Ako stvarno CO prodaje sve onda me čudi da ovo Igor nije dogovorio u bloku, ovo je vjerojatno zadnja prilika za dokuop velikih količina
ne prodaje CO nego zagrebačka banka skrbnički… ali oni uvijek malo po malo krate… ništa novog.
Mislim da je ovaj zagrebačka banka skrbnički račun ustvari skrbnički od CO.
Imali su oko 120 000 komada, pa je prije godinu dvije IB kupio pola, čini mi se,
ali i dalje prodaju svako malo. To im nije strateška grana (CO-ADRIS), pa čiste
portfelj, očito.
Ok, nisam znao.
CO je Zaba skrbnicki, 60.000 komada.
Oni su prodali prošli tjedan van burze 14.000+.
Ovo na 440 je netko ispod top 10.
Pazite što se tek za sutra sprema!!
Freight futures am update
Capesize up ~7%
Panamax up ~4%
#shipping #drybulk $BDRY
P.S. Trenutno traje akumulacija na ATPL
Stvarno je dobro što su nam vozarine ovako visoko a rastu i dalje no stvarno se neka čudna priča događa oko atpl…..padamo gotovo bez prometa…..izgleda kao da se u doba najvišeg bdi-a od 2010 očekuje rasprodaja i kupovina po diskontnim cijenama i dalje……al nejde, pa nejde…..
pa ne može cijena dionice biti predugo zacementirana uz ovakav porast vozarina… vani brodari danas rastu 5% a ATPL je u minusu 2,5??
Nabiduasku
Baš zato i kažem da se neka čudna “prića” ovdje prića…….mislim na trgovanje danas i jućer…..
Na dosta dionica, uključujući ATPL, je vidljivo iz aviona da se štopa
cijena do kraja ‘ferija’ i trenutno traje akumulacija. Kada se pokupi
ono što se željelo onda ide pucanj i slijedi rally!! Samo treba pratiti
semafor i odbrojavati sekunde do početka!!
dobro zboriš, i ja imam odličan hanč za ovu jesen 😉 na čitavom TK.
Pazite ovu brutalnu vijest nakon čega više ništa neće biti isto!!
Mnogi će se čohati po glavi nakon ovoga! 🙂
“Danas smo prvi put izdali trezorske zapise uz valutnu klauzulu, na godinu dana, s negativnom kamatnom stopom od 0,05 posto. To je prvi put i mislim da je to dobra informacija za sve”, rekao je Marić novinarima pred Banskim Dvorima.
‘To što se danas dogodilo je prvi put, i to je dobra informacija za sve’
P.S.