BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako odmah udar po bidu, čisto da se ne otme sve kontroli 🙂

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Čudi me da ne zatuku ATPL ispod 300 kn.

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

BudFox

kolega to ne vrijedi za nase brodare….nema investitora

Nece ni naše trziste dugo moci ignorirati rast bdi-a i brodara vani……samo nek BDI nastavi jako grabiti prema gore a onda ce i ovdje prije ili kasnije atpl poletit ko raketa…..

Cape?

Capeovi +6.3%, 21.076$

😀👏👍👋😎

p.s. Ajmo promatrat!!!!!

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Sapienti sat. Pametnome dosta.

Ijuju

UHHH, eksplozija Capeova.
Cekamo ostale indekse da poprate rast.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

BDI +4.71%, 1.446

Capesize +6.32% to $21,076

Panamax +4.02% to $10,971

Supramax 58k tons +0.54% to $9,116

Handysize -0.52% to $6,481

😎👋👍👏😀😉👌

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Brutala 😉

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close