Ja sam unutra od 2008. godine i čekam, čekam, čekam …… čekam ….i još i dalje čekam ….
I nikako da dočekam.
Ja sam unutra od 2008. godine i čekam, čekam, čekam …… čekam ….i još i dalje čekam ….
I nikako da dočekam.
A sto se konkretno čeka?
I koja razina indeksa ili cijena dionice?
I nikako da dočekam.
čekaju se neke stvari u nadolazećem periodu… imaš sve informacije tu a i na pametnijjim forumima od ovog.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/04/Slik-gaar-det-med-toerrbulk-aksjene5
Baltic Dry-indeksen stiger torsdag 3,5 prosent til 850 poeng, ifølge TDN Direkt.
Capesize bidrar mest til oppgangen, og stiger 4,9 prosent til 8.092.
Capesize-ratene fikk seg et oppsving etter at det rett før påske ble kjent at Vales Brucutu-gruve i Brasil vil returnere til full drift innen de neste 72 timene.
– Dette er, etter vårt syn veldig gode nyheter for Capesize-markedet, fastslo shippinganalytikerne i Clarksons Platou Securities i en oppdatering.
Supramax og Panamax klatrer også, opp henholdsvis 1,1 prosent til 8.712 og 0,4 prosent til 9.450. Handysize derimot faller 0,4 prosent til 5.857.
Tørrbulk-aksjer
Golden Ocean faller i skrivende stund 1,68 prosent til 46,90 kroner. Jinhui Shipping er ned 0,38 prosent til 7,95 kroner, mens Belships stiger 1,43 prosent til 7,10 kroner.
Star Bulk Carriers stiger 2,41 prosent til 68,00 kroner.
I nikako da dočekam.
Ako si ulazio na razinama 2500-3500 bojim se da ces se nacekati, ako ikad docekas tu razinu. No u tom slucaju razmisli o dokupu kako bi smanjio prosjek ulaza.
I nikako da dočekam.
Ako si ulazio na razinama 2500-3500 bojim se da ces se nacekati, ako ikad docekas tu razinu. No u tom slucaju razmisli o dokupu kako bi smanjio prosjek ulaza.
[/quote]
zamisli da se vodio tom logikom i krenuo u dokup pred godinu dana po 600 kn? sad bi već izgubio pola vrijednosti dokupljenog…
A koliki bi mu bio prosjek da je svaki mjesec od 2008.uzimao istu kolicinu do danas? Jako malo ie bila iznad 3k,,, a puno vremena je u tom periodu bila i ispod 200….
Btw. Ima li neka apps koja to nabrzaka racuna, tj. Povlaci mjesecne prosjeke,,, da se ne mora na palentu ubacivati u excel
… a puno vremena je u tom periodu bila i ispod 200….
onda treba sačekati da opet bude ispod 200 pa ćemo u kupnju