Osjeti se već danas razlika.
Jučer 31 ugovor, danas već 42.
Među njima se ističe Navios Libertas s 19000 usd
odlično za panamaxa.
jeli očekivaš da će najviše povući opit ka krajem 2017 capesize?
vidin da je gogl proda dio panamaxi da bi podeblja flotu sa capesize.
za sadi ide sve po planu za vozarin,more biti još neki manji pad ali nebi triba dugo.
Osjeti se već danas razlika.
Jučer 31 ugovor, danas već 42.
Među njima se ističe Navios Libertas s 19000 usd
odlično za panamaxa.
za sadi ide sve po planu za vozarin,more biti još neki manji pad ali nebi triba dugo.
[/quote]
Capeovi -2.2%, 13.228$, evo care čelamo male klase
😀👍✌👌👏🤞💥
BDI +1.8% 1167, panamaxi +3.6%, 11.529$, supre +2.0% 9.937$, handyi +1.4% 7.756$(smiley).
😀👍✌🤞👌👏💥
[/quote]
BDI +1.5% 1185, panamaxi +3.0%, 11.873$, supre +2.2% 10.158$, handyi +0.8% 7.815$
😀👍✌👌👏🤞💥
[/quote]
BDI +0.5% 1191, panamaxi +1.5%, 12.056$, supre +2.2% 10.378$, handyi +0.8% 7.879$(smiley).
Kao po špagici
😀👍✌👌👏🤞💥
odlično za panamaxa.
[/quote]
Capeovi -2.2%, 13.228$, evo care čelamo male klase
😀👍✌👌👏🤞💥
[/quote]
Capeovi -4.5%, 12.627$ , Woodi zločesti capeovi no no
😀👍✌🤞👌👏💥
niko ništa ne lipi dva dana jer je pad.
bdindex 1095 -1,7%
ja san očekiva da će pasti ispod 1000 ali izgledi da neće.
još tidan ili dva i triba bi počet resti.
triba pratit kinu i naruđbe novih brodi za 2019.
scrapanje je nisko i tako će ostati jer svi brodari imaju mladu flotu.
BDI -0.5% 1089, panamaxi +1.6%, supre +0.5%,, hadyi -0.2%
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Woodi zao mi je, odbrojavsnje počinje
[/quote]
Capeovi +5.5%, 12.941$ 😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Woodi odbrojavanje gotovo, kreće l…….e
[/quote]
lega gigic ja san ga spriman dočeka još pri 2 tidna i imam zaradu veću nego ti na AP i još se ne moram pristrašivat dokapa i esopa po dubrovački.
pripremaj šoldi jer bankari su na putu i oče šoldi a brodi su pod hipotekami.
vidin da neki danas biže i da su dočekali da prodaju ovima šta će dokapitalizirat tili ne tili.
[/quote]
prošli tidan si se veselija ka malo dite kadi su capi resli a napisa san da je prije fejkić.
strani brodari restu i kada capi padaju a ti si stručnjak pa napiši zašto AP pada kadi danima restu vozarin za panamaxi?
kako prognoziraš da će ići strani brodari kada capi okrenu rast a kako procinjivaš da će cina AP kadi okrenu vozarin za panamxi padat?
meni se pari da je more bit bižanje po sridi?
da se ne biži od dokapa?
esopa?
jeli ćeš zalipit i za panamaxi danas?
jeli očekivaš da će panamaxi bit skupji od capi ili očekivaš da će panamxi počet padat?
nimoj mi samo napisat da su teška pitanj.
😀
niko ništa ne lipi dva dana jer je pad.
bdindex 1095 -1,7%
ja san očekiva da će pasti ispod 1000 ali izgledi da neće.
još tidan ili dva i triba bi počet resti.
triba pratit kinu i naruđbe novih brodi za 2019.
scrapanje je nisko i tako će ostati jer svi brodari imaju mladu flotu.
BDI -0.5% 1089, panamaxi +1.6%, supre +0.5%,, hadyi -0.2%
😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Woodi zao mi je, odbrojavsnje počinje
[/quote]
Capeovi +5.5%, 12.941$ 😀👍✌👌👏🤞💥
p.s. Woodi odbrojavanje gotovo, kreće l…….e
[/quote]
lega gigic ja san ga spriman dočeka još pri 2 tidna i imam zaradu veću nego ti na AP i još se ne moram pristrašivat dokapa i esopa po dubrovački.
pripremaj šoldi jer bankari su na putu i oče šoldi a brodi su pod hipotekami.
vidin da neki danas biže i da su dočekali da prodaju ovima šta će dokapitalizirat tili ne tili.
[/quote]
prošli tidan si se veselija ka malo dite kadi su capi resli a napisa san da je prije fejkić.
strani brodari restu i kada capi padaju a ti si stručnjak pa napiši zašto AP pada kadi danima restu vozarin za panamaxi?
kako prognoziraš da će ići strani brodari kada capi okrenu rast a kako procinjivaš da će cina AP kadi okrenu vozarin za panamxi padat?
meni se pari da je more bit bižanje po sridi?
da se ne biži od dokapa?
esopa?
jeli ćeš zalipit i za panamaxi danas?
jeli očekivaš da će panamaxi bit skupji od capi ili očekivaš da će panamxi počet padat?
nimoj mi samo napisat da su teška pitanj.
😀
[/quote]
Ti si svoje rika a sada se nosi sa svojim znanjem i nesigurnošću. Odavno sam se ja kladija na AP i to za dosta para. Obzirom na puuuuuno islustva kada pogledqm 2 godine unatrag ja jako zadovljan, a Ti?
Ali najbolje je ßto je pk.meni ovo tek početak. A kalo je kod tebe Woodi?
👍✌🤞👏👌💥
Kada danas male klase opet odu gore nemoj se jidit, trudija si se, ali nije to pikulanje dragi Woodi, ovo je Big game fishing.
BDI +1.8% 1167, panamaxi +3.6%, 11.529$, supre +2.0% 9.937$, handyi +1.4% 7.756$(smiley).
😀👍✌🤞👌👏💥
[/quote]
BDI +1.5% 1185, panamaxi +3.0%, 11.873$, supre +2.2% 10.158$, handyi +0.8% 7.815$
😀👍✌👌👏🤞💥
[/quote]
BDI +0.5% 1191, panamaxi +1.5%, 12.056$, supre +2.2% 10.378$, handyi +0.8% 7.879$(smiley).
Kao po špagici
😀👍✌👌👏🤞💥
[/quote]
BDI -0.3% 1188, panamaxi +0.7%, 12.135$, supre +2.0% 10.588$, handyi +1.3% 7.984$(smiley). Sve po planu i programu
😀👍✌👌👏🤞💥
Ti si svoje rika a sada se nosi sa svojim znanjem i nesigurnošću. Odavno sam se ja kladija na AP i to za dosta para. Obzirom na puuuuuno islustva kada pogledqm 2 godine unatrag ja jako zadovljan, a Ti?
👍✌🤞👏👌💥
Kada danas male klase opet odu gore nemoj se jidit, trudija si se, ali nije to pikulanje dragi Woodi, ovo je Big game fishing.
more bit da je samo bižanija po planu a ostalo ja bi rika da ni baš.
ja nisam nesiguran jer san uzija strane brodare pri 3 tidna i sadi sam u plusa priko10%.
a da san uzija AP pri 3 tidna sadi bi ja 10% u minusa.
more bit ka šta ti kažeš da neznam a ja san to i ovdi napisa i zati postavljam tiška pitanj stručnjacim ka šta si ti.
osim šta lipiš daj malo podili svoje znanje i liknove di vadiš da i mi nestručnjaci šta neznamo moremo pratit ka šta bi ti rika big game fishing a dobro si me opit nasmija.
neka ti ja sa srićom u tom fishingu da pri dokapa ili esopa ufatiš nekog da mu uvališ
te dubrovačke originale koji će uskori bit ka konfeti.
jeli više od misec dva u pitanju?po nervozi u prodaji more bit i tidan ili dva?šta kažeš?
neka prvo izvišća največeg prodavača brodi u % u 2017.
ja bi se kladija da ta prodaja brodi neće imat uticaj na izvišće i da bi more bit to izvišće bilo još boje da se nisu prodali brodi.
jeli neki zna di završe ti šoldi od prodaje brodi?
jeli neka humanitarna akcija?
😀
nimoj se jidit ja bi bija sritan da me neki pita a ti stručnjak za brodari pa ka da si nesritan kad te se pita?ka sa klištima triba odgovore iz tebe vadit?
nima veze ja čekam iako si ti rika da je već krenulo ako ni krenit će ovi ili druge godin.
a da nisi mislija na naručivanje novi brodi?
stručnjak ka ti sigurno ima neki link di se to vidi.
ajde budi obiktivan pa zalipi ovdi nešto da vidimo kako to ide i koji je trend.
more i na engleškom imamo vrimena.
a moru i drugi svi koji imaju nešto za usporidit.
ja san u nekim izviščima stranih brodara ufatija ali nimam pravu stvar za zalipit.
👍✌🤞👏👌💥
more bit da je samo bižanija po planu a ostalo ja bi rika da ni baš.
ja nisam nesiguran jer san uzija strane brodare pri 3 tidna i sadi sam u plusa priko10%.
a da san uzija AP pri 3 tidna sadi bi ja 10% u minusa.
more bit ka šta ti kažeš da neznam a ja san to i ovdi napisa i zati postavljam tiška pitanj stručnjacim ka šta si ti.
osim šta lipiš daj malo podili svoje znanje i liknove di vadiš da i mi nestručnjaci šta neznamo moremo pratit ka šta bi ti rika big game fishing a dobro si me opit nasmija.
neka ti ja sa srićom u tom fishingu da pri dokapa ili esopa ufatiš nekog da mu uvališ
te dubrovačke originale koji će uskori bit ka konfeti.
jeli više od misec dva u pitanju?po nervozi u prodaji more bit i tidan ili dva?šta kažeš?
neka prvo izvišća največeg prodavača brodi u % u 2017.
ja bi se kladija da ta prodaja brodi neće imat uticaj na izvišće i da bi more bit to izvišće bilo još boje da se nisu prodali brodi.
jeli neki zna di završe ti šoldi od prodaje brodi?
jeli neka humanitarna akcija?
😀
nimoj se jidit ja bi bija sritan da me neki pita a ti stručnjak za brodari pa ka da si nesritan kad te se pita?ka sa klištima triba odgovore iz tebe vadit?
nima veze ja čekam iako si ti rika da je već krenulo ako ni krenit će ovi ili druge godin.
a da nisi mislija na naručivanje novi brodi?
stručnjak ka ti sigurno ima neki link di se to vidi.
ajde budi obiktivan pa zalipi ovdi nešto da vidimo kako to ide i koji je trend.
more i na engleškom imamo vrimena.
a moru i drugi svi koji imaju nešto za usporidit.
ja san u nekim izviščima stranih brodara ufatija ali nimam pravu stvar za zalipit.
[/quote]
Nažalost potrosnje resursa i svega ostalig. Ostavi se ti Woodi ćorava posla, jer ti ne spadaß u one koke koje i ćorave pronaďu zrno. Nisi ti u nikalvom plusu ni bii niti ćeš biti. Ti si samo duboko “nesretan i tužan” ßto smo Mi neki prije 2 godine donijeli dobru odluku i uložili u odlicnu i pištenu kompanij sa više od 60 godina tradicije. A ti koji si “ulozio” u mislima u top svjetske kompanije i dalje slatko snivaj o ore i capeovima koji su kupljeni od prodanih panamaxa.
A inače ovo je preteßka materija da bi ke svladao, ako nisi u stanju rijeßiti osnovne alate. Koji su to, pa proćitaj i nauči……😀👍✌🤞👌👏💥
lega gigic a moga si odgovorit u 4-5 redi na sva pitanj a ti si ispisa 9 a nisi ništa odgovorija ali si me opit jako dobro nasmija.
odlična i poštena kompanija si rika?
odlična za prodat brodi u pravo vrime a poštena ko kadi su u zadnjem esopu šoldima dionačari se počastiti sa koliko dionica? napiši ako imaš force?
jeli bilo priko 100 mil kuni?
ja san u plusu na strani brodari a ti ako će ti bit lakše viruj da nisan.
opit izbigavaš odgovori na tiška pitanj a uskori ide dokap pa će sve saznat.
nisi se korektno ponija ali ti opraštam jer bi i ja bija dosti nervozan kadi se zna šta slidi.
ja san ti zahvalan jer si me odgovorija na vrime i otira u strane brodare.
vidin da te puno veseli što capesize pada više nego panamaxi a biće da si zaboravija šta je bilo krajem 12 miseca.
capesize je bija priko 30 iljada baksi a tebi su smišni ovi šta su prodavali panamaxi i kupovali capesize.
moremo vidit jeli će ti bit smišno u 2018.ja nisan stručnjak za brodari ali virujem da su oni koji tako radu znaju više od tebe.
tila je i atlanska kupit cape,napiši kako je završilo ako imaš bals a sadi ćete u dokapi dati šoldi šta su ih oni spržili na taj cape i otkazali i platili penale 30 Musd a ni puno ukupno je dug 110 mil usd.
dobra da je tečaj dolara pa dosti pa ćete lakše skupit.
boje da vami ide dokap šta prije da tečaj ne nareste.
😀
napiši šta očekivaš po koliko će ići dokap jer ne moreš biti stručnjak za brodari ako nemaš svoje mišljenje.
jeli si i ti ćorava koka koja nema force?
lega gigic a moga si odgovorit u 4-5 redi na sva pitanj a ti si ispisa 9 a nisi ništa odgovorija ali si me opit jako dobro nasmija.
odlična i poštena kompanija si rika?
odlična za prodat brodi u pravo vrime a poštena ko kadi su u zadnjem esopu šoldima dionačari se počastiti sa koliko dionica? napiši ako imaš force?
jeli bilo priko 100 mil kuni?
ja san u plusu na strani brodari a ti ako će ti bit lakše viruj da nisan.
opit izbigavaš odgovori na tiška pitanj a uskori ide dokap pa će sve saznat.
nisi se korektno ponija ali ti opraštam jer bi i ja bija dosti nervozan kadi se zna šta slidi.
ja san ti zahvalan jer si me odgovorija na vrime i otira u strane brodare.
vidin da te puno veseli što capesize pada više nego panamaxi a biće da si zaboravija šta je bilo krajem 12 miseca.
capesize je bija priko 30 iljada baksi a tebi su smišni ovi šta su prodavali panamaxi i kupovali capesize.
moremo vidit jeli će ti bit smišno u 2018.ja nisan stručnjak za brodari ali virujem da su oni koji tako radu znaju više od tebe.
tila je i atlanska kupit cape,napiši kako je završilo ako imaš bals a sadi ćete u dokapi dati šoldi šta su ih oni spržili na taj cape i otkazali i platili penale 30 Musd a ni puno ukupno je dug 110 mil usd.
dobra da je tečaj dolara pa dosti pa ćete lakše skupit.
boje da vami ide dokap šta prije da tečaj ne nareste.
😀
napiši šta očekivaš po koliko će ići dokap jer ne moreš biti stručnjak za brodari ako nemaš svoje mišljenje.
jeli si i ti ćorava koka koja nema force?
Puno kokodaceš malo jaja daješ. Nije Ti baš išlo u pregovorima pa se jidiš. Navikao si ti gubiti pare na svim frontovima. Nije to lagano, ali je problem da gubiš i tude pare. Sada si u problemu ljudi pitaju Di su pare a ti bižiß.
Nije to lagano, ali capeovi će to nadomistit ako nisu “stanovi”
👍✌🤞👌👏💥😀
SBLK prikazao izvrstan rezultat u Q4-2017.
58 mil USD EBITDA
21,5 mil cista dobit.
0,34$ EPS za Q4!!
U 2018 ce rezultat biti vjerojatno dosta bolji.
Sa ovakvim pokazateljima mislim da dionica vec sad opravdava cijenu barem 12-15xEPS, a to bi bilo cca 20 USD, a trenutna cijena je 12,xx