BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očekuje je se snažan rast dionica GOGL

U periodu od 3 – 6 mjeseci 80 NOK
U periodu od 1 – 2 godine 160 NOK

https://www.nettavisen.no/okonomi/venter-kraftig-oppgang-for-fredriksen-aksje/3423838534.html

odlično, imam je podosta… kad već ovdje neće, hoće vani.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Čini se da se na ATPL opet ide prema 420 kn. Cijeđenje se nastavlja do rezultata za Q3

Cijedi se, cijedi, ali kad se oslobodi s lanca i ode u 2 dana preko 50% gore, začuđenih promatrača bit će cijelo more……

BDI +2,69%, 2.442

Capesize +4.39% to $36,101

Panamax +0.1% to $18,116

Supramax 58k tons +0.68% to $15,158

Handysize +0.91% to $9,797

😎💪👌👍😉😀👋👏🤞✌😁😂

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Freight futures am update
Capesize up ~6%
Panamax flat

The last time the Baltic Dry Index was at this level, the S&P 500 was at 1,129, crude oil was at $85/bbl, China has just posted a GDP growth of 9.9% and the 30-year yield was at 4.28%. Dry bulk rates are firmly at decade-highs.

Nevjerojatno da kod nas ni na Atpl ni na Ulpl nema bida na nekim razinama, a nekad su se znali svi gurati jedan iznad drugog.

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true&guccounter=1

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Nevjerojatno da kod nas ni na Atpl ni na Ulpl nema bida na nekim razinama, a nekad su se znali svi gurati jedan iznad drugog.

Stvarno nema druge rijeći nego “nevjerovatno” i to j.beno nevjerovatno…….u neka stara dobra vremena dionica atpl npr. bi sada sigurnio bila na 50% ako ne i na 100% višoj cijeni od današnje…….ma možda aam i sa ovih 100% malo reko…..ali i bodari vani ne divljaju….malo poštenije rastu od atpl ovaj i zadnji tjedan ali….

A nema friškog kapitala, a zestoki novci su spaljeni na agrokoru, a i druge pozicije su ubijene

Al svejedno je ovaj segment renutno odličan za rast a ono totalni čorak……a što je i najbolje, rastu se za sada ne vidi kraj…..za takve priče uvijek ima love i mora bit a trgovanje,ono…..bolje ni ne komentirat

A je, istina, ja sam poprilicno % u brodarima vec par godina, mozda i previse, jer sam bio druge sektore skratio… a vjerovatno ce odletiti zestoko kad budu rezultati isplivali u izvjescima, do tada svi nevjerne tome 🙂

New Report

Close