BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U proljeće 2009. je panamax City of Dubrovnik (75.000 dwt) ugovoren u TC 1year 16.000 $, a cijena ATPL 900 kn

Bit će. Samo pomalo. Neefikasno smo tržište, ali uslijed te neefikasnosti moguć je nagli i iznenadni porast cijene za xy % na relativno malom prometu.
Bit će…a razine koje ćemo dohvatiti ne predmnijevaju u ovom trenutku ni najveći optimisti.

_maratonac (registriran od: 05.10.2007.)... neka briše kome smeta!!!

“Shipping ETF “BDRY” broke out yesterday from a 10-month bottoming structure and today so far the freight market confirms the move. I think we will move very quickly to a first target price of ~$27 area or ~ 50% appreciation from here. Given the uncertainty on all main financial assets, this is one of the best risk/reward opportunities for the next 6-9months.”

https://www.linkedin.com/posts/nikos-kanellopoulos-b3b24b16_etf-tradingstrategies-stocks-activity-6570288576750198784-st1k

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

"Shipping ETF "BDRY" broke out yesterday from a 10-month bottoming structure and today so far the freight market confirms the move. I think we will move very quickly to a first target price of ~$27 area or ~ 50% appreciation from here. Given the uncertainty on all main financial assets, this is one of the best risk/reward opportunities for the next 6-9months."

https://www.linkedin.com/posts/nikos-kanellopoulos-b3b24b16_etf-tradingstrategies-stocks-activity-6570288576750198784-st1k

Čovjek predviđa porast BDI-a od otprilike + 50% kroz slijedećih 6 – 9 mjeseci

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Kina svi segmenti u plusari.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

NaBiduAsku

a kod nas baruština živa ….. jednostavno nema svježeg kapitala

nema naznake da će vozarine usporiti, naprotiv ovo se otima kontroli, danas će se probiti vrh iz 2010. godine. Pomalo, nema žurbe.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

ma nije važno i ne treba da lete dionice puno, imaš više prilike skupiti… kad, tad će se strpljenje višestruko naplatiti 🙂

bug0

Od 2008 sam nauruzan sa strpljenjem … i samo zbrajam gubitake 🙂

capsize +3,2% til 30437$

bug0

Od 2008 sam nauruzan sa strpljenjem … i samo zbrajam gubitake 🙂

Kažu da ono što te ne ubije da te to ojača, dakle danas si puno jači nego 2008 :)))
I sve dionice na broju!!!

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

BDi +2,36%, 2.168

Capesize +3.21% to $30,437

Panamax +0.73% to $17,583

Supramax 58k tons +1.97% to $14,113

Handysize +1.63% to $9,056
👍😎😁😀😉👌✌👋💪👏🤞

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

New Report

Close