BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahaha odešmo ispod 400kn 😂
BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +7,4% TIL USD 34.583/DAG

Šta je ovo ljudi moji??!?!!?!? :))))

CAPEOVI +7,4%, 34.583

Ajoj

Nažalost ponuda je preslaba da netko kupi više komada. Ajmo prodavatelji stavite na ask.. Samo par stotina dionica do 470 kn. Pih

Vauuu, totalno neočekivan obrat u pozitivu :-))))))

BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +7,4% TIL USD 34.583/DAG

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Taman da Capeovi dođu i na 50.000$, ATPL je talac određenih interesnih skupina koje strogo kontroliraju kretanje cijene pojedinih dionica. To je nažalost moguće u ovoj korumpiranoj i nesređenoj državi u kojoj su takve aktivnosti dozvoljene, a odgovornih nema. Vani takvi završavaju po zatvorima.

Bolje rasti polako, ali sigurno!!

Volio bih, ako je tko spretan sa tehničkom analizom,
da nam napravi proračun u kom smjeru idu divlje svinje

Napadamo 2500 i to uskoro, možda čak i prije jeseni.

https://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$BDI

[/quote]

Lijepo sam napisao još 09.08. a neki ne vjeruju.

O napadu na 2.500 bodova smo pisali još početkom ljeta. Al bojim se da dioničarima ATPL to neće pomoći. Taoci smo u vlastitoj državi.

Danas se izgleda vani nastavlja euforija na brodarima, a kod nas!?

GOGL +2.49%
Golden Ocean Group Ltd

https://www.bloomberg.com/quote/GOGL:NO

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Od nas su i braća Sinković brži u “dvojcu bez”.
Ovakvo trgovanje doista nema nikakvog smisla…Prelijevanje iz šupljeg u prazno bez ikakve vizije. Ovo traje već 12 godina i da se pita one koji to i kontroliraju, to će potrajati ovako u idućih 12 godina.
Mi smo doista slučajna i paradoksalna država…

Freight futures am update
Capesize up ~6%
Panamax up ~1%

“With one day to go till month end, $BDRY is up 55% so far in
Q3 compared to a flattish performance for dry bulk stocks.”

Na kraju dana bu netko, možda, lupio sa par kuna po asku čisto da se dionica zazeleni i to je to. Strašno je to što bagra radi. Sve sastavnice Crobexa u crvenom. Ovi manipulatori mogu držat index između 1860-1900 bodova idućih 12 godina ako to požele. Ionako nema regulative ni pravne države, a čini se ni dobre volje da se to riješi.

New Report

Close