BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nam je kolega Jubito dobre volje, to je dobar znak 🙂

@Jubito
, što mislite o porastu indeksa i dokle bi mogli ići ovaj
put?

Meni je osobno još važnije pitanje, da li je ovaj rast indeksa održiv
na srednji i duži rok

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Kakva nam je situacija danas u Kini?

U Kini danas rast svega… jače nego jučer 😉

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Možda već danas BDI probije 2000… promatrajmo.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Danas smo preko 2000

http://en.sse.net.cn/indices/fdinew2.jsp

Nadam se da će BDI danas ili sutra probiti tu magičnu
granicu od 2000, to čekamo već 5 i nešto godina…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Prema Hegnar-u, u Kini danas kejpovi +6,1%…

Rastimo zajedno...

Cape?

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

+5.5% up up

Lijepo, Cape-ovi su prešli 30 000$ po danu :-))))

BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +5,5% TIL USD 30.157/DAG

Moguće da već danas BDI prelazi magičnu granicu od 2000

Capeovi +5,5%, 30.157$

😎👍😀👌👋✌

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Kolege, samo kao info… Kad je BDI zadnji put bio 2200 bodova a kad 2500 bodova. Hvala.

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

https://mobile.twitter.com/DryBulkETF/status/1151072712368041985

New Report

Close