BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije ili poslije ce potpisati ,bolje prije nego poslije za sve nas, jer im ameri mogu zagorcavati zivot kao nikad prije sta pak ce utjecat na njihov ovaj made in china projekt 2025 ne smije to da kasni te ce globalna ekonomija otic nizbrdo a moglo bi kasnit ako ameri udru carine na puno su dilema i smatram da ce se ponijet racionalno

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

evo produžetaka
http://www.seebiz.eu/sad-i-kina-nastavljaju-trgovinske-pregovore-povecanje-carina-stupilo-na-snagu/ar-193548/

Cape is up 3.3%, and Panamax up 1.5% in China now.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Super ali kako će to nama pomoći dok se ono dvoje igraju miša i mačke. Jučer pomor brodara, danas blagi oporavak, bar u kapitalističkoj Norveškoj.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

BCI +8,5% 11.621$

Cape-ovi se lijepo oporavljaju, nadam se da će i ostali pratiti oporavak!

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ode BDI opet preko 1000 :-))))

Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er opp 4,0 prosent til 1.013 poeng, ifølge The Baltic Exchange fredag.
Baltic Dry +4,0%
Capesize +8,5%
Panamax +0,5%
Handysize -0,0%
Supramax +0,5%

Up, up, up. New 4% up in China on the cap, and Panamax also up approx. 1% 🙂

BULK: BALTIC CAPESIZE INDEX + 2.0% TO USD 11,856 / DAY

Oslo (TDN Direct): Baltic capesize index is up 2.0 percent to $ 11,856 per day, according to The Baltic Exchange Monday.

Koliko vidim svi strani brodari se oporavljaju od šoka uzrokovanim dizanjem carina:

GOGL +2.43%
https://finance.yahoo.com/quote/GOGL?p=GOGL&.tsrc=fin-srch

DRYS +0.26%
EGLE +3.01%
GNK +4.13%
NM +2.97%
https://finance.yahoo.com/quotes/DRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK%2CNM%2CQMAR%2CTBSI/view/v1

Prosjek spot vozarina panamax-supramax je veći danas nego u četvrtak kad je ATPL bila na 317 kn.

Ovo je bitno kolega, a sve ostalo je popratni šum

Sinergija prema gore na djelu!!!

Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er opp 1,3 prosent til 1.026 poeng, ifølge The Baltic Exchange mandag.
Baltic Dry +1,3%
Capesize +2,0%
Panamax +1,1%
Handysize -0,1%
Supramax +0,5%

New Report

Close