BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja cekam jos malo pa krecem u short. Ne kupujem na našoj burzi dionice vec godinama. Ma samo uzivajte i polako. Postao bih vam ulomke zadnje analize (prije godinu i 8 mjeseci) kad je atpl bila na 680, a JDPL nekih 45, da se ne kupuju ni pod razno, ali crko mi je hard, pa moram podatke povratiti. Ali kome da se pravdam? Kako rekoh, momci, zaboli me. Pare su vaše i samo vaše

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Imao sam drugi nick

BDI +2.77%, 2.118

Capesize +3.72% to $29,490

Panamax +0.85% to $17,456

Supramax 58k tons +2.53% to $13,840

Handysize +2.91% to $8,911

👏💪👋✌👌😉😀😁😎👍

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

GOGL +2,3%

BDI rastura.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Netko je bio prognozirao BDI na 1200, a sad je 2100. Možda se radilo o grešci prilikom tipkanja.

Budfox. Oni koji trebaju znati znaju. I mogu potvrditi sta govorim. A vi se nemojte previse naprezati, možete dobiti bruh iliti kilu

Budfox. Oni koji trebaju znati znaju. I mogu potvrditi sta govorim. A vi se nemojte previse naprezati, možete dobiti bruh iliti kilu

@gklemenc
Ne naprežem se već uživam u porastu brodarskih
indeksa i brodara, ali vidim da vi ne dijelite moje
veselje.

Amerikanci imaju izreku, show me the money, a u vašem
slučaju to znači pokažite nam spomenute analize?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Da li itko zna gdje se može vidjeti povijest vozarina za supramax brodove?

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true&guccounter=1

opet na pocetku trgovanja zelenilo….i mi djelimo optimizam al negativan

Vozarine bi sutra trebale probiti 9 godina stare vrhunce, naravno da smo pesimistični, to je našem narodu u krvi.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Baš gledam tad je atpl bila na 800 kn

Da li itko zna gdje se može vidjeti povijest vozarina za supramax brodove?

Viša vozarina supri od današnje zadnji put je bila 2. siječnja 2014.

New Report

Close