BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem

😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋

koliko je ono ATPL zaradila na polugodištu?
aha…pardon…nije zaradila ništa…iskazali gubitak…

Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem

😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋

koliko je ono ATPL zaradila na polugodištu?
aha…pardon…nije zaradila ništa…iskazali gubitak…
[/quote]

Ti si malo ZBUNJEN, pa NE ZNAŠ procitati ni Bilancu ni RDG ili P&L kako Ti je lakse, a kamo li novcani tok ili cash flow kako god da je lakse objasniti.
Ali realno to me ni ne cudi dragi Marcipan 😀
Kada i ako nauciš to, vrlo rado možemo prokomentirati sto to znaći
Ali samo ću te podsjteiti da je za ssmo 6 mj EBITDA + 62 mil kn i to sa ONIM vozarinama iz H1, a kolika će biti ss ovima, vjerovatno se moze pretpostaviti

😀👋👏💪😎👍🤞✌👌😉😁

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Ti si malo ZBUNJEN, pa NE ZNAŠ procitati ni Bilancu ni RDG ili P&L kako Ti je lakse, a kamo li novcani tok ili cash flow kako god da je lakse objasniti.
Ali realno to me ni ne cudi dragi Marcipan 😀
Kada i ako nauciš to, vrlo rado možemo prokomentirati sto to znaći
Ali samo ću te podsjteiti da je za ssmo 6 mj EBITDA + 62 mil kn i to sa ONIM vozarinama iz H1, a kolika će biti ss ovima, vjerovatno se moze pretpostaviti

😀👋👏💪😎👍🤞✌👌😉😁

ma baš mi je drago da TI znaš čitati…ajde….
samo vi i dalje pretpostavljajte….i tješite jedni druge….ovaj forum ako ništa drugo je jedna dobra terapija…

Cape u Kini u minusu, ali Panamax i Supramax u plusu

http://en.sse.net.cn/indices/fdinew.jsp

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

@BuddFox

Potvrđujem. Panamax plus.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Evo malo brojeva za ONE koji.ih Vole ili NE VOLE, a brijevi su samo brojevi i nemaju emocija

Cape pros. 38 dana Q3 + 170% u odnosu na pr H1

Panamax pr 38 dana Q3 + 82% u odnisu na pr H1

Panamax Atlantic pr 38 dana Q3 +140% u odnosu na pr H1

😁👌✌👍😎💪👏👋

Promatramo dalje

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

The China cap is down 2.3%, while China.Pmax is up 2.3%.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Oslo
GOGL +2.65%

https://www.bloomberg.com/quote/GOGL:NO

Capsize -0,4%

Capsize -0,4%

Pad Cape-ova usporava, mogao bi uskoro preokret

Freight futures
Capesize up ~3%
Panamax up ~3%

Hvala kolega jasko, cini se da indeksi okrecu smjer

New Report

Close