Baltic Dry Index Falls 0.32% to 631 in London
•Capesize +3.9% to $2,797
•Panamax -3.17% to $7,725
•Supramax 58k tons +0.79% to $8,255
•Handysize +3.11% to $5,137
Đabe ti stavljaš to budfox…
Korona uzima danak i gura svijetsko gospodarstvo u recesiju…
A zaključili smo već da su ove razine daleko premale da bi itko plovio s bilo kakvom dobiti…
vani teža zelenjava hahahahaha. Gdje je onaj biser od maratonca? Što vidi budućnost i skoru promjenu trenda, a ja sam čorav i ništa ne vidim ahahahahahahahhaah. Nema do maratonca. Pozdrav najbolji prijatelju
i ganuo me do suza..$ (USD) & Trump:
https://finviz.com/futures_charts.ashx?p=d1&t=DX
make America great again..ovo zbilja treba zabilježiti (WTF)?
best he can:
https://www.nytimes.com/2020/03/18/world/coronavirus-news.html
Trump calls coronavirus ‘Chinese Virus'
Baltic Capesize index is up 9.6 percent to 3,843 per day, according to The Baltic Exchange on Thursday .
Budfox
sta nije bilo bolje da si prodao na 450 kako sam ti savjetovao, nego da si kupovao, kako ti je savjetovao najveći među nama; gigić?
Bilo bi bolje kolega, moj grijeh i moj gubitak s čime se moram nositi…
Ali znas sta je najsmijesnije? Vi ovdje ekipa slušate savjete ljudi koji su o dionicama pročitali jednu knjigu, i to ako, a ne slušate ljude koji se time bave. uz to ih još pljujete da imaju više nickova i da samo pišu protiv da kupe jeftinije i da su nekakvi institucionalci itd. evo ja do sada jos nisam kupio niti jednu dionicu ATPL-a. jel ti vidiš u kolike te financijske probleme dovede zadrtost i neotvorenost za tuđe mišljenje? Ne bih rekao da sam pisao postove tipa gigicevi i tvoji, da ovo treba rasti itd. bez zašto i kako, nego sam stavljao konkretne brojke i pisao jednostavnim rijecnikom kako vas muljaju. i gdje ti je sad gigic kojeg toliko cijeniš? eh moj budfox da ti znas koliko sam ja tih nickova poslao u vjecna lovišta. a vidi vraga, meni je ovo tek treci nick, ali samo zato jer mi je prijasnja 2 izbrisao moderator. nikakvi multinickovi i ostala sra.nja. pozdrav maratoncu. i na koliko si prodao?