Zelenje, znaju i oni da indeksi okreću u plus!!
Vidi ovo dolje :-)))
@BudFox
haha, doći će i nama brzo trava zelena.
PS. Ova Sevka je uvijek bila dobra koka, kada vidim ovo dođe mi da se i ja malo uvaljam u žitu 🙂
Molim odgovor. Zasto sam ja bio bud.ala kad sam pisao ono za agrentinu i brazil, a sad kad je mittko to linkao on je pametan, iako je to napisao 2 mjeseca nakon moje objave ovdje? Tko je onda glavni jeb.ac? taj portal ili ja?
Kudlow: Wouldn’t put timeline on China deal
Talking to CNBC’s First On, Director of Economic Council Larry Kudlow said that he would rather “not put a timeline on the China trade deal,” failing to provide further details on the much-anticipated trade accord between the US and China. Despite reporters’ insisting, Kudlow refused to “put words in president’s mouth,” and only repeated what he said earlier in his New York Economic Club speech.
“I cant go into negotiating details,” the director of the Economic Council noted, reiterating that “a lot of progress made on a number of issues, including financial services, currency stability, commodities, and agriculture. “We’re close to reaching phase-one deal. It could happen soon,” he stated.
He said no side in the talks would agree to any tariff adjustments before the deal is struck, denying once again previous rumors about the US giving in to Beijing’s demands concerning tariff removal, stressing however that levy reduction “may be” a part of the phase-one deal.
https://www.teletrader.com/kudlow-wouldnt-put-timeline-on-china-deal/news/details/50267456?internal=1
Tek sam se ukljucio na forum iako citam vec dugo pa moram iskomentirati jedan detalj. Zanimljivo je gledati da kada BDI pada a panamax raste, svi su nervozni i zazivaju pad ATPL i ostalih nasih brodara, a kada BDI raste a panamax pada, opet svi zazivaju pad nasih brodara – zanimljivo 🙂
Pa sta se cudis, ekipa pokusava uhvatiti sto nize, kad nisu po 100 kad se nudilo na lopate, ali su cekali na 50, da je doslo na 50 onda bi cekali na 20 :)) kad im se izbije i ovih 400, opet ce bit drž, nedaj 🙂
More delays, more tonnage off the market, as scrubber installations take longer – that should be good news for the market rates.
Cape-ovi u Kini narasli +6,04%. Panamaxi i
Supramaxi usporili pad i u minimalnom su minusu…
Uskoro promjena trenda?
Kejpovi su I padali brutalno. Nego zar se ovi index ne objavljuju u 11 sati ili se nesto promijenilo?
mrcash
ni osnove ne znas, a pametujes tu s ekipom. nema veze, piši pozitivno, ispast ćeš pametan
“Kejpovi su I padali brutalno. Nego zar se ovi index ne objavljuju u 11 sati ili se nesto promijenilo?”
Zadnjih tjedan dva su počeli objavljivati sat vremena ranije u 10h,
mislim od promjene ljetnog u zimsko vrijeme..
Cape + 3.17% to $ 20669