BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U Kini svi indeksi značajno u porastu

http://en.sse.net.cn/indices/fdinew.jsp

Također, nakon jučerašnjeg zelenila i danas GOGL +1,23%

https://www.bloomberg.com/quote/GOGL:NO

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

+ + i +

http://en.sse.net.cn/indices/fdinew.jsp

O ljudi moji. ja sam analiticar i analize koje radim, radim sam, a govorim vam i iz dugotrajnog iskustva. Oni koji su kupovali moje analize, dok sam ih jos radio, znaju da nikad ne fulam. A vi slusajte vanjske analiticare, ove, one, lijeve, desne. Ne govorim da će danas početi padati vozarine, ali svakako uskoro. Uglavnom, zaboli me dal ćete poslušati ili ne

Svi nažalost nekad fulaju…

Danas će vani opet biti zeleni party, GOGL u premarketu prešao 6$

Golden Ocean Group Limited (GOGL)

5.89+0.22 (+3.88%)
At close: August 21 4:00PM EDT

6.02 +0.13 (+2.21%)
Pre-Market: 5:08AM EDT

https://finance.yahoo.com/quote/GOGL?p=GOGL

Zanimljivost u cijeloj priči je da je preko 1 milijun dionica založeno za SHORT
i već par dana moraju pokrivati gubitke na posuđenim dionicama koje rastu i
rastu 🙂

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Capesize +3,7% 29490$

ovakve korekcije su poželjne i pozdravljam ih, na taj način se zdravo i ide prema gore (jučer je sa 450kn skočila na 462kn na temelju 50ak komada što je pretjerano ), jednostavno je tako- netko proda jer je zadovljan zaradom, a drugi kupi i taj koji je kupio će prodati na npr 500kn, drugi će kupiti od njega pa prodati kasnije za još više.. svatko sebi postavlja ciljeve. meni nije nerealno s obzirom na sve da prijeđemo 800kn.. viditi ćemo

O ljudi moji. ja sam analiticar i analize koje radim, radim sam, a govorim vam i iz dugotrajnog iskustva. Oni koji su kupovali moje analize, dok sam ih jos radio, znaju da nikad ne fulam. A vi slusajte vanjske analiticare, ove, one, lijeve, desne. Ne govorim da će danas početi padati vozarine, ali svakako uskoro. Uglavnom, zaboli me dal ćete poslušati ili ne

Ako ste nepogrešivi da li ste se nakrcali sa brodarima prije rasta vozarina ili samo prosipate žuč ovdje?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Prosipam zuc. Pricekajmo. Nemojte ljudi biti nagli. Pomalo. Na kraju se mrtvi broje.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Freight futures am update
Capesize up ~4%
Panamax up ~2%

Cini se da ce i sutra rasti brodarski indeksi, kako futuresi sugeriraju. Danas ocekujem nastavak zelene rapsodije na brodarima.

Freight futures
Capesize up ~4%
Panamax up ~2%

Jos je dalek put do Cape-ova od 45 000$/dan koje predvidjaju analiticari za par mjeseci.

Naravno, novcic ima dvije strane, kako to obicno biva. Zbog neizvjesnosti uzrokovanih trgovinskim ratom USA – Kina cijene brodara, ukljucujuci Atlantsku plovidbu, ne prate potpuno u korelaciji dramatican porast indeksa od pocetka 7.mjeseca, ali i to ce doci sa najmanjom naznakom ili najavom postizanja dogovora ili paralelno sa objavom rezultata za 3. i 4. kvartal, koji ce biti dijametralno suprotni od onih iz 1. i 2. kvartala.

Prosipam zuc. Pricekajmo. Nemojte ljudi biti nagli. Pomalo. Na kraju se mrtvi broje.

U svakom slučaju informirajte nas na vrijeme, izjave tipa ”…Nastavi li se 1.9 rat i dalje s Kinom, mozete očekivati jaci pad BDI-a” su neprocjenjivo blago na ovom forumu. Kad kupite prvu dionicu bit će to veliki korak za vas.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

New Report

Close