Znam da to neimateljima dionica TPNG ide na živce i provocira ih :-), ali imateljima dionica je drago za vidjeti. Zato ću napisati – BCTI i danas u solidnom rastu. Trenutno na 1.357 bodova.
Ni bez razloga danas na TPNG bilo toliko prometa koji je ostvaren uglavnom lupanjem po asku. S obzirom na to koliko je danas novih ulagača ušlo, visina ovog indexa će se pažljivije pratiti s mnogo više očiju.
Znam da to neimateljima dionica TPNG ide na živce i provocira ih :-), ali imateljima dionica je drago za vidjeti. Zato ću napisati – BCTI i danas u solidnom rastu. Trenutno na 1.357 bodova.
Ni bez razloga danas na TPNG bilo toliko prometa koji je ostvaren uglavnom lupanjem po asku. S obzirom na to koliko je danas novih ulagača ušlo, visina ovog indexa će se pažljivije pratiti s mnogo više očiju.
Koga nervira ne mora čitati.
Novi jučerašnji porast bcti od 3.02 % na 1398 bodova . U prijevodu 11-i dan zaredom se zeleni ili bolje reć od 20 dana samo su 2 bila negativna. Jel dobro to za poslovanje kolega trial ? 🙂
BDI 2831
BDTI 1160
BCTI 1416
Brodari su u ljutom up trendu sa zaradama, potraznja ogromna svega sto postoji… Ovo ce biti show program do kraja godine ako ne padne nuklearka
Razdoblje koje slijedi u dragih Kineza zahtjevat ce brdo ugljena, velike vrucine dolaze a ljudi zatvoreni, ima da klime vrte dan noc… Tesko ce potraznju nadomjestit domaca proizvodnja kako u kini tako i u drugim zemljama. Bdi bi mogao eksplodirati do kraja godine… Žito ne treba niti spominjati… Pitanje je cime ce se sve ovo prevesti s obzirom na manjak brodova 🤔 slijedi zanimljiv i dinamican period
ne ide toliko dobro koliko bi trebalo to je samo moje mišljenje postoje velike špekulacije kompanija hvala