“Ti nemas nista, ni dionice ni pare ni utjecaj.”
prije par dani si napisa a ja san ti predložija nisi ima force privatit i dobro za tebe da nisi.
napiši jeli si spriman uložiti svoje dionice AP u okladu da sam kupio strane brodare
kada san to ovdi napisa.
tebi san se ovdi zahvalija šta si me zaplašija jer bi sadi bija u debelom minusu.
sićaš se šta si na 700 pisa ovdi i na AP?
tvoje još stoji a moje je puno obrisalo ali san ja sprimija.
Ne da nisi uložio, nego nisi ni mslia. Puno kokodačeš malo jaja daješ. Da ista znaš ulozio bi u q1 16 pabi danas imao stvarni prinos, a ne puste snive.
Nego prika nisi napisa koliki će biti peak BDI i nisi napisa ko je vise rasta capeovi ili panamaxi od pocetka godine?
Ti do sada nisi pogodija apsolutno nista, pa čak niti kao ćorava kokoš.
Kladija bi se, ali ßzo bi ti ulozija prikane. Na žalost kao i u ulsganju, samo pusti sanak 😎
Ali prikane i "gledanje" je legitimno kada je ulaganje u dionice u igri. A za nešzo više treba imati m..a.
Imaš li ih?
😀😎
[/quote]
nisam uložija u atlansku jer si me ti pripa sa svojim optimizmom koji nije ima m.da odgovarat na teška pitanj.
još neka stojidu ovdi a neke je obrisalo jer su bila pretiška.
kupija san strane brodare kako san i ovdi napisa a kad skupiš m.da za okladu javi se da ti uzmem te DU konfete.
nebi trošija vrime da nisan mislija uložit u brodare jer očekivan rast vozarin.
pita san te ovdi pri koji misec jeli znaju šta rade strani brodari koji prodaju dosti pnmx da bi kupili capeovi.nisi zna ili tija odgovorit.
ja nisan stručnjak ka neki ovdi ali pratim šta drugi rade i učin svaki dan.
za 2018 očekivan veći rast za cape,još jedan razlog zašto me atlanska ne zanima.
koliko puti san te poziva da prikažeš orderbook za 2019.jeli je još na 0,2%?
ja san svoju prognozu ovdi napisa prije 7 miseci a ti nećeš
ako imaš m.uda zalipi za pnmx i cape da vidimo di se brže puni.
sritno ti sa atlanskom ako u nju viruješ ali nima potreba da ti nas koji nismo tili kupit na 700 vriđaš sa
Ti si opet pobrkao sve lončiče i lupas ko maksim po diviziji
Puno kokodačeš malo jaja daješ
jeli ti sada na 430 kupuješ?
[/quote]
” Ti nemas nista, ni dionice ni pare ni utjecaj.”
prika giga imam dionice i pare meni dosti a uticaj nimam i meni ga ne triba niti ga želin.
ja oću samo vidit kako će to na kraju ispast je me puno izvriđalo i napadalo a vrime pokaživa da san dobro skonta i napravija a ti si mi puno pomoga šta si izbigava odgovore na tiška pitanj ka šta i danas izbigavaš.e na kraju a kad će kraj to tek tribamo vidit.
pofalija si se da si +260 posti more bit ja ti čestitan šta si puno riskira u pravo vrime ali
bija si prije koji misec + 500 posti jeli tako?
zaradija nisi dok ne prodaš znaš i san.
budi oprezan da nebi svršija ka ovi šta na 3 iljade nisu prodali i danas držu sa minusom.
posli sunca stiže nevera a zaliha nima i tiško da će ih vako bit.
“a danas kompanija za koju si Ti tvrdiio da neće moći refinancirati kredite, da će prodati sve brode, da će morati u dokao po nominali, da će……..
A danas ima 50 mil$ duga manje, 53 mil kn EBITDA, a do kraja godine ako dobro racunam……….hm hm.
A koliko ono aset vridii vise nego u Q1 16, hm da li dobro vidim ??????”
prika giga pita san te koja je cina refinanciranja?
koliko su sadi veće kamate?
nisi odgovorija
brodi se prodaju a jeli će i dalje ti bi rika
ajmo promatrat(smiley)(smiley)(smiley)(smiley)
“dokap po nominali”
“A danas ima 50 mil$ duga manje”
jeli to ima veze sa podajom brodi
koje su poslidice za ebitda?
” aset vridii vise nego u Q1 16, hm da li dobro vidim ??????”
ti će brodi sadi bit još 3 godin stariji.
šta će bit kadi će morat u scrap ako se ne kupi drugi brodi?
sa kojim šoldi?
jeli boje dokap pri ili kasnije?
ja bi rika da more bit dobro kasnije a more bit prekasno.
jeli ti nebi tija da tvoj brodar sadi kupuje umisto šta prodaje brodi?
posli će brodi biti skupi znamo šta slidi posli toga.
"a danas kompanija za koju si Ti tvrdiio da neće moći refinancirati kredite, da će prodati sve brode, da će morati u dokao po nominali, da će……..
A danas ima 50 mil$ duga manje, 53 mil kn EBITDA, a do kraja godine ako dobro racunam……….hm hm.
A koliko ono aset vridii vise nego u Q1 16, hm da li dobro vidim ??????"
prika giga pita san te koja je cina refinanciranja?
koliko su sadi veće kamate?
nisi odgovorija
brodi se prodaju a jeli će i dalje ti bi rika
"dokap po nominali"
"A danas ima 50 mil$ duga manje"
jeli to ima veze sa podajom brodi
koje su poslidice za ebitda?
" aset vridii vise nego u Q1 16, hm da li dobro vidim ??????"
ti će brodi sadi bit još 3 godin stariji.
šta će bit kadi će morat u scrap ako se ne kupi drugi brodi?
sa kojim šoldi?
jeli boje dokap pri ili kasnije?
ja bi rika da more bit dobro kasnije a more bit prekasno.
jeli ti nebi tija da tvoj brodar sadi kupuje umisto šta prodaje brodi?
posli će brodi biti skupi znamo šta slidi posli toga.
Ni znanja, ni dionica ni para ni utjecaja. Ali barem kokodaakanje ostaje…..Ali i to je neßto. Jel se Ti to kitis tuđim perjem da kao nesto znas ili imaš pa prodaješ m..a pod bubrege na forumu. Zalipi svoje brodare, loje nemas ili mozda imas za 100$ hm hm
Govoriš o cijenama brodova, ajde zalipi koliko je 2016 bio 10 god star panamax, supra i handyi.Da vidimo koliko je raslo.
Pa zar zaista misliš da tvoje kokodakanje moze potencihalno prevagnuti da na ovaj ili onaj nacin zaradis koju kinticu.
Nije Ti jasno ……, znas Ti na sto mislim prika kokoda.
Nama je zaista super i bit će nam jos bolje.
A tebi nakon Agrokora i kako ono bijase naziv a…e bojim se samo losije
Ali svakom po zasluzi, nesto si ubrao, a ostatak sanjaj pišući po forumu. I to je nesto…..
😀😎✌🤞🖐👍👌
prika giga ti si meni otkaza prijateljstvo da ne morem pročitat tvoji komentari ja nimam vrimene za čekat.ako imaš m..a za raspravu znaš šta tribaš napravit.
jeli ni boje da se sve otkri i da svaki more za sebe odlučit šta bi tija napravit?
nima goreg od tega da se skriva jer slidi bižanje.
uprava bi tribala bit puno transparentnija prima dioničari.
poglidaj kako se to radi priko bare pa napiši di je tu atlanska?da 100 puti biran opet bi isto izabra.
more i tamo loše svršit ako krinu naručivat priko mire.
prika giga ti si meni otkaza prijateljstvo da ne morem pročitat tvoji komentari ja nimam vrimene za čekat.ako imaš m..a za raspravu znaš šta tribaš napravit.
jeli ni boje da se sve otkri i da svaki more za sebe odlučit šta bi tija napravit?
nima goreg od tega da se skriva jer slidi bižanje.
uprava bi tribala bit puno transparentnija prima dioničari.
poglidaj kako se to radi priko bare pa napiši di je tu atlanska?da 100 puti biran opet bi isto izabra.
more i tamo loše svršit ako krinu naručivat priko mire.
Di je Tebi prika moj transparentnost. Je li to otkrivanje tuduh pidataka. Ne počinji igru koju ne mozes zavrsiti jerbo moze poći lose pi Tebe
😀😎
Ni znanja, ni dionica ni para ni utjecaja. Ali barem kokodaakanje ostaje…..Ali i to je neßto. Jel se Ti to kitis tuđim perjem da kao nesto znas ili imaš pa prodaješ m..a pod bubrege na forumu. Zalipi svoje brodare, loje nemas ili mozda imas za 100$ hm hm
Govoriš o cijenama brodova, ajde zalipi koliko je 2016 bio 10 god star panamax, supra i handyi.Da vidimo koliko je raslo.
Pa zar zaista misliš da tvoje kokodakanje moze potencihalno prevagnuti da na ovaj ili onaj nacin zaradis koju kinticu.
Nije Ti jasno ……, znas Ti na sto mislim prika kokoda.
Nama je zaista super i bit će nam jos bolje.
A tebi nakon Agrokora i kako ono bijase naziv a…e bojim se samo losije
Ali svakom po zasluzi, nesto si ubrao, a ostatak sanjaj pišući po forumu. I to je nesto…..
😀😎✌🤞🖐👍👌
opit ništa ne odgovaraš nego puno napadaš na osobno šta govori da nimaš boje za odgovorit?ja tebe cinim ka stručnjaka a ne tribaš ti mene vako vriđat jer san ja odavni prizna da nisan stručnjak.
tija bi naučit više i zato postavljan pitanj za koja si mi ogovorija “teška pitanj na koji nima lagani i pametni odgovori”.
svi govoru da pitanja ne moru bit gl..a nego odgovori i jeli imaš priliku.
ja san do sadi proba i uvik ću probat odgovorit na svako tvoje pitanj a ti dokaži da grišim.
stručnjak si i nebi ti triba bit problem.
“ajde zalipi koliko je 2016 bio 10 god star panamax, supra i handyi”
ti zalipi imaš točni broji za 2016 i za danas.
ja znam da je dosti više ali su ti brodi sadi 12 do 13 godin stari i za 7 godin ili pri idu u rezalište jeli tako?
ako se brodi prodaju i nima šoldi za novi šta će bit?
moji brodari kupuju brodi i naručivaju jer bi tribale rast cine vozarin i brodi.
jeli po tebi pravo vrime za prodaju ili kupnju brodi?
pa dajte razmjenite brojeve telefona pa vašu prepisku prebacite na višu razinu,da se ne mora ovaj debilizam ovdje čitat svaki dan.
Ja sam već odavno tu kvazi-dalmatinsku nakazu koja se skriva iza nadimka woodiron stavio na ignore, ali sam na žalost prisiljen čitati njegove citate u postovima drugih forumaša.
Žalosno je da poslovni tolerira ovakvo iritantno izvitopereno silovanje dalmatinskog narječja na forumu!
To je gore za čitati nego kad netko psuje, omalovažava druge ili upotrebljava vulgarne i prostačke izraze, a u tim se slučajevima postovi brišu.
Što se mene tiče, svi bi u javnom prostoru trebali koristiti standardni nadregionalni hrvatski jezik i molim poslovni da to postave kao pravilo.
Ja sam već odavno tu kvazi-dalmatinsku nakazu koja se skriva iza nadimka woodiron stavio na ignore, ali sam na žalost prisiljen čitati njegove citate u postovima drugih forumaša.
Žalosno je da poslovni tolerira ovakvo iritantno izvitopereno silovanje dalmatinskog narječja na forumu!
To je gore za čitati nego kad netko psuje, omalovažava druge ili upotrebljava vulgarne i prostačke izraze, a u tim se slučajevima postovi brišu.
Što se mene tiče, svi bi u javnom prostoru trebali koristiti standardni nadregionalni hrvatski jezik i molim poslovni da to postave kao pravilo.
Poštovani kolega,
supotpisujem.
lip je dalmatinski jezik liti na moru
jeli su moji komentari krivi šta je pala sa 700 na 400.
nisi tija privatit činjenice i opit ćeš isto pogrišit i ni ti prvi put na atlanskoj ka šta si sam napisa.sad bi bija sritniji da me staviš na ignore i da ostaneš bez šoldi a moreš i ti pokušat odgovorit na koje tiško pitanje da privatiš kako je.
Svaka čast,također potpis