Benedikt XVI.: Pristupanje Hrvatske EU je logično, ispravno i nužno

Naslovnica Forum Komentari članaka Benedikt XVI.: Pristupanje Hrvatske EU je logično, ispravno i nužno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pristupanje u EU je nelogično, pogrešno i nepotrebno. Pa ni Vatikan nije član EU. Hrvatska je dio Europe, a ne treba biti dio EU. Razloga je puno. A najvažniji je: monetarna vlast se nepovratno daje u ruke bankara. Već sada RH nema monetarnu vlast (od 1994.) i Hrvatska je u krizi. Analizu stanja je potvrdio Guste Santini, samo ju nije povezao sa gubitkom vlasti nad emisijom novca. Dokaz može izvesti svaki ekonomista, ali eto ne da im se talasati: [url=”http://sites.google.com/site/financijskisustav/europska-unija”%5Dsites.google.com/site/financijskisustav/europska-unija%5B/url%5D. A dok neki poznati ekonomista ne zatalasa, možemo samo grčkim putem i rasprodajom svega radi ekonomskog ropstva zbog korištenja kreditnog novca.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Uveli ili ne uveli Euro svodi se na isto. Kako se stvari razvijaju u Hrvatskoj ce u buducnosti preovladavati dva sredstva placanja: kompenzacija i konzumovi bonovi. Euro treba uvesti radi stranaca koji dolaze na more jer vrlo vjerojatno oni ne rade za tvrtke koje kompenziraju sa Agrokorom.

Inace ulazak u EU ne znaci i ulazak u monetarnu uniju. Isto kao sto neka zemlja koja je van EU moze imati Euro za valutu. Npr, Vatikan nije u Europskoj Uniji, ali im je valuta Euro.

http://www.eurocoins.co.uk/vatican.html

Euro ili vezivanje za Euro je nastetilo Grckoj, Irskoj, Portugalskoj, ali Hrvatskoj ekonomiji. Dok bi recimo Svicarcima bilo bolje da su Eurozoni. Ovisi o strukturi ekonomije, eurozona pogoduje izvoznicima kao sto su Njemacka i Nizozemska. Oni danas imaju vrlo nisku nezaposlenost. S druge strane zemlje sa visokim deficitom robne razmjene imaju rekordnu nezaposlenost.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close