BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usporava… 😁

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Evo još malo zanimljivosti.

Ovakvom izvedbom capeovi će u samo tjedan dana dići cijeli ytd prosjek za cca 6%, a panamaxi cca 3%.
Nazdravlje
👍😀😎

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Usporava… 😁

Usporavao je i na 25000 pa prošao 31000 ko od šale…..znam da ste pomalo sarkastični u zadnje vrijeme ali nemojte “katastrofičarima” koji su u “progledali” davati lažnu nadu…hahaha

Panamax?

BDI +2.64%, 2.064

Capesize +3.04% to $31,073

Panamax +1.62% to $16,661

Supramax 58k tons +2.59% to $10,704

Handysize +0.89% to $7,059

👍😀😎🤞💪😉👏👌👋✌

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Još 6,59% rasta i eto nam BDI-a na 2.200 bodova.
Neka pati koga smeta!

još kad Indija “proključa” bit će show.. mislim da će bdi biti na pristojnim razinama idućih godina..
došlo je vrijeme prosperiteta..

Sviđa mi se razvoj situacije.
Čim je stao rast Atlantske, špekulanti neznalice su se prebacili danas na Jadroplov i Uljanik plovidbu a ne kuže da je njihov NAV ispod 0(nule).
Atlantske (NAV) se mjeri u stotinama milijuna kuna.
A u ATPL ulaze veliki investitori.

Ima neke istine u tome što pišete….baš si nekako razmišljam kako atpl ne raste tako strelovito u odnosu na bdi i neka prošla razdoblja…..kada je bdi rastao i puno manje od ovog zadnjeg rasta dionica bi strelovito išla gore ponekad i puno više od samog postotka rasta bdi-a dok sada u odnosu na postotak rasta bdi -a nismo ni blizu…..

Čim je stao rast Atlantske, špekulanti neznalice su se prebacili danas na Jadroplov i Uljanik plovidbu a ne kuže da je njihov NAV ispod 0(nule).

Jel?

Da, samo se to okrene cas posla, kako je bilo u jednu stranu, tako i u drugu 😉

Busy Vale leads cape charge as BDI breaks through the 2,000 point barrier for the fist time in 66 months

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

New Report

Close