Baltic Dry +4,1%
Capesize +5,8%
Panamax +4,1%
Handysize +0,0%
Supramax +0,9%
Dato BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
07.06.18 1.395 18.134 10.806 8.489 11.123
06.06.18 1.340 17.140 10.381 8.488 11.019
05.06.18 1.249 15.124 10.061 8.492 10.996
04.06.18 1.193 13.963 9.803 8.488 10.909
01.06.18 1.156 13.180 9.604 8.486 10.922
31.05.18 1.090 11.723 9.348 8.491 10.925
30.05.18 1.042 10.583 9.262 8.509 10.925
baš Cape ima strašne oscilacije u 7 dana sa 10 na 18k !!
I jos lik stavlja skrivaca na prodaju…pri ovakvoj likvidnosti..
Technical Indicators(za BDI): Daily: BUY
najbolji post ovdje…
kako vam pomažu ove kratkotrajne osilacije na ovim niskim razinama?
cijena ne reagira…jer da je oproavak održiv…to bi se očitovalo na cijeni zasigurno…ove oscilacije više nitko ne doživljava…jer nemaju nikakvog ozbiljnog utjecaja na poslovanje….
[/quote]
Volim učiti od verziranih
Kalendarski uskladeno danasnj datum na isti dan prošle godine
Capeovi +96.6%
Panamaxi +69.9%
Supramaxi +51.1%
Handyi +37.1%
Nekako mi se cini da ovo nikako ne utice na poslovanje kompanije……
😀👋👌👍🖐🤙🤞✌😎👏💪
je…zato raspordaju imovinu…i spremaju dokap…jer posluju odlično na ovim razinama….
šta nije valjalo s Maple Glory?
je…zato raspordaju imovinu…i spremaju dokap…jer posluju odlično na ovim razinama….
šta nije valjalo s Maple Glory?
Marcipančiću nama unutra super i silno se veselimo nastuoajućem periodu i novim Snagama, a naročito obudućem kretanju BDI a i općenito smjera dry bulka. Procitaj bilancu i RDG pa kada ga shvatiš javi se.
😀👋👍👌🖐🤙🤞✌😎👏💪
samo se ti veseli….
ali nisi odgovorio na pitanje…a ti sve jako dobro znaš čitati i vidiš dobit…pa reci onda što je bilo s Maple Glory? u čem je problem?
i?
dokle će rast?
opet do 1500 poena bdi-ja? pa opet u rikverc?
šta ti to vrijedi?
cijene brodara ne mrdaju…atpl vam je i dalje u silaznoj putanji…ispod 500 kn…jdpl i ulpl neću ni komentirati….
ali molim te da isto tako onda stavljaš kad isti počnu padati po 9% u danu…
Sa čim se ti stari zamaraš, pa kad ti je svejedno sta uopce i pratis brodare i dali ce gore ili dolje. Ili nisi jos dovoljno kupio? da tesko je jer su prometi nikakvi, a ako mislis nesto kupit/prodat ozbiljnije cijenu zaljuljas +/- 5% a da nisi napravio promet kao u pekari.
Uvijek kad ponestane argumenata za raspravu, onda iskoči neki ovako padobranac s ovakvim komentarom…
Na mišljenje imaju dakle pravo samo oni koji posjeduju dotične dionice, odnosno samo oni bi smjeli ostavljati komentare…svima ostalima treba zabraniti iznošenje svojih gledišta…jer nemaju zasigurno dobre namjere i drukaju za pad kako bi oni mogli kupiti jeftinije…znam ja da ima dosta na forumu onih koji žale za onim vremenima kad je vladalo i moglo vladati samo jednomišlje…ali hvala dragom Bogu ta vremena su iza nas…
Vi slobodno kupujte, nitko vam ne brani…imate eto jdpl i ulpl vrlo ‘povoljno’…a na atpl svi čekate kad će dotični krenuti opet u šoping…to vam je jedini i glavni argument za ulaganje u atpl…
Market vas demantira iz dana u dan…jer unatoč većim vozarinam od povijesnih minimuma cijene brodara ne mrdaju, a niti ima naznaka u poboljšanju poslovanja što se moglo vidjeti po prihodima…a vi sad možete dalje po svom…
Uvijek kad ponestane argumenata za raspravu, onda iskoči neki ovako padobranac s ovakvim komentarom…
Na mišljenje imaju dakle pravo samo oni koji posjeduju dotične dionice, odnosno samo oni bi smjeli ostavljati komentare…svima ostalima treba zabraniti iznošenje svojih gledišta…jer nemaju zasigurno dobre namjere i drukaju za pad kako bi oni mogli kupiti jeftinije…znam ja da ima dosta na forumu onih koji žale za onim vremenima kad je vladalo i moglo vladati samo jednomišlje…ali hvala dragom Bogu ta vremena su iza nas…
Vi slobodno kupujte, nitko vam ne brani…imate eto jdpl i ulpl vrlo 'povoljno'…a na atpl svi čekate kad će dotični krenuti opet u šoping…to vam je jedini i glavni argument za ulaganje u atpl…
Market vas demantira iz dana u dan…jer unatoč većim vozarinam od povijesnih minimuma cijene brodara ne mrdaju, a niti ima naznaka u poboljšanju poslovanja što se moglo vidjeti po prihodima…a vi sad možete dalje po svom…
Zaista je teßko komentirati ovakve postove. Nakon dramaticnih pozitivnih promjena na tržšßtu dry bulka unazad dvije godine, koje se egzaktno i cesto ovdje objavljuju, dramaticnoj promjeni u pozitivnom smislu poslovanja brodara u sektoru. Povećanju prihoda, velikom smanjenu obaveza, refinanciranju kratkoročnih obveza po dugoroćnim kreditima izvrsnoj perspektivi sektora, Tvoje pisanje smatram apsolutno neprimjerenim i diletanrskim, a uz to navijački zlonamjernim. Ali ono što je najbolje od svega Mi se veselimo budućnosti, kao sto uživamo i u prošlosti koja je picela od Q1/16.
😀👋👍🖐🤙🤞👌✌👏💪
Vi slobodno kupujte, nitko vam ne brani…imate eto jdpl i ulpl vrlo 'povoljno'…a na atpl svi čekate kad će dotični krenuti opet u šoping…to vam je jedini i glavni argument za ulaganje u atpl…
A svakom po guštu, nemam vremena komentirati druge pozicije koje me ne zanimaju ili mi nisu atraktivne, pa valjda mislim da i ostali tako rezoniraju, al ocito se varam.
A ti skupljaj kad budu poboljšanja u izvješćima, evo ja vec neko vrijeme skupljam mrvice na ulpl i nakupilo se toga, samo sporo se prodaje, a nema smisla udarati po prodaji i plačati više ……. pa neka čeka koliko treba ta poboljšanja ako dođu :)))