BDI -0.74%, 2.266
Capesize -0.72% to $33,141
Panamax -1.53% to $16,717
Supramax 58k tons -0.03% to $14,618
Handysize -0.07% to $10,036
🏃♀️🍾✌👍👌💪😂😉👏😀👋
Ovo stoji sve na mjestu… teška bonaca. Vozarine odlične… neka takve ostanu idućih godinu dana pa da vidimo može li ATPL i dalje beskonačno taljigat u rasponu 420-460 kn?! Možda se i ovdje dogodi neki stranac jer vidim da se samo u takvom slučaju nešto i može dogoditi…
Cape / Pmax / Supra -5,74 / -1,97 / + 0,31%
Na žalost, vozarine iz dana u dan tonu.
Još uvijek su na visokim razinama, ali tonu.
BDI -3.27%, 2.192
Capesize -5.04% to $31,470
Panamax -1.75% to $16,424
Supramax 58k tons +0.35% to $14,669
Handysize +0.09% to $10,045
p.s. Rjeđe od vode značqjno 😀
😀😎👼🏃♀️👍👌😂👋🍾
China, US close to agreeing interim trade war deal, Beijing expert predicts
Chen Wenling, the chief economist for the China Centre for International Economic Exchanges, spoke as a Chinese delegation flew to Washington for preliminary talks
China’s interest in buying US agricultural products will be supported by a personal visit by a member of China’s negotiating team to Midwestern farm states next week
https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3028046/china-us-close-agreeing-interim-trade-war-deal-beijing-expert
Sta je sad? Jesam ja napisao da ce bdi jos jedno vrijeme rasti pa krenuti padati. Znaci dosao do 2500 I sad pao 10%. Jel to pogodeno ili fulano? Nemojte tatu ucit kako se deca prave
Sta je sad? Jesam ja napisao da ce bdi jos jedno vrijeme rasti pa krenuti padati. Znaci dosao do 2500 I sad pao 10%. Jel to pogodeno ili fulano? Nemojte tatu ucit kako se deca prave
bit će trojčeki uskoro tatice, recimo do sredine 10 mjeseca
Ok. Al gdje je onaj tip sto me stalno spominjao? Sta me sad ne spominje? Ona kamikaza? Odjednom cuti?
@gklemenc i ini doppelgangeri,
prognoziram da će vozarine još neko vrijeme padati, pa onda nastaviti rasti. I to će se sigurno obistiniti.
Ap treba na burzi kupit ovih nekoliko tisuća dionica od domaćeg fonda, sad imaju viška keša za to, i prodati ih nekom stranom fondu za nešto višu lovu.
Ovaj domaći uništava trgovinu, a već je izgubio dobru količinu braneći rast prije par dana
Decki, vi ste mene potpuno krivo shvatili. Mene ni najmanje ne zanima sta sam pogodio za bdi. Mene samo zanima zasto je pobiduiasku odjednom prestao lajati, a prije me je spominjao 10x dnevno. Samo to.