zanimljivo je da kinezi imaju različite mogućnosti za odgovore amerima. Od tečajnih mogućnosti što su jučer napravili imaju mogućnost igrati se i s vrijednošću američkih obveznica .
Ako netko misli da će se kinezi predati bez borbe vara se. Imaju mehanizme i koristit će ih. Ameri ne mogu isto učiniti s dolarom.
“Kina je najveći strani posjednik američkih obveznica, a imajući u svojem vlasništvu 1,2 bilijuna dolara američkog duga, gotovo 20 posto ukupnog stranog posjedništva, obveznice postaju potencijalno moćno oružje kojim Kina može korigirati „ponašanje“ američke administracije.”
mislim da je dogovor bliže nego ikad, ali ne zato što su ga ameri isforsirali nego što su dobili žestok odgovor, a kinezi mogu biti još žešći.
A što će onda biti s vozarinama 🙂 samo neka ekipa rasprodaje brodare -bit će zanimljivije
Freight futures am update
Capesize up ~1%
Panamax up ~6%
https://mobile.twitter.com/DryBulkETF/status/1158745092771000321/photo/1
Na brodarima/ru će biti super prilike za bilo kakav dokup ispod 400 kn… a dan će završiti sa početnom 4…
Na brodarima/ru će biti super prilike za bilo kakav dokup ispod 400 kn… a dan će završiti sa početnom 4…
[/quote]
smijesno.da sam vidio jucer tvoj post prodao bih na zatvaranju par dionica po bidu i sto bi onda pametovao?
[/quote]
smijesno.da sam vidio jucer tvoj post prodao bih na zatvaranju par dionica po bidu i sto bi onda pametovao?
[/quote]
Treba imati dionicu da bi se ista mogla prodati…smiješno!
[/quote]
[/quote]da si ovo da si ono… nisi ništa niti hoćeš sa svojih 10 000 kn portfelja. ja sam bio u pravu ti si bio kao i obično u krivu.
Panamax?
BDI -1.27%, 1.712
Capesize -3.01% to $23,885
Panamax +1.79% to $14,320
Supramax 58k tons -0.16% to $10,892
Handysize +0.24% to $7,655
👌✌🤞👋👍😎💪👏😀
p.s. Marcipan…..
BDI -1.27%, 1.712
Capesize -3.01% to $23,885
Panamax +1.79% to $14,320
Supramax 58k tons -0.16% to $10,892