s zaradom čevapi s kajmakom i 3 deca točene pive. Zbog drugog ću sutra [cry].
Hugić, događa se korekcija, naime Ameri su rasli od 3. mjeseca preko 50 %, dok smo mi imali SAnadera i prije toga puno manji rast, pa nadoknađujemo zaostatak.
Btw. veli Jaca da je 95 % sa Slovenijom dogovoreno, kako li će burza reagirati na to??? [rolleyes]
Informanka.
– BDI raste.
– ATPL raste.
– DRYS raste.
– I love this game.
Pozdrav !
prvo skoci,pa reci hop
[/quote]
Tako je to kad odustane od svog pravila da komentira samo prošle događaje…………..teška pušiona
prvo skoci,pa reci hop.
– hop.
– sutra će mi biti sigurni gubitak na burzi.
– što ćete, život je takav.
– bar sam se danas radovala i bila sretna.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana je sve ovo proračunato izvela sutra će, Ivana odmah brutalno prodavati tako u 12 sati može kupovati po puno nižoj cijeni -jel tako Ivana?
Tako je to kad odustane od svog pravila da komentira samo prošle događaje…………..teška pušiona
– teška pušiona mogu biti samo investicijski fondovi Volksbanke.
– kada napravim gubitak, nažalost ima i toga,
– to mi daje samo dodatnu snagu i motivaciju.
– mislim da sam danas dobro odigrala, ali zahebali su me ameri.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana je sve ovo proračunato izvela sutra će, Ivana odmah brutalno prodavati tako u 12 sati može kupovati po puno nižoj cijeni -jel tako Ivana?
– trenutno nemam pojma.
– moram dobro razmisliti.
– I love this game.
Pozdrav !