BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kina Cape / Pmax / Supra opp 3,90 / 0,29 / 0,51

Opet sve u plusu danas u Kini 🙂

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Sad ćemo svjedočit kako Cape-ovi i danas rastu. Oko 14 h ćemo svjedočit rastu Supri i Handyja, a Panamaxi će bit vjerojatno u blagom minusu.
Ali mi imamo ozbiljan problem jer ako ATPL ne reagira na skup ovih silnih pozitivnih vijesti što se vozarina tiče, kakav onda okidač uopće možemo očekivati koji bi to mogao pokrenuti. Ako ovo nije dovoljno za malko optimizma, onda doista mislim da imamo vrlo veliki problem.

BALTIC CAPESIZE-INDEKS +1,3% TIL USD 38.014/DAG

Sad ćemo svjedočit kako Cape-ovi i danas rastu. Oko 14 h ćemo svjedočit rastu Supri i Handyja, a Panamaxi će bit vjerojatno u blagom minusu.
Ali mi imamo ozbiljan problem jer ako ATPL ne reagira na skup ovih silnih pozitivnih vijesti što se vozarina tiče, kakav onda okidač uopće možemo očekivati koji bi to mogao pokrenuti. Ako ovo nije dovoljno za malko optimizma, onda doista mislim da imamo vrlo veliki problem.

Ove izvrsne vozarine će se pozitivno odraziti na predstojeća financijska izvješća.

Dakle kolega, vi očekujete, da ako ništa drugo neće utjecati do tada na rast dionice ATPL, da će objava idućeg FI krajem listopada biti taj okidač za rast?!
Pa ne bi li bilo logično da ako to danas znamo, da već sad hvatamo te pozicije koje će tada biti i fundamentalno podržane?! Ili su već i dva iduća kvartala pozitivnih FI uključena u trenutnu cijenu?! 😁

@ maratonac

Neki vjeruju tek kada vide CnB. U svakom slučaju, takvi bi mogli biti poprilično iznenadeni, uključivo mudrog institucionalca, koji očito ne mari za dobrobit SVOJIH dioničara

😎💪👌👍😉

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Ali mi imamo ozbiljan problem jer ako ATPL ne reagira na skup ovih silnih pozitivnih vijesti što se vozarina tiče…

staro je pravilo: kad dionica ne reagira na pozitivne vijesti, onda će na negativne (i obratno).

Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju… 👍 😁

BDI +0.68%, 2.518

Capesize +1.32% to $38,014

Panamax -0.48% to $18,026

Supramax 58k tons +0.12% to $15,233

Handysize +0.71% to $9,961

😉👍👌💪😎😀👋👏🤞✌😁

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

A zadto bi se opterecivao sto ne raste, glavno da dobro posluju,,, to se mogu brinuti jedino oni koji su kupili u zelji da prodaju za 2-3 mjeseca sa 100% zaradom sto je ok, ali pomalo draze mi je da su vozarine ok, lako za cijenu dionice

Ali mi imamo ozbiljan problem jer ako ATPL ne reagira na skup ovih silnih pozitivnih vijesti što se vozarina tiče…

staro je pravilo: kad dionica ne reagira na pozitivne vijesti, onda će na negativne (i obratno).
[/quote]

istina…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close