Još feštaju ovi u kini :).. ali dobro, ako ništa sve smo bliže nuli
Da…slažem se…svakim danom ste bliži nuli…to je živa istina…
Mali dioničari inače po meni ugrožena vrsta ovdje , koje nitko ne štiti i nemaju nikakva prava,zaštitu,niti udrugu kao recimo "franak" niti su organizirani recimo kao taksisti ili udruga Lipa,ma bilo što,koja bi prozborila o problemima, i kako to,kako dalje,kako odabrati dobar komad svinj etine u godini sv inja, a da taj komad ima štambilj .
Kako nitko ne štiti male dioničare? Imamo domaći indeks BI koji se pokazao puno jačim od BDI indeksa i slovi kao zaštitnik malih dioničara i njihovih uloga. Lungić je najbolji dio svinjetine ako je iz domaćeg uzgoja a vi ga tu upravo imate samo toga niste svijesni.
[/quote]
BI index nije reagirao pa se cijena sa 650kn spustila na 300kn,tako isto može bez BI index zaštite, pasti na cijenu lungića u restoranu
[/quote]
Nigdar ni bilo da nikak ni bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu.
SINGAPORE (Reuters) – Australian thermal coal prices have fallen to their lowest since April 2018 as a slowdown in Chinese imports dents demand for the commodity.
cape -3.9%
znači bdi ispod 600
Market sources with knowledge of the matter told S&P Global Platts this week that China had imposed port restrictions on coking coal imports at several ports in north-eastern China including Bayuquan, Dandong and Dalian effective Tuesday afternoon. Rizhao port in Shandong province had confirmed to Platts on Friday that the curbs would apply to Australian coal, including thermal and coking coal.
Read more at: https://www.vanguardngr.com/2019/02/chinese-import-restrictions-extend-to-australian-thermal-coal-sources/
cape -3.9%
znači bdi ispod 600
Neće ispod 600
BULK:BALTIC DRY-INDEKSEN -1,5% TIL 601 POENG
Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er ned 1,5 prosent til 601 poeng, ifølge The Baltic Exchange fredag.
Baltic Dry -1,5%
Capesize -3,9%
Panamax +2,5%
Handysize +0,1%
Market sources with knowledge of the matter told S&P Global Platts this week that China had imposed port restrictions on coking coal imports at several ports in north-eastern China including Bayuquan, Dandong and Dalian effective Tuesday afternoon. Rizhao port in Shandong province had confirmed to Platts on Friday that the curbs would apply to Australian coal, including thermal and coking coal.
Read more at: https://www.vanguardngr.com/2019/02/chinese-import-restrictions-extend-to-australian-thermal-coal-sources/
štojerezonkinejesuoniu nekoj zaadi s australijom ili uvode neke nove ekološke propise
kako to da su to brodovi doplovili iz australije ne znajui da e tu biti zasutavljeni – da su znali ili slutili nesto valjda ne bi ni isplovvili
štojerezonkinejesuoniu nekoj zaadi s australijom
Koji je ovo jezik?
Koji je ovo jezik?
[/quote]
što je rezon kine jesu oni u nekoj zavadi s australijom
tipkovnica mi slabo radi, potrošio sve na burek
Koji je ovo jezik?
[/quote]
što je rezon kine jesu oni u nekoj zavadi s australijom
tipkovnica mi slabo radi, potrošio sve na burek
[/quote]
to ja zovem investitorom,kad se žrtvuješ i radije kupiš dionicu nego tipkovnicu,mislim da se kolega migra ponosi ovakvim stavom:)