cape +4.9%
Evo guraju capeivi Bogu hvala. Evo ih na +1.7% u odnosu na proslogodisnji prosjek, a da panamaxi na +14.30%
p.s. Umorit će se i kokodače jaja ne nese dok capeovi stignu razinu porasta panamaxa
😀
prika giga capeovi će prestići pnxi već za misec dana.
pušti sada to ima puno veći briga za orkeštar.
nevera na horizontu mora se prominit kurs titanika sa dokapom a niko nebi tija.
triba još šoldi za pržit ili prodat ti još par brodi a i vako ih je premalo.
srićom da je prvo vrime za prodaju jeli tako?
je nebi rika ali kapetan kulaš tako kaže.
ako svi drugi šta kupuju brodi griše tadi će AP postat najboji brodar na svitu a more bit da je to po tebi već posta?
😀
ja bi rika da je najboji po % prodanih brodi
BULK:BALTIC DRY-INDEKSEN +2,58% TIL 1.747 POENG
Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er opp 2,58 prosent til 1.747 poeng, ifølge The Baltic Exchange tirsdag.
Baltic Dry +2,58%
Capesize +4,91%
Panamax -1,05%
Handysize -0,37%
Supramax +0,02%
giga nebi tija priznat ali capeovi i dalje najviše rastu ka šta su stručnjaci navištavali.
dobro i za manje brodi koji isto moraju rast za capeovima.
priko bare se dobro zeleni i tribale bi slidit do kraja godine veće vozarin za sve brodi.
šteta da ni atlanska napravila dokap na vrime mogla je rast ka stranci.
još ni prekasno ali triba se odlučit.
i na usa brodarima su razvodnivali neki i više puti ali su sadi dioničari zadovoljni jer se ide u pravom smiru.
ne triba se pristrašivat dokapa jer je to najboji put za rišit se duga i za prikupit šoldi za nove brodi.
jeli nebi bija puno bolji rezultat da su umisti prodaje kopili još brodi ka šta drugi kupuju?
šoldi ima ka mora samo triba bit transparentan prima dioničari a ko nije tija ni dobro svršija.
ako svi drugi šta kupuju brodi griše tadi će AP postat najboji brodar na svitu a more bit da je to po tebi već posta?
😀
Kao što kaže kokodace jaja ne nese, odlican je trenutak za kipovat brodi – capeove, naravno i za zaduživanje pa trebaju dokapi da bi se zadužilo. Pazi sad nasa kompanija se razdužuje a pivećava EBITDA, a asset raste, s krediti tefinancirani, a dokap……..hm
Ti si svoje kupija i kao što kazes u gubitku si 10%, a sto ćeš ja u prinosu 260%. Sto mislis tko će bolji proćTi ili ja.
Da evo tvojih 48 mil dwta od 80 mil bujaju ko matica poslije topljenja ledenjaka.
Sorry ptije Te nisam čuo od valova, a sad Te ne vidim od oblaka i nevere ispod vrha 3 tisućnjaka, a gore divote bez oblaka.
😀😎👍✌
BULK:BALTIC DRY-INDEKSEN +0,74% TIL 1.760 POENG
Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er opp 0,74 prosent til 1.760 poeng, ifølge The Baltic Exchange onsdag.
Baltic Dry +0,74%
Capesize +1,97%
Panamax -1,98%
Handysize -0,39%
Supramax +0,04%
😀
Kao što kaže kokodace jaja ne nese, odlican je trenutak za kipovat brodi – capeove, naravno i za zaduživanje pa trebaju dokapi da bi se zadužilo. Pazi sad nasa kompanija se razdužuje a pivećava EBITDA, a asset raste, s krediti tefinancirani, a dokap……..hm
Ti si svoje kupija i kao što kazes u gubitku si 10%, a sto ćeš ja u prinosu 260%. Sto mislis tko će bolji proćTi ili ja.
Da evo tvojih 48 mil dwta od 80 mil bujaju ko matica poslije topljenja ledenjaka.
Sorry ptije Te nisam čuo od valova, a sad Te ne vidim od oblaka i nevere ispod vrha 3 tisućnjaka, a gore divote bez oblaka.
😀😎👍✌
[/quote]
je kad se razduži do kraja ostat će koliko brodi?napiši ako imaš m..a
ebitda se tako povećiva da će tribat opit nešto prodat
ja san u plusu 10 posti bija neki dan a danas 15 i trend mi je pofalit se.
ti si sadi 260 ali lipo se istopilo jeli je?nije ti trend za pofalit
ako se vako nastavi ja te za godin dana a more bit i prije prestignem a ti si puno više riskira od mene i sadi riskiraš sa dokapomkoji more bit sa isključenjem i esopom koji ako bi bija samo dil šta je prošli bija.
prati cine vozarin za capovi i izbacivaj broji svaki tidan pa moremo raspravit.
ako se previše naručivadu svi će stradat isto i oni šta ih nimaju.
ovdi je najvažnije pobić na vrime a vanka je lakše prodat da cina puno ne padne.niko sritan ka ja da potegni do 3000 iljade jer moji brodari su pupovali brodi i moru i dalje kupovat a tvoj je prodava i more samo prodavat bez dokapa koji niko nebi tija.
ovo brodi je primalo za igrat se brodara da su i vozarine 50% priko ovih jer se ne sprimaju zalihe za nevere šta dolazu za par godin.
krediti se refinanciraju a po kojin kamatami?
napiši ako imaš m..a koliko su veće kamate za novi krediti.
i šta more bit posli radi tih kamat?
jeli će bankari rasprodat sve brodi da se namire u neveri?
more ta opasna igra i dobro svršit.šta boje tebi za moje brodare još boje.
navijan za tebe boje nego za sebe.
sritno nam bilo
😀
😀😎👍✌
[/quote]
je kad se razduži do kraja ostat će koliko brodi?napiši ako imaš m..a
ebitda se tako povećiva da će tribat opit nešto prodat
ja san u plusu 10 posti bija neki dan a danas 15 i trend mi je pofalit se.
ti si sadi 260 ali lipo se istopilo jeli je?nije ti trend za pofalit
ako se vako nastavi ja te za godin dana a more bit i prije prestignem a ti si puno više riskira od mene i sadi riskiraš sa dokapomkoji more bit sa isključenjem i esopom koji ako bi bija samo dil šta je prošli bija.
prati cine vozarin za capovi i izbacivaj broji svaki tidan pa moremo raspravit.
ako se previše naručivadu svi će stradat isto i oni šta ih nimaju.
ovdi je najvažnije pobić na vrime a vanka je lakše prodat da cina puno ne padne.niko sritan ka ja da potegni do 3000 iljade jer moji brodari su pupovali brodi i moru i dalje kupovat a tvoj je prodava i more samo prodavat bez dokapa koji niko nebi tija.
ovo brodi je primalo za igrat se brodara da su i vozarine 50% priko ovih jer se ne sprimaju zalihe za nevere šta dolazu za par godin.
krediti se refinanciraju a po kojin kamatami?
napiši ako imaš m..a koliko su veće kamate za novi krediti.
i šta more bit posli radi tih kamat?
jeli će bankari rasprodat sve brodi da se namire u neveri?
more ta opasna igra i dobro svršit.šta boje tebi za moje brodare još boje.
navijan za tebe boje nego za sebe.
sritno nam bilo
[/quote]
Kokodaces a jaja ne neseš, ma ja se salim sa Tobom jerbo Ti nemas nista, ni dionice ni pare ni utjecaj.
Ali cak i u Tvom imaginarnom svijetu neusporedivio sam usojesniji od Tebe. Zasto jednostavno, jer sam gledao daleko unaprijed, kupovao po najnizim cijenama, a danas kompanija za koju si Ti tvrdiio da neće moći refinancirati kredite, da će prodati sve brode, da će morati u dokao po nominali, da će……..
A danas ima 50 mil$ duga manje, 53 mil kn EBITDA, a do kraja godine ako dobro racunam……….hm hm.
A koliko ono aset vridii vise nego u Q1 16, hm da li dobro vidim??????
A dii si Ti…….u svojim snovima…….?
😀😎✌🤞👍👌