BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali vidjet ćemo za BPI i ostale…
Nakon rasta od 100% BCI-a može malo i stati koji dan.
Ono što je nama bitno, BPI, BSI su na dobrim razinama konstantno.

BALTIC CAPESIZE-INDEKS -3,13% TIL USD 17.566/DAG

hebiga baš sad padne 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zaista je teßko komentirati ovakve postove. Nakon dramaticnih pozitivnih promjena na tržšßtu dry bulka unazad dvije godine, koje se egzaktno i cesto ovdje objavljuju, dramaticnoj promjeni u pozitivnom smislu poslovanja brodara u sektoru. Povećanju prihoda, velikom smanjenu obaveza, refinanciranju kratkoročnih obveza po dugoroćnim kreditima izvrsnoj perspektivi sektora, Tvoje pisanje smatram apsolutno neprimjerenim i diletanrskim, a uz to navijački zlonamjernim. Ali ono što je najbolje od svega Mi se veselimo budućnosti, kao sto uživamo i u prošlosti koja je picela od Q1/16.
😀👋👍🖐🤙🤞👌✌👏💪

ma o kojim promijenama ti govoriš? to što su se cijene vozarina malo mrdnule s povijesnog minimuma? još uvijek su u dubokom mulju…
dramatične promjene? misliš to što je jedan dan BCI u plusu 10%, a drugi dan u minusu za sličan iznos?
gdje ti vidiš povećanje prihoda?
gledam izvješće za prvi kvartal ove godine od ATPL…prihodi su joj manji za cca 13 milijuna kuna u odnosu na isto razdobolje prošle godine…a kao cijene vozarina su veće?!
gledam izvješće jdpl za prvi kvartal…prihodi manji za cca 5 milijuna kuna…
o kojem točno povećanju prihoda ti govoriš?
još nisi odgovorio zašto su raskinuli management nad Maple Glory…nisu sigurno zato jer im je donosio dobit…a to govori kakvo je stanje po pitanju vozarina…
a ti i dalje pljucaj, vrijeđaj i prozivaj ostale neistomišljenike zlonamjernima…

Pitajte kupca sa 2.000 kom na bidu, on možda zna nešto više?!

Vazarine za panamaxe veće 5000 dolara u odnosu na isti dan prošle godine, za supre 3800, a za handye 2300.
Ima tu potencijala..

Zanimaju me samo brojke, a ne nečija infantilna naklapanja:

panamaxi +5.4% 11.385$, supramaxi +0.3% 11.160$, handyi +0.2% 8.505$

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Tako je kolega…samo brojke treba gledat. A kaj nam brojke govore? Govore nam da BDI raste, a ATPL pada. Ne zaboravimo da je nedavno bila na 698 kn, a mi sad iscekujemo da preskoci 500 kn i kao to bi nam izmamilo osmijeh na lice…hmmm.

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Pad sa 698 kn na ispod 450 kn je prilicno brutalan…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Eto kako smo i mislili, Bpi čak +5% !
A netko lupa po bidu po 470 ? -):

Zanimaju me samo brojke, a ne nečija infantilna naklapanja:

panamaxi +5.4% 11.385$, supramaxi +0.3% 11.160$, handyi +0.2% 8.505$

Pogledajte si brojke u izvješćima pod prihodima…pa usporedite s istim periodom za prošlu godinu…to su vam najmjerodavnije brojke….
A moderatora molim da ubuduce brise ove postove koji sadrže vrijeđajući sadržaj…
ja nisam nikoga ovdje nazivao infantilnim, zlonamjernim niti bilo kako drugačije samo zato jer imamo drugačije poglede na određenu investiciju….

Tako je kolega…a retorika ove ekipe koja zagovara rast i vidi oporavak je bila ista i na 698 i na 450 kn….
Oni koji su kupovali na 698 sada su im zahvalni…

Tako je kolega…a retorika ove ekipe koja zagovara rast i vidi oporavak je bila ista i na 698 i na 450 kn….
Oni koji su kupovali na 698 sada su im zahvalni…
[/quote]
Zašto te muće brodari ako ih nemaš,nemoj trošiti vrijeme i energiju bez veze,koncentriraj se na svoje pozicije,nemoj se zamarati sa nećim beskorisnim i još tu nas zamaraš sa tim dionicama koje te ne zanimaju.Mislim da piliš naopako,ukrcaj se i budi tiho.

New Report

Close