Da gigicu?
Vidim da su panamaxi jos ispod 15000…
A vidim da i bdi dalje roni prema mom targetu…kao i indeksi vanka…
Pa ja bi odmah potpisao da ostanu ovako ispod 15k kako ti kazes sljedecih bar 10 godina :)) a vjerujem i svi ostali koji imaju brodare.. za tebe je i svejedno jel su na 7 ili 27 😉
Da gigicu?
Vidim da su panamaxi jos ispod 15000…
A vidim da i bdi dalje roni prema mom targetu…kao i indeksi vanka…
Puno toga Tebi roni. Ali na Tvoju OGROMNU ZALOST,
Nama nusta NE RONI nego nam je vrlo ugodno i udobno na ovim prekrasnim razinama. Ali kao.i uvijek uvijek kada se JAVIŠ za NAS stvari krenu još bolje. Pa zato TE MOLIM , da na topicu na dbnevnoj bazi daš svoje prognoze kako bi nama biko ugodno i udobno na našim pozicijama na pallubi.
😀👏💪😎👍🤞✌👌😂😉
p.s. A ako si Ti proglasio presudnom granicu od 15.000$/danu za panamaxe mozda Ti se molba usliša, samo ju trebaš doboljno željeti
Kao i mija velika molba moderatoru da NE obriše ovaj pist. Hvala
samo vi potpisujte šta hoćete…i sanjajte mokre snove…
nema oporavka…plovite s gubitcima….kako brodari…tako i vaši portfelji skupa s njima…
“It is moving goods around that drives these companies,” he said. “So if they are picking up soybeans from Brazil instead of the U.S., they don’t care — it is the number of miles they move that determines how they make their money.”
“Marcus expects the International Maritime Organization’s new global sulfur caps on fuel emissions, known as IMO 2020, to “lead to a continuation of older ships being scrapped,” which will mean a lower total ship count and rising day-rates. The new rules go into effect in January, when marine shippers will have to reduce the sulfur content of their ships’ fuel oil to 0.50% from 3.50%. Marcus said that for ships that are more than 15 years old, retrofitting for IMO 2020 won’t be cost-effective. ”
You have scrapping growing, and an economy that is not booming globally, but is doing fine. You need an increase in the number of ships for basic growth. So we would expect to see the rates ships charge to go up dramatically,” Marcus said.
So he believes there is a “lining up of the stars” for long-term investors, with the regulatory change, high ship scrapping levels and a “collapsing” of ship orders, leading to a sustained increase in day-rates, and therefore profits for the surviving shippers.”
samo vi potpisujte šta hoćete…i sanjajte mokre snove…
nema oporavka…plovite s gubitcima….kako brodari…tako i vaši portfelji skupa s njima…
Hajde dobro, ako tako kažeš, ipak ti znaš najbolje, uzivaj ti u svojim mokrim snovima isto :)))
ključno od svega u ovom baljezganju kojeg si prenio je ustvari ovo…
So he believes there is …
nek on vjeruje…sad možete mirnije spavat….
evo…samo za tebe Bud…
da vidimo tko je taj tvoj Marcus…David Marcus…koji u svašta vjeruje…
eto ti jedan link…na njegov osvrt iz 2017…
jasno se vidi da je čovjek promašio s investicijama…dovoljno je pogledati na kojim su razinama bile dionice koje toliko hvali…i u koje “vjeruje”….i pogledati na gledalicu kolika je vrijednost istih danas…
https://moiglobal.com/dry-bulk-shippers-201710/
to su ti guru znalci…
mene bi bilo sram uopće staviti ovdje na forum bilo što što taj znalac napiše…..
evo…samo za tebe Bud…
jasno se vidi da je čovjek promašio s investicijama…dovoljno je pogledati na kojim su razinama bile dionice koje toliko hvali…i u koje "vjeruje"….i pogledati na gledalicu kolika je vrijednost istih danas…
https://moiglobal.com/dry-bulk-shippers-201710/
to su ti guru znalci…
mene bi bilo sram uopće staviti ovdje na forum bilo što što taj znalac napiše…..
Marcipan samo brojevi plesse, cijelo vrijeme trošis silnu energiju ni zašto. Pogledaj vozarine, danas i pogledaj vozarine u veljaci 2016. Pa zar je moguće da čak i TI mozes biti toliko nerazuman i subjektivan. Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem
😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋
Star Bulk je objavio Q2 Report sinoc:
https://newsweb.oslobors.no/message/482372
CEO comments:
“As far as the market is concerned, and despite the trade war shortcomings, we are very optimistic up to the end of 2019 and especially on the bigger sizes as a consequence of much improved Brazilian iron ore exports along with reduced Chinese stocks and higher bauxite imports in China as well as, major supply inefficiencies due to extensive scrubber installations, shipyard overbookings and consequent substantial off-hires. During 2020, without a trade war resolution, we may on the macro picture see a world economy slowdown whereas, on the micro-world of shipping, we expect further slow steaming due to expensive bunkers, increased scrapping of inefficient/older tonnage and, overall, an improved demand picture from that of 2019 as a whole, despite the potential limitations.” “
evo…samo za tebe Bud…
jasno se vidi da je čovjek promašio s investicijama…dovoljno je pogledati na kojim su razinama bile dionice koje toliko hvali…i u koje "vjeruje"….i pogledati na gledalicu kolika je vrijednost istih danas…
Scorpio Bulkers, Safe Bulkers, Navios, Songa Bulk: Improvement Underway
to su ti guru znalci…
Jesi ti uopce procitao clanak koji si postao?
Da jesi, vidio bi da covjek pise da je usao u brodare na dnu 2016.g. u dokapu. Nesto kao kad su ljudi kupovali ATPL na 100 kn. Pogledaj semafor i zakljucak izvuci sam. BDI je tada bio oko 300, a sada je oko 1700.
Marcipan samo brojevi plesse, cijelo vrijeme trošis silnu energiju ni zašto. Pogledaj vozarine, danas i pogledaj vozarine u veljaci 2016. Pa zar je moguće da čak i TI mozes biti toliko nerazuman i subjektivan. Ako TI multipla od cca X 7 kod panamaxa i cca X 30 kod capeova u odnosu na tada nije dovoljna da nesto vidiš onda zaista imaš problem
😂👌✌🤞👍😎💪👏😀👋
koje brojeve?
dao sam vam ih kao i prošle godine…
rekao saam kad ste bili blizu peaka…i rekao kuda idete…
od vas još to do sada nitko nije napisao…kuda idete i dokle…
ja sam bio više nego konkretan ovdje na forumu…
Jesi ti uopce procitao clanak koji si postao?
Da jesi, vidio bi da covjek pise da je usao u brodare na dnu 2016.g. u dokapu. Nesto kao kad su ljudi kupovali ATPL na 100 kn. Pogledaj semafor i zakljucak izvuci sam. BDI je tada bio oko 300, a sada je oko 1700.
čovjek je čisti navlakač i druker…piše o dionicama u superlativima koje ima u portfelju…
članak je iz prosinca 2017. godine…molim te napiši kolika je cijena tih dionica bila u 12. mj 2017. i kolika je danas….eto samo toliko…ništa drugo ne moraš napisat….