Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promatrajući kratkoročnu likvidnost LPLH je u sve povoljnijoj situaciji.A u ova luda vrimana to je
najvažniji pokazatelj.

– evo i mog najdražeg drukera gospodina Lopine.
– tu bi sada trebala analzirati svaku rečenicu, ali previše uzaludnog posla.

– već odavno znamo kako je dionica ATPL najgore smeće, zato investitori moji kupujte LPLH.
– jer prodajom samo 300 dionica LPLH dolazimo do cijene 50kn.
– ali nemojte se sekirati dragi investitori jer na toj cijeni postoji snažna potpora.
– danas je dionica LPLH pala za traljavih -8.82%, neš mi pada.
– pad nije toliko važan, najvažnije je da nije bio na velikom prometu, promet 39.587kn,
– ove godine nije bilo dividende,
– ali sljedeće godine bez obzira na veliki gubitak oni će iskemijati neku veliku dividendu, je li tako gospon Lopina ?????

– I love this game.
Pozdrav !

Normalno da ako nemam nekog brodara da ATPL sigurno nemam.Ako kriza potraje ATPL će najviše
stradati.

– ma gospon Lopina moram vas pitati je li vi to ozbiljno ili se zahebabate isto kao i ja.

– I love this game.
Pozdrav !

Ne piturajem ja….
Danas je LPLH pao najviše od svih brodara a ima dobro izvješće.Ali to je zagrebačka burza.

– pitam se pitam da nije to kakvo piturano izvješće ???????

– I love this game.
Pozdrav !

poceo si prognoze ko nasi "gurui" tehnicari…ako nece rast onda ce padat…..

– a vi mi se javite.
– pratim ja cijeli ovaj forum, naiđe se i na 5-10% dobrih stvari.
– pa sam tako doznala na temi što smo tržili kako ste prošli tjedan prodali veći dio ATPL.
– bilo mi dosadno pa sam izvrtila temu ATPL za prošli tjedan.
– stvarno zanimljivo drukanje, stvarno su vam zanimljivi postovi o velikom rastu ATPL.
– sada mi nikako nije jasno, znali ste kako će rasti, a vi prodavali.

– a koliko ste samo mene zahebavali na ovoj temi za ATPL kad god sam napisala da sam ju prodala.
– izgleda ste uvijek vi bili sretan kupac.

– ali moje mišljenje je kako vi niste ovčica, vi ste moja najveća ćelava ovčina u mome stadu.
– a stvarno najdraže mi je kada na burzi zahebem ove tvz. najpametnije i najveće drukere.
– stvarno uživam.

– I love this game.
Pozdrav, i od mene stotka samo za vas, drukajte vi meni i dalje, ali ja vas šišam.

p.s. prognoza koju sam dala za ATPL je sasvim realna.

[/quote]
hehehheehehehhe jel to zbog slike???? vidis na nemam niti jedne dlake na glavi…osisalo me na nulu….ali ja volim ovaj vlak smrti..uvjek se rado vracam u atpl….a ti me jedino sisas u minusima…. [cool] ljepi pozdrav

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pa dokle je došla ova depresija na burzi, nemaju ljudi više volje ni opaliti kulju ivani7 za njene postove [lol]

– a vi mi se javite.
– pa sam tako doznala na temi što smo tržili kako ste prošli tjedan prodali veći dio ATPL.
– stvarno zanimljivo drukanje, stvarno su vam zanimljivi postovi o velikom rastu ATPL.

– a koliko ste samo mene zahebavali na ovoj temi za ATPL kad god sam napisala da sam ju prodala.

– ali moje mišljenje je kako vi niste ovčica, vi ste moja najveća ćelava ovčina u mome stadu.
– a stvarno najdraže mi je kada na burzi zahebem ove tvz. najpametnije i najveće drukere.
– stvarno uživam.

– I love this game.
Pozdrav, i od mene stotka samo za vas, drukajte vi meni i dalje, ali ja vas šišam.

[/quote]
hehehheehehehhe jel to zbog slike???? vidis na nemam niti jedne dlake na glavi…osisalo me na nulu….ali ja volim ovaj vlak smrti..uvjek se rado vracam u atpl….a ti me jedino sisas u minusima…. [cool] ljepi pozdrav
[/quote]
Ma kolegica šiša ovčice na ATPL-u gdje je oscilacija 50 kuna u zadnjih mjesec dana, istovremeno ismijava burek investitore, a njena zarada takvim trejdanjem je otišla na struju dok je pisala bedastoće [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pa dokle je došla ova depresija na burzi, nemaju ljudi više volje ni opaliti kulju ivani7 za njene postove [lol]

Pisanje protiv svete krave ATPL donosi loše ocijene.Čak i Ivana koja stoji na braniku domovine nikada
nije dobijala ovako visoke ocijene.Čista stotka.
Zaključak:većina je u ATPL.
Pa di baš sada kada BDI pada,a ATPL se jedina trži bolje od svjetskih brodara.Svi ostali brodari su
podcijenjeni.Ili možda i nisu jer su vozarine nisko.
Uragan se približava Meksičkom zaljevu pa bi možda tankerske vozarine mogle malo skočiti.

Mogao bi uragan lako pomesti cijenu ATPL osim ako Crobex nastavi rasti…

nisam vidio da je VDKT poceo izbacivati komercijalne zapise i slicno…. [undecid]

DLKV svako malo izbacuje komercijalne zapise. Ingra isto…

I'LL BE BACK

– a vi mi se javite.

– stvarno uživam.

– I love this game.

[/quote]
[/quote]
Ma kolegica šiša ovčice na ATPL-u gdje je oscilacija 50 kuna u zadnjih mjesec dana, istovremeno ismijava burek investitore, a njena zarada takvim trejdanjem je otišla na struju dok je pisala bedastoće [lol]
[/quote]
ATPL,HT,30.000 EUR iz stambene štednje.To su tri najveće investicije u kojima je bila Ivana i propustila zadnji rast.Pa ne možeš zamisliti goreg ulagača.Ovo nije provokacija nego činjenice.
Propušteni dobitak je gubitak.
Smanjeni gubitak je dobitak.

Mogao bi uragan lako pomesti cijenu ATPL osim ako Crobex nastavi rasti…

zašto? ponašanje brodara na nasdaqu ne sugerira na to. odrađuju korekciju brutalnog rasta iz prošlog tjedna…

I'LL BE BACK

Pa jesam ti stavio graf BDI-ATPL? Pametnome dovoljno. Ako BDI ne preokrene trend i ako Crobex stane sa rastom onda bi ATPL trebala u smjeru BDI a to je prema dolje.

New Report

Close