Mah mah zajednici…i onima koji su trubili o preokretu bdi-ja i vidjeli ga na 2000 bodova…
Uz capeove sad su počeli roniti i handiji i supramaxi…
Mah mah zajednici…i onima koji su trubili o preokretu bdi-ja i vidjeli ga na 2000 bodova…
Ne zabrinjavam se ni najmanje!
Uvijek je tako u prvom mjesecu
do kineske Nove godine, a tek u
2. mjesecu kreće oporavak indeksa!
http://www.when-is.com/chinese-new-year-2019.asp
“Chinese New Year in 2019 is on Tuesday, the 5th of February (5/2/2019).”
"Chinese New Year in 2019 is on Tuesday, the 5th of February (5/2/2019)."
[/quote]
Do onda će ti to roknut na 600-700 bodova….a oporavak će vam onda biti da se vrati iznad 1000….
"Chinese New Year in 2019 is on Tuesday, the 5th of February (5/2/2019)."
[/quote]
Do onda će ti to roknut na 600-700 bodova….a oporavak će vam onda biti da se vrati iznad 1000….
[/quote]
Ma na nulu će pasti, pa će rast biti jači :-)))
Eh Marcipan nadam se da nisi takav pesimist i
u stvarnom životu jer to nije dobro za zdravlje!
a ja se nadam da ti nisi takav iluzionist u stvarnom životu…da si mrvicu realist…
a ja se nadam da ti nisi takav iluzionist u stvarnom životu…da si mrvicu realist…
[/quote]
Koliko se sjećam ti si pred Božić 2018 najavljivao slom tržišta
kapitala i kapitalizma u Americi, a tržište tada bilo na dnu i od
onda je poraslo za 10% i još raste!!
[/quote]
[/quote]
odvrti si malo još unatrag…izvlačiš iz konteksta…sad si uzeo da ja od Božića nešto predviđam…predviđam ja od puno ranije…a to što su vani marketi nešto se malo oporavili…ne znači da će dalje tako nastaviti…
a ti sebi vidi svoje projekcije za BDI za prošlu godinu…preispitaj si svoje peakove i očekivanja…pa pogledaj na gledalicu gdi je završio prošlu i kamo ide ovu godinu…
kad je bio na 1700…marcipan vam je rekao da ste odgledali svoj peak…i tako je bilo…a ti dalje čaraj i baraj….i piši kako te to ne zabrinjava…niti najmanje…
Samo za Axela…
Baltic Dry -3,7%
Capesize -4,3%
Panamax -2,3%
Handysize -3,2%
Supramax -4,2%
džizus. to je da te herc strefi!
Najteže se praćka za povijesni skok BDI-a nakon toga…
Ajmo promatrat
[/quote]
[/quote]
odvrti si malo još unatrag…izvlačiš iz konteksta…sad si uzeo da ja od Božića nešto predviđam…predviđam ja od puno ranije…a to što su vani marketi nešto se malo oporavili…ne znači da će dalje tako nastaviti…
a ti sebi vidi svoje projekcije za BDI za prošlu godinu…preispitaj si svoje peakove i očekivanja…pa pogledaj na gledalicu gdi je završio prošlu i kamo ide ovu godinu…
kad je bio na 1700…marcipan vam je rekao da ste odgledali svoj peak…i tako je bilo…a ti dalje čaraj i baraj….i piši kako te to ne zabrinjava…niti najmanje…
[/quote]
Kolega da li vi posjedujete neku dionicu jer ovo je forum za ulagace?
Ako ne posjedujete molio bih da kazete u sto bi vi ulozili sada u ovom trenutku?
Vidim da rasipate zuc na ovom forumu vec dulje vrijeme, a nigdje ne vidim vasu preporuku sto bi bilo isplativo za ulaganje i koje dionice posjedujete, ako posjedujete.
Odvrtio sam film unazad i vidim da kada sve raste, ne javljate se uopce, a cim nesto malo padne ispuzete ispod kamena i sirite defetizam i depresiju. Vjerujte mi da na mene to ne utjece, jer ja sam poceo kupovati brodare kada je BDI bio na 300, a vi me ovdje plasite sa 1000 :-)))