opet panamaxi -3%?? …pa dokle će ovo padati??
zoran, pitaj šesto_culo. On je rekao da je 100% siguran da panamaxi ne padaju ispod 15.000$. Vidim da je pogodio u glavu. S takvim stručnjacima treba razgovarati, ali samo argumentirano, jer se oni drugacije ne znaju raspravljati.
jako je bitno da cape raste.. a totalno nebitno da panamaxi i supre rone..
ahaaaa…a ja sam cijelo vrijeme mislio da atpl ima velik dio pamanaxa i da nema capeova….znači obratno je i sad im se bujica para slijeva u džepove?
ahaaaa…a ja sam cijelo vrijeme mislio da atpl ima velik dio pamanaxa i da nema capeova….znači obratno je i sad im se bujica para slijeva u džepove?
[/quote]
kolega isprika ako se u mom postu nije mogla iščitati ironija.. lp
opet panamaxi -3%?? …pa dokle će ovo padati??
Padat će sve do trenutka dok ne počne rasti. Kolega gklemenc ti to može malo podrobnije izanalizirati, ali ćeš na tu analizu trebat čekat do proljeća jer njemu za to treba barem 1.000 radnih sati, ako ne i dvije… što dvije? Pa dvije tisuće radnih sati.
Da, evo i ja bas danas dovrsio svoju analizu za koju mi je trebalo 9 mjeseci…Analiza je pokazala da ce vozarine poceti rasti…Vidjet cemo dal sam bio u pravu….ma…, ja sam uvijek u pravu!
Padat će sve do trenutka dok ne počne rasti. Kolega gklemenc ti to može malo podrobnije izanalizirati, ali ćeš na tu analizu trebat čekat do proljeća jer njemu za to treba barem 1.000 radnih sati, ako ne i dvije… što dvije? Pa dvije tisuće radnih sati.
hahaha
kolega ..jeste nekaj u rodu sa članom TNT možda
[/quote]
🤣🤣
Da, vidis i ja sam ocito pobrka nesto 😅😅🤣🤣🤣
[/quote]
Bolje nauciti za 2000 sati nego ne nauciti za 2
•Panamax -3.11% to $9,394
ima tko novo stanje panamaxa,valda neće opet u minus?