BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rugala se sova sjenici..

Uzivaj u svemu tome sta prizeljkujes, nek ti tako bude i u drugim segmentima života, sretno ti bilo :)) ….. a za sve ostale, dovoljno je da potpisu 2-godisnje ugovore i da su na miru

Taj tvoj post ima u sebi dozu zlonamjernosti…ništa ja ne priželjkujem…samo sam možda objektivniji od vas ostalih koji ste u kojekakvim pozicijama i imate velika iščekivanja…koja su s obzirom na situaciju nerealna…
[/quote]
Svoju objektivnost okači mačku o rep. Ti si prizivatelj negative, a život često tako i vraća…kako siješ, tako i žanješ.

_maratonac (registriran od: 05.10.2007.)... neka briše kome smeta!!!

Capsize +6%

Uzivaj u svemu tome sta prizeljkujes, nek ti tako bude i u drugim segmentima života, sretno ti bilo :)) ….. a za sve ostale, dovoljno je da potpisu 2-godisnje ugovore i da su na miru

Taj tvoj post ima u sebi dozu zlonamjernosti…ništa ja ne priželjkujem…samo sam možda objektivniji od vas ostalih koji ste u kojekakvim pozicijama i imate velika iščekivanja…koja su s obzirom na situaciju nerealna…
[/quote]

vi kolega niste uopće ni objektivni a ni realni….objektivno je da vozarine rastu i to jako a realno je da ce se takva situacija nastaviti neki dobar vremenski period koji ce brodarima donesti lijepu zaradu a dionicarima povecavanje vrijednosti kompanije ili dividendu ili rast vrijednosti dionice ili sve to nabrojano zajedno……

[/quote]
Da si objektivan, javio bi se i s pokojom pozitivnom vijesti. Kao i u životu, tako i ovdje na ZSE ima i uspona i padova. Jel moguće da ti vidiš samo, jedino i isključivo crnilo? Baš nikad nema nikakve pozitive!? Pa kakva je to objektivnost? Kaj je to? Dal’ ti se u životu događaju samo negativnosti? Ima li kakav sretan događaj u tvom životu kojeg se sa veseljem prisjećaš? To kaj ti radiš je totalna neobjektivnost i prizivanje negativnosti i loše energije. Želim ti da osjetiš u životu i one dobre, pozitivne vibracije i sreću jer kakav je to život ako kontinuirano osjećaš frustracije, nezadovoljstvo i prizivaš i hraniš se samo i isključivo crnilom. Ma ni za sve novce ovoga svijeta si to ne bih želio.

_maratonac (registriran od: 05.10.2007.)... neka briše kome smeta!!!

Za brodare nema recesije.
Predviđanja za 2020. 2021. i 2022. godinu.

https://docs.wixstatic.com/ugd/5f38c3_0f25e099fd88426da11f83f7a364c453.pdf

BDI +4.97%, 2.047

Capesize +6.0% to $29,102

Panamax +2.93% to $17,198

Supramax 58k tons +4.65% to $12,220

Handysize +2.01% to $8,069

😉🤞✌👌😎👋👏💪😀😁

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Da li tko zna gdje se može pogledati kakve ugovore po brodovima ima Atpl? Npr u izvjescu Tpng se vidi koji brodovi su ugovorili vozarine i za koji period.. jer sto nam znace npr ove vozarine ako su u sijecnju ugovorili neki brod po tim vozarinama na period od 2 godine?!

[/quote]
Da si objektivan, javio bi se i s pokojom pozitivnom vijesti. Kao i u životu, tako i ovdje na ZSE ima i uspona i padova. Jel moguće da ti vidiš samo, jedino i isključivo crnilo? Baš nikad nema nikakve pozitive!? Pa kakva je to objektivnost? Kaj je to? Dal' ti se u životu događaju samo negativnosti? Ima li kakav sretan događaj u tvom životu kojeg se sa veseljem prisjećaš? To kaj ti radiš je totalna neobjektivnost i prizivanje negativnosti i loše energije. Želim ti da osjetiš u životu i one dobre, pozitivne vibracije i sreću jer kakav je to život ako kontinuirano osjećaš frustracije, nezadovoljstvo i prizivaš i hraniš se samo i isključivo crnilom. Ma ni za sve novce ovoga svijeta si to ne bih želio.
[/quote]

Nažalost u ovom momentu pozitivnih vijesti nema…koliko god vi željeli prezentirati stvari ružičasto…ali one to nisu…a ovu ostalu psihoanalizilu ne želim komentirati…ispod mog nivoa je….

Za brodare nema recesije.
Predviđanja za 2020. 2021. i 2022. godinu.

https://docs.wixstatic.com/ugd/5f38c3_0f25e099fd88426da11f83f7a364c453.pdf

Odlican dokument, hvala
GOGL preporuka buy, a ciljana cijena 9$
To je potencijal od 42% na sadasnju cijenu

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Freight futures
Capesize flat
Panamax up ~ 2%

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Samo za Marcipana

Out of all the 1,813 publicly listed ETFs in the US, $BDRY is the top performer over the last 6 months by a wide margin (+66%) as dry bulk rates have recovered considerably from the low levels last spring.
#shipping #drybulk $BDRY

The Baltic Dry Index once again crosses the 2,000 mark for the second time in 30 days. Dry bulk rates remain very strong across the globe, with the Atlantic being the main area of strength.
#shipping #drybulk $BDRY

https://mobile.twitter.com/DryBulkETF/status/1162034942500638721

New Report

Close