Priznajem da mi nije jasno zašto se to radi, a još manje mi je jasan sam način prodaje.
Zašto rušiti cijenu, a ne prodavati polaganije uz veću prosječnu cijenu?
a more bit da insajderi znaju boje od tebe šta se sprima?
Five things to watch: Dry bulk shipping
Freight earnings of bulkers are expected to continue rising this year as fleet growth is set to be the lowest in a decade.
je za 2018 a šta ćemo sa 2019 za koji se suply puni priko mire?
koliko posti očekivaš utilizaciju za 2018 i 2019?
prognoze prije trump carin nisu bile cviće a sadi?
[/quote]
Nemoj iznositi neistine za 2019.
Da sam zaista vjeruješ u to što pišeš, prodao bi dionice tog stranog brodara, ako ih uopće i imaš, te ne bi pogledao više sektor dry bulka. Ali o tome se ne radi. Radi se na dirigiranom širenju malodušja. Čista peta kolona.
Capeovi +2.1%, 9.064. Idemo…..(smiley) Woodijevi
😀👍✌🤞👌👏💥
[/quote]
Capeovi +2.6%, 9.304$
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. što prica pocinje bolje rasti, medijska kampanja i popunjavanje aska od strane velikog institucionalnog ulagaca, kao priprema istresanja po bidu postaje sve jaca. Čemu takva nervoza i pritisak? Treba li Hanfa reagirati kada dominantni prodavatelj na silu formira ask i prodaje
Shipping
Opprett ny tråd
Old school Omvendt rekkefølge
Til bunnen
BALTIC CAPESIZE-INDEKS +2,7% TIL USD 9.304/DAG
Volf
GOGL
I dag kl 12:13
13
Del
Rapportér
BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +2,7% TIL USD 9.304/DAG
gigic23
gigic23
Capeovi +0.6%, 8.880$
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Bude se Woodijevi
😀👍✌🤞👌👏💥
Capeovi +2.6%, 9.304$
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. što prica pocinje bolje rasti, medijska kampanja i popunjavanje aska od strane velikog institucionalnog ulagaca, kao priprema istresanja po bidu postaje sve jaca. Čemu takva nervoza i pritisak? Treba li Hanfa reagirati kada dominantni prodavatelj na silu formira ask i prodaje
Valjda imaju strategiju “investiranja” kontra fundamentalnih pokazatelja i rastućeg trenda u dry bulku.
Gersemi Research procjenjuje rast supply-a u 2019. za 1%. Zanemarivo.
lega brodolomac nije 1 nego 1,8% za sadi a ja očekivan da će to resti na 4 posti.
piše ovdi gr2018.02.20-GOGL-US-4Q17-Review
ako demand neće resti 2-3 posti nego pasti radi trumpa koliko će biti utilizacija za 2018 i 2019?jeli imaš force odgovorit?
ja san kupija brodare ali nebi tija da drugi misli za mene jeli to problem?
ako ima nešti šta ni dobro ja ću za svoji šoldi san odlučit.
proda nisan za sadi jer more dobro svršit.
lega brodolomac nije 1 nego 1,8% za sadi a ja očekivan da će to resti na 4 posti.
ako demand neće resti 2-3 posti nego pasti radi trumpa koliko će biti utilizacija za 2018 i 2019?jeli imaš force odgovorit?
To je ono čime 5. kolona manipulira, laže i obmanjije sve kao dio konspirativnog plana
https://m.investing.com/news/stock-market-news/stocks-us-futures-rise-on-us-china-trade-talks-1361069
Idemo dalje……….
😀👍✌👌👏🤞💥
gigic23
gigic23
Capeovi +0.6%, 8.880$
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Bude se Woodijevi
😀👍✌🤞👌👏💥
Capeovi +2.6%, 9.304$
😀👍✌👌👏🤞💥
Valjda imaju strategiju "investiranja" kontra fundamentalnih pokazatelja i rastućeg trenda u dry bulku.
kakva Hanfa
oni ne reagiraju ni kada je nešto potpuno protivno pravilima TK
ovo je sasvim legalno i očekivano
stvarno mi nije jasno zasto bi tu bilo ikakvog posla za hanfu. jedino sto eventualno moze biti sumnjivo je pokusaj navlacenja odmah ujutro kad je netko potegao skoro +10% u nadi da ce navuci ekipu da nastavi skidati dalje s aska, ali je nastupila stabilizacija cijene jer se nitko nije navuko. jedino tamo bi hanfa eventualno trebala imati posla, sve ostalo je legitimno burzovno ponašanje burzovnih sudionika.
Posebno mi je nevjerojatno to što sipate drvlje i kamenje zbog tobožnje manipulacije cijenom CO (koje uzgred rečeno to uopće nije jer im je interes upravo dijametralno suprotan- dakle rast i ostanak na ovim razinama uzevši u obzir količinu dionica s kojom još uvijek raspolažu).
Već sam ranije naveo da su davali neskrivene signale na tržištu da su na ranijim razinama spremni na prodaju cijelog paketa, ali očito određenoj skupini ta cijena nije atraktivna pa je izignorirala CO koji je nastavio prodavati na burzi. Istodobno, ta ista skupina koje, nota bene, nije niti pomisljala na otkup tog paketa po navedenim razinama, pokusava te razine proglasiti idealnom ulagackom prilikom. Krajnje licemjerno i da ne kažem opasno ponasanje!
woodiron,
ne govoriti neistinu. Lijepo piše na stranici 10, za base case: povećanje supply-a za 1%, a demand-a za 4% u 2019.
Nekako imam više povjerenja u njihove procjene od tvojih.
http://forum.hegnar.no/ticker.asp?ticker=funcom
Ticker: GOGL
GOGL – Cape raten opp
Ser ut som støtten på 63kr holder.
BULK:BALTIC CAPESIZE-INDEKS +2,7% TIL USD 9.304/DAG
12:01
Oslo (TDN Direkt): Baltic capesize-indeks i dollar er opp 2,7 prosent til 9.304 dollar pr dag, ifølge The Baltic Exchange mandag.
ForrigeNeste