Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem
😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋
koliko je ono ATPL zaradila na polugodištu?
aha…pardon…nije zaradila ništa…iskazali gubitak…
Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem
😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋
koliko je ono ATPL zaradila na polugodištu?
aha…pardon…nije zaradila ništa…iskazali gubitak…
[/quote]
Ti si malo ZBUNJEN, pa NE ZNAŠ procitati ni Bilancu ni RDG ili P&L kako Ti je lakse, a kamo li novcani tok ili cash flow kako god da je lakse objasniti.
Ali realno to me ni ne cudi dragi Marcipan 😀
Kada i ako nauciš to, vrlo rado možemo prokomentirati sto to znaći
Ali samo ću te podsjteiti da je za ssmo 6 mj EBITDA + 62 mil kn i to sa ONIM vozarinama iz H1, a kolika će biti ss ovima, vjerovatno se moze pretpostaviti
😀👋👏💪😎👍🤞✌👌😉😁
Ti si malo ZBUNJEN, pa NE ZNAŠ procitati ni Bilancu ni RDG ili P&L kako Ti je lakse, a kamo li novcani tok ili cash flow kako god da je lakse objasniti.
Ali realno to me ni ne cudi dragi Marcipan 😀
Kada i ako nauciš to, vrlo rado možemo prokomentirati sto to znaći
Ali samo ću te podsjteiti da je za ssmo 6 mj EBITDA + 62 mil kn i to sa ONIM vozarinama iz H1, a kolika će biti ss ovima, vjerovatno se moze pretpostaviti
😀👋👏💪😎👍🤞✌👌😉😁
ma baš mi je drago da TI znaš čitati…ajde….
samo vi i dalje pretpostavljajte….i tješite jedni druge….ovaj forum ako ništa drugo je jedna dobra terapija…
Cape u Kini u minusu, ali Panamax i Supramax u plusu
@BuddFox
Potvrđujem. Panamax plus.
Evo malo brojeva za ONE koji.ih Vole ili NE VOLE, a brijevi su samo brojevi i nemaju emocija
Cape pros. 38 dana Q3 + 170% u odnosu na pr H1
Panamax pr 38 dana Q3 + 82% u odnisu na pr H1
Panamax Atlantic pr 38 dana Q3 +140% u odnosu na pr H1
😁👌✌👍😎💪👏👋
Promatramo dalje
The China cap is down 2.3%, while China.Pmax is up 2.3%.
Oslo
GOGL +2.65%
Capsize -0,4%
Pad Cape-ova usporava, mogao bi uskoro preokret
Hvala kolega jasko, cini se da indeksi okrecu smjer