BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo brodari vani okreću u plus nakon zadnje objave:

Trump says China’s vice premier is coming to the US ‘to make a deal’

https://www.cnbc.com/2019/05/08/trump-says-chinas-vice-premier-is-coming-to-the-us-to-make-a-deal.html [cnbc.com]

Skoro da bih si dao odrezati neku stvar da Kramp i Kinezi ove svoje izjave tempiraju i daju radi ekipe koja na tim izjavama zarađuje debelu lovu na tržištima kapitala.
Svako malo izbace izjavu kako nema dogovora, pa nakon par dana dogovora ipak ima, ali se ne zna kada, pa opet nema, pa opet ima, pa nema, pa ima, a svaki put indexi dolje-gore po 5 %, a brodari da ne pričam.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Skoro da bih si dao odrezati neku stvar da Kramp i Kinezi ove svoje izjave tempiraju i daju radi ekipe koja na tim izjavama zarađuje debelu lovu na tržištima kapitala.
Svako malo izbace izjavu kako nema dogovora, pa nakon par dana dogovora ipak ima, ali se ne zna kada, pa opet nema, pa opet ima, pa nema, pa ima, a svaki put indexi dolje-gore po 5 %, a brodari da ne pričam.

To ne rade Kinezi, a znamo tko je burzovni maher, a sada je u poziciji da radi valove svojim izjavama…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Bar ne moramo dugo cekati, te cemo sve znati do petka….

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Kineski Cape-ovi danas rastu 20%

Evo komentara sa stranog foruma:

Cap up approx. 20% in China today :-). No one dares to buy now, everyone is waiting for a clarification on the trade conflict.

Slično je i kod nas jer nitko ne kupuje, ali nitko ni ne prodaje, već svi čekaju da vide što će se danas i sutra desiti sa dogovorom.

BCI +7,7%

* BALTIC #CAPESIZE INDEX GAINS 7.7% TO $ 10,708 A DAY

ako usa i kina ne postignu dogovor gledat ćemo gadan zaron brodarskih indeksa

ako usa i kina postignu dogovor gledat ćemo strelovit rast brodarskih indeksa

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

naravno, ili-ili

BDI +3,62% 974
BCI +7,68% 10.708$
BPI +0,41% 9.548$
BSI +0,71% 8.630$
BHSI 0,07% 5.716$

Bravo!!

Još samo da se velikodostojnici dogovore…

tovarish, NaBiduAsku ,

ako se usa i kina dogovore o produljenju pregovora, gledati ćemo zaron-rast, zaron -rast i daljnje tavorenje brodarskih indexa

New Report

Close