Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EU ima i svoje proizvođače transformatora + carinu na proizvode KODT a ovi opet uspiju svake godine prodati sve više transformatora, baš čudno, jelda? [rolleyes]

Arapi od KODT naručuju zanemarivo male količine transformatora s obzirom na količine koje im prodaje Končar ET. Tu se doslovce radi o desecima tisuća MVA.
Znam o KODT sigurno više nego ti i dovoljno da mogu tvrditi da ta firma niti će propasti niti će bitno lošije poslovati.

LEDO je vrhunska firma, niti ne tvrdim da nije, ali smatram da nije bolja od KODT, u to me nećeš nikako uvjeriti. Ali da svi imaju isto mišljenje onda bi se trgovalo samo sa jednom dionicom…

Btw, mislim da ni LEDO ni KODT nisu najbolji izbor kao dionice [lol]

INGRA
ADPL
THNK
JDPL
CROBEX – općenito [thumbsup]

Kolega Valentine, dokle mislite da bi Crobex mogao potegnuti?? ( u ovoj rundi )

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega Valentine, dokle mislite da bi Crobex mogao potegnuti?? ( u ovoj rundi )

Pod uvjetom da nemamo credit crash ili nešto slično, a trenutnim povoljnim "vijestima" iz inozemstva, moj izračun kaže da bi CROBEX trebao dataknuti, pa i preći 3000. Kada? Možda do kraja godine, a možda tek sljedeće. Pravo vrijeme mi izračun ne daje.

lijep pozdrav

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Lopina pa zašto ne trejdaš na ATPL? Likvidna je i svaki dan možeš uloviti 20-50kn po dionici ako paziš što radiš i imaš malo sreće.

Zaboravio sam na ATPL.Na dan kada je promijenio BDI u plus/mislim prekjučer/sam očekivao da će
to dionica registrirati.I puknuo sam 17 kom po ASK po 1.150 da mi ne uteće.Izaša u pet do dvanaest na 1.140.Stabilan gubitak od 2%.I tako na svemu zadnjih dana.Neće karta poštenog čovika,
nego kurbu pokvarenu.

Lopina pa zašto ne trejdaš na ATPL? Likvidna je i svaki dan možeš uloviti 20-50kn po dionici ako paziš što radiš i imaš malo sreće.

Zaboravio sam na ATPL.Na dan kada je promijenio BDI u plus/mislim prekjučer/sam očekivao da će
to dionica registrirati.I puknuo sam 17 kom po ASK po 1.150 da mi ne uteće.Izaša u pet do dvanaest na 1.140.Stabilan gubitak od 2%.I tako na svemu zadnjih dana.Neće karta poštenog čovika,
nego kurbu pokvarenu.

[/quote]
jesi li mozda odmah brze bolje prodao po 1140????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ivana, gdje si……………………..bez tebe smo kao bez svjetionika u tamnoj noći [huh]

Sve što kupiš,a moraš isti dan prodati ako ti treba keš piši gubitak.Ako neko tuće po bidu u 15 i 55 tačunajte na mene.Vrlo često zadnjih dana u prodaji ostvarujem najnižu cijenu dana.Ali ti gubici su minimalni,ali ako se ponavljaju dnevno onda postaju maksimalni.

Ovo ne razumijem. Moraš li stvarno isti dan prodati. Je li to nekakav aranžman sa brokerajem ili šta? Imaš li neke poluge da trguješ sa većom lovom od one koju realno imaš?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ivana, gdje si……………………..bez tebe smo kao bez svjetionika u tamnoj noći [huh]

– evo me, upravo stigla s kupanja, more fenomenalno a vani nije vruće, zbilja niste svjesni što sve propuštate.
– a kraj burze nisam gledala, istrošila sve novce, a znala sam 100% kako će gospodin Lopina ponovno rušiti burzu, a takve samoubilačke akcije jednostavno ne volim gledati.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– za danas mi je procjena bila 100% netočna.
– danas sam kupovala brodare s sitnom lovom što mi je ostalo 60.000kn.
– trenutno sam 100% u dionicama, nije baš pametno ali što je tu je.

– gledam jučer amere, brodari potegli 5 – 10% gore.
– sada računam ići će i kod nas, EU u plusu,
– ali ništa od očekivanog rasta.

– kako sam danas prošla na burzi ?
– kako je netko umjetno s dvije dionice digao JNAF isto je tako spuštena ATPL.
– danas za rast ATPL jednostavno nije bilo šanse zbog velike prodaje koja se je postavila dosta nisko.
– isto je bilo i na ULPL, kasnije ga nisam pratila.
– ali usprkos svemu tome sam i više nego zadovoljna,
– danas je bio lijepi plus (ne brutalan),
– ali jučer je upravo bio toliki minus, tako da sam na pozitivnoj nuli rekli bi političari.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo prijedlog za best buy (što je i tema), ne nužno danas nego ovih mjeseci.

Prva grupa:
VDKT
VIRO
DLKV
HDEL

Druga grupa:
ADPL
DDJH
LKPC
IGH
JDPL

Evo moj post od 14.8.09.

Trenutno od prvih šest po rastu tri iz prve grupe, a hidra u blokadi. Ali vjerojatno sam ipak slabiji od Ivane. Otkako je smanjila HT u portfelju, postala je opasnija.

Jedan savjet. Poslušati svakoga, ali najbolje ipak vjerovati vlastitoj procjeni.
[/quote]
Opet isprike jer sam dosadan, ali nisam izdržao. I peta dionica s liste (ADPL) se probudila.

A tek kad HT krene. [lol]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Evo prijedlog za best buy (što je i tema), ne nužno danas nego ovih mjeseci.

Prva grupa:
VDKT
VIRO
DLKV
HDEL

Druga grupa:
ADPL
DDJH
LKPC
IGH
JDPL

Evo moj post od 14.8.09.

Trenutno od prvih šest po rastu tri iz prve grupe, a hidra u blokadi. Ali vjerojatno sam ipak slabiji od Ivane. Otkako je smanjila HT u portfelju, postala je opasnija.

Jedan savjet. Poslušati svakoga, ali najbolje ipak vjerovati vlastitoj procjeni.
[/quote]
Opet isprike jer sam dosadan, ali nisam izdržao. I peta dionica s liste (ADPL) se probudila.

A tek kad HT krene. [lol]
[/quote]

dobra vam je lista kolega.

I'LL BE BACK

Konstruktor ide dalje

Novi veliki poslovni uspjeh hrvatskog Konstruktor – konzorcija. Kako doznaje Hrvatski radio, na pomolu je sklapanje ugovora vrijednog milijardu i 200 milijuna eura za izgradnju autoceste na jugu Srbije.

Sitnica, to mora da je ukalkulirano u cijenu [kiss]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close