BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baltic Dry +2,0%
Capesize +1,7%
Panamax +4,6%
Handysize -0,2%
Supramax Uendret

Evo nam panamaxa 🙂

Nije loše 🙂

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

BULK:BALTIC DRY-INDEKSEN +2,90% TIL 1.632 POENG
Oslo (TDN Direkt): Baltic Dry-indeksen er opp 2,90 prosent til 1.632 poeng, ifølge The Baltic Exchange torsdag.

Baltic Dry +2,9%
Capesize +4,6%
Panamax +1,3%
Handysize +0,0%
Supramax +0,3%
Baltic Dry-indeksen angis i poeng. Resterende segmenter er snittrater i dollar pr dag.

Dato BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
12.07.18 1.632 23.514 12.154 8.165 10.614

Danas sve u plusu…još kada bi se to prelilo na cijenu ATPL…gdje bi nam bio kraj…

Šta ovo radi ispod 500 kn? Bdi je probio 1500 bodova i sad je u već iznad 1600… zadnji put je na ovim razinama bio ohohoho

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

BCI +3,3% 24.287 $

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

BALTIC DRY – +2,1% TIL 1.666 POENG

Baltic Dry +2,1%
Capesize +3,3%
Panamax +0,7%
Handysize +0,1%
Supramax +0,2%

Coming Soon to an Ocean Near You: Ships Moving a Tiny Bit Slower

Coming Soon to an Ocean Near You: Ships Moving a Tiny Bit Slower

Baltic Dry +2,1%
Capesize +3,3%
Panamax +0,7%
Handysize +0,1%
Supramax +0,2%

Odlicno stoji BDI.
Sad ce mjesec-dva mozda biti tu negdje uz ocekivane oscilacije, ali mislim da nije nerealno ocekivati najesen da probije 2.000 bodova, a tu ce svi jako fino zaradjivati.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Baltic Dry +2,1%
Capesize +3,3%
Panamax +0,7%
Handysize +0,1%
Supramax +0,2%

Odlicno stoji BDI.
Sad ce mjesec-dva mozda biti tu negdje uz ocekivane oscilacije, ali mislim da nije nerealno ocekivati najesen da probije 2.000 bodova, a tu ce svi jako fino zaradjivati.
[/quote]

Trla baba lan…

Baltic Dry +2,1%
Capesize +3,3%
Panamax +0,7%
Handysize +0,1%
Supramax +0,2%

Odlicno stoji BDI.
[/quote]

Trla baba lan…
[/quote]
A sto je to tebi trla baba lan?
Imas problem ako BDI ode na 2000?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pričali su da nema šanse da prođe soma ikad više a sad je 1666 … pred neko vrijeme je bio i na 290 doduše ali trend se preokrenuo i trebalo ga je uzjahati

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close