Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
s obzirom na najnovije događaje između SAD-a i Saudijske Arabije…moglo bi biti svačega….
izgleda da će se crvenilo nastaviti i ovaj tjedan….sumnjam da ovo neće utjecati i na cijenu vozarina…kao i na našu burzu…
kolnite se dionica…
s obzirom na najnovije događaje između SAD-a i Saudijske Arabije…moglo bi biti svačega….
izgleda da će se crvenilo nastaviti i ovaj tjedan….sumnjam da ovo neće utjecati i na cijenu vozarina…kao i na našu burzu…
kolnite se dionica…
Kloni se ti ovog foruma…hvala!
(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.
Više cijene goriva povlače manju brzinu plovidbe. Manja brzina flote, implicira veću iskorištenost flote a time i veće vozarine.
kolnite se dionica…
prika samo se ti kloni, hvala šta se brineš o nama 🙂
capeovi +9%, 18.746, ispravak
Capeovi danas?
Nice :-)))
Capeovi odvukli bdi prema 1600 bodova…hah…ne zaboravite da kako u ovakva vremena može biti i dana s padom za isti iznos….
Moje prognoze koje sam dao prije i dalje stoje…što se tiče cijene nafte, kamatnih stopa, cijena vozarina i poslovanja….
Vidjet ćemo kakva će biti izvješća…ali osobno smatram da će 2019. za brodare biti itekako izazovna….
brate ti ka da vidiš šta drugi na vidu a more bit da si trefija ajmo promatrat.
ja bi reka da će 2019 bit još boja od 2018 ali ne za svi brodari ima koji kupuju brodi a ima šta prodaju i govoru da je dobro vime za prodaju a ti su puno opasni ako ne za 2019 za posli jesu.
a more bit da će se na njima isto prvo zaradit ali posli će bit narikanja.
tribat će to jednog dana nekome uvalit a dosti da se jedan makne i ne brani cinu i provalija.
vrime je pumpanja pa su svi sritni dok traje.neka traje a more se uključit ko oće.
jesi vidija kako se u jedan dan nadoknadi na bdi šta je padalo tidan dana.
tu su ta vrimena,jesu burze pale pa se ne ositi još na cinama dionica kod stranci.
a šta je palo 5 posti to se more vratit za misec ili manje.
ako se poklopi sa bdi peakom tribalo bi bit veselo na brodari.
a more se i kupit pa prodat za misec dva.
ajmo promatrat
sretno svima na pučini,čujemo se posli 11.12.2018.
Capeovi odvukli bdi prema 1600 bodova…hah…ne zaboravite da kako u ovakva vremena može biti i dana s padom za isti iznos….
Moje prognoze koje sam dao prije i dalje stoje…što se tiče cijene nafte, kamatnih stopa, cijena vozarina i poslovanja….
Vidjet ćemo kakva će biti izvješća…ali osobno smatram da će 2019. za brodare biti itekako izazovna….
brate ti ka da vidiš šta drugi na vidu a more bit da si trefija ajmo promatrat.
ja bi reka da će 2019 bit još boja od 2018 ali ne za svi brodari ima koji kupuju brodi a ima šta prodaju i govoru da je dobro vime za prodaju a ti su puno opasni ako ne za 2019 za posli jesu.
a more bit da će se na njima isto prvo zaradit ali posli će bit narikanja.
tribat će to jednog dana nekome uvalit a dosti da se jedan makne i ne brani cinu i provalija.
vrime je pumpanja pa su svi sritni dok traje.neka traje a more se uključit ko oće.
jesi vidija kako se u jedan dan nadoknadi na bdi šta je padalo tidan dana.
tu su ta vrimena,jesu burze pale pa se ne ositi još na cinama dionica kod stranci.
a šta je palo 5 posti to se more vratit za misec ili manje.
ako se poklopi sa bdi peakom tribalo bi bit veselo na brodari.
a more se i kupit pa prodat za misec dva.
ajmo promatrat
[/quote]
Zašto misliš da se radi o jednom kupcu? Imaš li možda neku informaciju?