Problem ove dionice je (po mom misljenju) sto nema dovoljno ulagaca jer 99% ekipe na forumu je vec u dionici s nekih 200 tinjak komada i svi bi da krene gore ali da oni ne kupuju….A CO s 60000 dionica moze drzati dionicu jos par godina dok zavrsi ciklus pozitive a onda……
Druga stvar su rashodi – nepoznanica za iducu godinu.Po mom misljenju troskovi goriva idu barem 20 posto vise, nadamo se i prihodli ali….
P.S nastavljam s mjesecnim kupnjama kao u prethodnim postovima, presao prag od 1200 dionica….
Aha a CO zeli da im udio u portfelju vrijedi sto manje 😂
Ovo si trebao boldat: “willing to cooperate with the U.S. on the trade balance, market access and investor protection”. Nema niti jednog pitanja koji su puno važniji Trumpu za sporazum
Znam zašto sam to podebljao.
Trumpu je daleko najvažnije da ga ne opozovu te da dobije predstojeće izbore.
Jedno je sigurno da niti Trump ne zna što će odlučiti sve do zadnjeg časa.
Danas je vani opet bilo pretezno zeleno 🙂
S Trumpom nikad ne znas nista. Tip je teži kre.ten. Ja sam dosta ušao u short, pa bumo sutra vidjeli dal sam u pravu il ne 🙂
Trump calls talks with China ‘very very good’
https://www.teletrader.com/trump-calls-talks-with-china-very-very-good/news/details/49828063
GOGL opet u plusu 2,6%
China underlines hope to cooperate with US
Chinese Foreign Ministry emphasized on Friday the hope of Beijing officials to cooperate with their United States counterparts to reach progress in current trade talks, echoing a similar statement made yesterday by China’s Vice Premier Liu He.
US President Donald Trump and the White House also expressed optimism on the ongoing trade negotiations between the two sides in Washington.
Trump and Liu are set to meet later today, on the second day of negotiations.
https://www.teletrader.com/china-underlines-hope-to-cooperate-with-us/news/details/49833142?internal=1
Problem ove dionice je (po mom misljenju) sto nema dovoljno ulagaca jer 99% ekipe na forumu je vec u dionici s nekih 200 tinjak komada i svi bi da krene gore ali da oni ne kupuju….A CO s 60000 dionica moze drzati dionicu jos par godina dok zavrsi ciklus pozitive a onda……
Druga stvar su rashodi – nepoznanica za iducu godinu.Po mom misljenju troskovi goriva idu barem 20 posto vise, nadamo se i prihodli ali….
100% u sridu!
100% u sridu!
[/quote]
falio skroz 🙂