BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Chinese trade delegation to visit US farms next week
A delegation of Chinese trade negotiators led by Vice Minister for Agriculture Qu Dongyu is planning to visit farms in Montana and Nebraska next week, after talks in Washington finish, the Montana Farm Bureau confirmed to CNBC on Thursday.
The deputy trade negotiators were scheduled to restart trade talks with American counterparts earlier on Thursday. The two-day negotiations are held at the office of the United States Trade Representative, where Deputy USTR Jeffrey Gerrish is meeting around 30 Chinese officials led by Vice Finance Minister Liao Min.
https://www.teletrader.com/chinese-trade-delegation-to-visit-us-farms-next-week/news/details/49576390?internal=1

Bug0
Ako malo bolje vratis I procitas ja nisam napisao samo kad ce poceti padati, nego vec I ZASTO. Tako da bas I nije slucajno. Ali ok, opet vise nemam volje za raspravu s biserima foruma. Nekad sam radio u financijama I slicni ste nasim analiticarima; pojma nemate, ali znate sta je bdi pa ste eto strucnjaci za rasute terete. O boze kad se sjetim razgovora s nasim “financijskim strucnjacima”, jednako me glava bolila kao rasprava s vama “strucnjacima”. Odjavljujem se

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

The global economy shows signs of improvement, with the Citi Economic Surprise Index turning positive for the first time in more than a year. That is good news for ocean shipping and global trade.

https://twitter.com/DryBulkETF/status/1174874642068246528/photo/1

Cape / Pmax / Supra -10,24 / -2,57 / + 0,01%

… ja nisam napisao samo kad ce poceti padati, nego vec I ZASTO. Tako da bas I nije slucajno.

svaka čast, odlična procjena. može li vaše mišljenje do kada bi pad trebao trajati?

najveći klaun na forumu: drek-na-bidu-drek-na-asku

Cap -4,1% / 30169 USD

BDI -2.78, 2.131

Capesize -4.13% to $30,169

Panamax -1.92% to $16,109

Supramax 58k tons +0.31% to $14,715

Handysize +0.14% to $10,059

p.s. Za drukersku ekipicu

😂🍾👍✌💪👌🤞😉😎😀🏃‍♀️👋👼👏😁

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

… ja nisam napisao samo kad ce poceti padati, nego vec I ZASTO. Tako da bas I nije slucajno.

svaka čast, odlična procjena. može li vaše mišljenje do kada bi pad trebao trajati?
[/quote]
Iskreno, nisam u toku vec 20 dana. Beba mi na putu pa imam drugih obaveza. Ali pad se moze zaustaviti jedino ako se kina sad dogovori s amerima oko kupnje soje. Inace je 4q najjaci za brodare, ali bude li problema s amerima, kina bi mogla poceti kupovati jeftiniji ugljen iz indonezije, onaj od 58%, a ne iz brazila ili australije, sta bi dodatno potopilo bdi. Treba mi vise vremena za bolju analizu a sad ga nemam

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Od idućega tjedna držite gaće, polijećemo

Freight futures am update
Capesize up~4%
Panamax up ~1%

Jesen stiže dunjo moja

Indexi okreću idući tjedan… rekao bih da je šteta ne iskoristit još ovih 45 minuta za shopping u ovom tjednu…
Ovo naravno nikako nije nagovor na kupnju, investicijski odluku ili štogod to bilo.. 😁

Cap -1,2% / 29811 USD

Freight futures
Capesize up ~2%
Panamax up ~1%

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

New Report

Close