BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

China cape / Pmax up today also 4.25 / 3.38% respectively.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Capsize +7%

Capsize +7%

Kako opet raste a trebalo je padati?

Capsize +7%

Kako opet raste a trebalo je padati?
[/quote]

Kako to, kako to, kako to pitaju se ovi ocjenjivački “nuleri” kad vide ovakav rast…..morat ce se osisat na nulu jel su 0 kn zaradili na rastu…..nego sad malo za ozbiljno…..mogli bi nam onda danas i pamamaxići opalit malo jače prema gore…..

Capsize +7%
op op

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Freight futures
Capesize up ~3%
Panamax up ~4%

Panamaxi?

BDI +5,1% 1864
Panamax + 3,5 % 15983

BDI +5.1%, 1,864

Capesize +7.0% to $26,112

Panamax +3.5% to $15,983

Supramax 58k tons +1.7% to $11,329

Handysize +1.0% to $7,788

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Opa šta je ovo? Ovakav nagli rast nisam ocekivao

Za sutra se isto očekuje rast, a ovaj put bi rast mogao biti malo duži!!!

Freight futures
Capesize up ~3%
Panamax up ~4%

Dry bulk spot rates remain well supported for both Capesize and Panamax vessels, with the Atlantic market thin in terms of vessels available. Such a market balance can potentially lead to significant spikes in rates as we enter Q4.

P.S. Ako se na proljeće iduće godine postigne trgovinski sporazum usa – kina ne usudim se pomisliti što bi se moglo dogoditi sa brodarskim inkesima, vjerojatno deja vu 2007. – 2008. godine

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true&guccounter=1

New Report

Close