Di je Tebi prika moj transparentnost. Je li to otkrivanje tuduh pidataka. Ne počinji igru koju ne mozes zavrsiti jerbo moze poći lose pi Tebe
😀😎
puno si se najidija za neki šta je +260 posti.
skužaj šta san krivo ubra da bi ti tija raspravit jer si puno citira moji komentari.
piše šta te voja i ne obadivaj šta pišu vaki ko ja.
biće kako stručnjaci iz orkeštra kažu i bit ćete svi bogati i ja sa vami joši više na strani brodari jeli more?
pa dajte razmjenite brojeve telefona pa vašu prepisku prebacite na višu razinu,da se ne mora ovaj debilizam ovdje čitat svaki dan.
a jeli bi ti pokuša odgovorit na koje tiško pitanj?
jeli ti ni bilo dosti 7 miseci i da si ih sto puti pročita?
i ti bi tija da se pravimo da je sve super?
nisan primitija da je tako super ispalo.
morete se vi pravit a ja za svoji šoldi hoću prikupit najboje šta morem.
koga smita ne mora čitat moji komentari.
ja san vami svima iz orkeštra poželija sriću kadi san se odlučija za strance a tribate se borit za više transparentosti pa će i srića.
vozarin sadi idu gori a orderbook će odridit do kud moru dogurat.
prika brodolomac vridi i za tebe da bi bija obiktivan tribaš probat odgovorit na teška pitanj.
to se ovdi za sadi ne more dobit i triba puštit vrime da vidimo šta će biti sa svitskim i našim brodari.
Ja sam već odavno tu kvazi-dalmatinsku nakazu koja se skriva iza nadimka woodiron stavio na ignore, ali sam na žalost prisiljen čitati njegove citate u postovima drugih forumaša.
Žalosno je da poslovni tolerira ovakvo iritantno izvitopereno silovanje dalmatinskog narječja na forumu!
To je gore za čitati nego kad netko psuje, omalovažava druge ili upotrebljava vulgarne i prostačke izraze, a u tim se slučajevima postovi brišu.
Što se mene tiče, svi bi u javnom prostoru trebali koristiti standardni nadregionalni hrvatski jezik i molim poslovni da to postave kao pravilo.
lip je dalmatinski jezik liti na moru
jeli su moji komentari krivi šta je pala sa 700 na 400.
nisi tija privatit činjenice i opit ćeš isto pogrišit i ni ti prvi put na atlanskoj ka šta si sam napisa.sad bi bija sritniji da me staviš na ignore i da ostaneš bez šoldi a moreš i ti pokušat odgovorit na koje tiško pitanje da privatiš kako je.
[/quote]
Znas koja su Tvija teska pitanja? Afera Agrokor,? Ali nije dosta treba zaradivat pare puni je troskova Ali kako zaraditi, treba prehraniti 50 gladnih usta. A kako, za to treba soldi. A kako ih namaknuti, treba napraviti deal, a kako. E to te jq piram, jer je deal na vrbi svirala.
Ćao dalmatinac, opet si izgubija……😀😎 naravno i Tvoj poveliki orkeštar,. Mozda prodeš bolje u organizaciji deala sa svitskim brodarima, oni stalno tribaju soldi.😎
prikani puno vas pogodilo jer glidate kroz ružičaste očale šta vam ih je giga podilija.
puno je i cina pala pa vas razumin.pozivam vas iz orkeštra da skinete ružičaste očale i počnite objektivnije komentirat.
ako se pokaže da ste privatili neću više napisat ni slova u slidećih misec dana a more i duže.
na postoji u svita firma di je sve samo super.
giga nađi dvi stvari koje nisu kako triba i pokrini raspravu u pravom smiru sa više obiktivnosti.vidiš i sam da ti ovo nima smisla ko će ti virovat da je sve super samo se blamiraješ a cina opit pada.
dobro je šta je dobro a ima i loše šta triba pritisnut upravu da se promini.
samo to more privuć novi dioničari i da stari ne prodaju.
prikani puno vas pogodilo jer glidate kroz ružičaste očale šta vam ih je giga podilija.
puno je i cina pala pa vas razumin.pozivam vas iz orkeštra da skinete ružičaste očale i počnite objektivnije komentirat.
ako se pokaže da ste privatili neću više napisat ni slova u slidećih misec dana a more i duže.
na postoji u svita firma di je sve samo super.
giga nađi dvi stvari koje nisu kako triba i pokrini raspravu u pravom smiru sa više obiktivnosti.vidiš i sam da ti ovo nima smisla ko će ti virovat da je sve super samo se blamiraješ a cina opit pada.
dobro je šta je dobro a ima i loše šta triba pritisnut upravu da se promini.
samo to more privuć novi dioničari i da stari ne prodaju.
A zaßto misliš da netko treba sa tobom ista komentirati. ßto mislim o Tebi i Tvom orkestru manekena bez pikrića napisai sam Ti jasno i eksplicitno. Mislim da Ti već tražis mene, a ako.me sjećanje sluzi ja tebe NE, a nemam ni namjeru. Amen…😀😎
tvoj ego ti ne dozvoljava da privatiš ispruženu ruku.
meni ni iz đepa ni u đep a ti bi sebi i dioničari moga napravit boje.
osim ako već nisi odlučija da iskaćeš prvom prilikom pa te ni briga.
napisa si da očekivaš rast vozarin priko 2020g i nebi tribalo bit nervoze.
ti bi rika
ajmo promatrat(smiley)(smiley)(smiley)(smiley)
još čekamo da skuhaš broji za usporedbu orderbook 2018-2019
Baltic Dry-indeksen stiger torsdag 0,23 prosent til 1.756 poeng, ifølge TDN Direkt.
Capesize trekker opp 0,84 prosent til 26.423. Panamax derimot faller tungt, ned 3,08 prosent til 11.928. Handysize og Supramax faller også, ned henholdsvis 0,66 prosent til 7.964 og 0,30 prosent til 11.085.
cape:pnmxi 2,21
giga bi rika
tvoj ego ti ne dozvoljava da privatiš ispruženu ruku.
meni ni iz đepa ni u đep a ti bi sebi i dioničari moga napravit boje.
osim ako već nisi odlučija da iskaćeš prvom prilikom pa te ni briga.
napisa si da očekivaš rast vozarin priko 2020g i nebi tribalo bit nervoze.
ti bi rika
još čekamo da skuhaš broji za usporedbu orderbook 2018-2019
Itekako tebi iz đepa, a meni definitivno svaki dan bolje i više ostaje u đepu. Ali za tvoju i…….u ruku pomirenja postalo je kasno. Ima ona narodna koja kaze “Hrani psa da te ugrize”. Ima li ista jadnije i tuznije. E moj prika na krivog si se namjerio jadnim sredstvima…..😀😎
p.s. Živija Ti meni, pratim sva digađanja 😀 Javi kakvi su ti prihodi od p……..a. Lipo odmaraj na zasluzenom GO u svojoj Dalmaciji
ja tebe ugriza?
prika giga sve si krivo skonta a nima veze tvoj problem.
sve san napisa i ti si sve napisa
ti bi rika
ja uživan u maloj zaradi ali bez straja a ti u velikoj zaradi pa sa strajom i nervozom.
taj tvoj prinos +260 posti je na prvo kupljenim dionicami ili prosik(140).
falija si se da si puno kasnije kupova i sadi nedavna na 450.
nima veze tvoja stvar nek ti je još pet puti toliko uživaj i ti u litu.
ko zna šta more jesen i zima donit na brodari šta izglasavaju dokapi sa morebit isključenjem,esopi.
a more se opit i cape naručit?
sadi kada cine za cepovi vako rastu.
taman da stigne u pravo vrime ka prošli put.
ne komentiraješ novi omir cape:pnmxi 2,21?
za dva tidna izbaci one svoje prosike.
poguraj malo sa svoji komentari pnmxi di treba da moru capeovi dalje gore.
ja bi rika da bi ti triba imat uticaj.
daj malo olabavi šta si danas taki ka da te zmija otrovnica ujela da je meni tvoji +260 posti ja bi častija svi na forumu.
uskori bi triba imat više od +260 posti
sritno
ja tebe ugriza?
prika giga sve si krivo skonta a nima veze tvoj problem.
sve san napisa i ti si sve napisa
ti bi rika
ja uživan u maloj zaradi ali bez straja a ti u velikoj zaradi pa sa strajom i nervozom.
taj tvoj prinos +260 posti je na prvo kupljenim dionicami ili prosik(140).
falija si se da si puno kasnije kupova i sadi nedavna na 450.
nima veze tvoja stvar nek ti je još pet puti toliko uživaj i ti u litu.
ko zna šta more jesen i zima donit na brodari šta izglasavaju dokapi sa morebit isključenjem,esopi.
a more se opit i cape naručit?
sadi kada cine za cepovi vako rastu.
taman da stigne u pravo vrime ka prošli put.
ne komentiraješ novi omir cape:pnmxi 2,21?
za dva tidna izbaci one svoje prosike.
poguraj malo sa svoji komentari pnmxi di treba da moru capeovi dalje gore.
ja bi rika da bi ti triba imat uticaj.
daj malo olabavi šta si danas taki ka da te zmija otrovnica ujela da je meni tvoji +260 posti ja bi častija svi na forumu.
uskori bi triba imat više od +260 posti
sritno
Sritno Tebi i tvom orkestru, a sad malo okreni na Palindroma. Tuzno je biti takav gubitnik u tim godinama. Ali gledanje i navijanje je dobro. Malo si protiv dokapa, pa si malo za dokap, pa si za capeove pa si protiv. Vidim da piznajes i povijest, ali nije lagano u poznu jesrn života biti predmet istrage i medijske price. Znam da nisi tija tako, ali opeklo Te.
Tenis je gadan ako ne znas pravila. Nije dovoljno samo nametnuto prezime pa da bi dobro igrao tenis. Veselim se nadolazećem peruodu i daljnjem poboljsanju svih perfomansi AP. Kad je ono GS, 14.08. Naslućujem homogenost i kompaktnost, a u slijedećih pazi sada 4 godine novu prekrasnu priču.
Ali znaš sto je najbolje lazni manekeni manjkavih sposobnosti samo će gledati kako konvoj odlazi.
Good bye umorni i stari prikane. Trebat će Ti dugi odmor da preboliš Tugu pregolemu jer 50 usta treba hraniti. Ali nakon tenisa to više nije moguće, ali možda zaradus na stranim dry bulkerima, ako budu radili koji dokap
😀😎✌🤞🖐👌👍
prika giga ovo šta ti na osobnu razinu nabadaješ je krivo i nima veze sa ovom temom.
ja san ti ponudija da neću više pisat ovdi ako počneš obiktivnije komentirat i ne prikazivat da je sve super ka šta nije.
očekiva san da se moreš izdignut da raspava ovdi dobi neki smisal na korist svi šta pratu.
malo si me razočara more bit da san i ja kriv ako san te uvridija sa moji komentari.
da nisi privatija i uzvrača ja nebi nastavija.
još jednom se ispričavan i pozivam na obiktivnu raspravu na korist svi nas.
ako ti ne moreš neka drugi nastavu bez nas.
dry bulk na kratki rok more bit dobro a na dugi more bit opasno loše za neki brodari.
tu smo u dry bulk da pobignemo na vrime jeli tako?
ko ne uspi san će si bit kriv ako ga uvati nevera.
za prošlu neveru su svi bili sprimni jer je pri nje bila velika zarada.
nebi rika da će se to ovi put ponovit.
ja očekivan da će potegnit bdi do 4 iljade na kratko i da će nove isporuke to spustit na 2-3 iljade do nove krize.
više od pola svitskih brodara će uć u novu krizu bez zaliha za neveru i moga bi bit pomor brodara ka šta ga svit ni vidija.
ko bi triba izbić pomor?
najprvo ovi šta su već prošle godin počeli kupovat brodi jer su na vrime napravili dokapi pa
imaju šoldi i banke koji im daju krediti i sadi već naručivaju novi brodi da pokupu zaradu prije drugi.moru i oni stradat ako će previše naručivat novi brodi.
tvoj brodar je prodava brodi i banke mu ne daju da kupuje novi brodi radi puno krediti.
poslidice su da će kupovat brodi more bit prekasno.
ako neće kupovat brodi za deset godin ide sve u staro željezo i šta dalje?
refinanciranje ide sadi po veći kamati.bolji bi bija dokap jer bi omogučija da se umisto prodaje kupuju brodi.
ako je sadi vrime za veće vozarin ka šta večina koji pratu ovdi viruje jeli se ide u pravom smiru?
jeli se povlačidu pravi potezi u pravo vrime?
kulaš kaže prodali smo u pravo vrime a ja bi rika da je to bilo pravo vrime za kupit.
veliki brodari su u pridnosti mali moradu bit bolji i lukaviji ako mislu preživit.
u slidećih misec dani neću jednu rič napisat za tvoj brodar niti ga spomenit.
nadan se da ćeš ti i drugi na GS tražit više transparetnosti prima dioničari.
jeli puno tražit 50 posti transparentnosti prima dioničari šta ima priko bare?
puno ti uspiha želin i pofali se da si uspija pa će bit više dioničara.
prika mannu javi novi broji za cape
ja bi rika da bi capovi tribali nastavit jaki rast.
30 iljadi bi tribalo uskori pasti.
ajmo promatrat
Decki, ajmo smanjiti malo beskorisno prepucavanje i vratiti temu na originalnu ideju
Evo, u tom smislu, danasnje stanje….cape-ovi gaze i dalje…
BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +2,65% TIL USD 27.124/DAG